כללי פרסום למקצועות הבמה - מרכז חוגים

• הוסף לסימניות
אם יש מישהו ער....
הפרופורציה בין כל האלמנטים לא נראית לי. גם משהו ביד של הצללית שמציצה מהצד... אם אפשר לכוון אותי, כי אני כבר לא רואה כלום... (לא יכולה להגיה את עצמי, ועוד בשעה כזאת...)
תודה מראש...

קבצים מצורפים

• פרסום במה 2010.jpg
    1 MB · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
הו, כבר אני רואה מה מפריע לי: (משום מה אחרי שמעלים לפורום, מסתכלים על העבודה בעינים אחרות...) חסרה השתקפות לוילון. אעבוד על זה..
מה עוד?

• הוסף לסימניות
הוספתי.
יש משהו נחמד בלהתכתב עם עצמי...

אבל לילה טוב.

קבצים מצורפים

• פרסום במה 2010.jpg
    1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני עדיין ערה.
המודעה יפה, כרגיל.
משהו בנעלים לא מסתדר לי, הן נראות תלושות, ויחד עם זאת מקובעות כאלו (אגב, ראיתי אותן כבר כמה פעמים בשבועות האחרונים. אולי תשרטטי רק קו מתאר של נעלי בלט, ואני מתלבטת איפה לשים אותם, בכל אופן כך, זה לא נראה לי.
חוץ מזה הכל מקסים!

• הוסף לסימניות
אפשר להצטרף להתכתבות שלך עם עצמך?
הנעליים(?) לא ממש משתלבות בקו הכללי. וגם לא נראות ממש נעליים.... אולי תמצאי נעלי בלט וקטורים?
חוץ מזה- מאוד יפה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י design08;442149:
חסרה גם ההשתקפות של הבמאית :)

זאת לא בימאית, זאת ילדה שמציצה מאחורי הקלעים...
זה לא מובן? איך לעשות את זה?

חוץ מזה,
הנעלים מאד חשובות ללקוחה - ולכן גם קניתי אותן באיסטוק... אל תגידו לי שצריך להחליף אותן!! אין פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
המודעה מאד מרשימה ויפה.

הנעליים בסדר, אבל ההשתקפות שלהן לא נכונה.
תוריד בהשתקפות את הסרטים, כי הם לא משתקפים שם בכיוון הנכון

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה.

לדעתי הצללית מיותרת של הילדה וגם הכסאות למטה,
סתם יוצר עומס...

הייתי נותנת עוד קצת מקום לחלק העליון,

והרמקול--בלי פרופורציה הגובה שלו...
שימי לב---ההשתקפות של הנעלים לא נכונה (של הסרט)

• הוסף לסימניות
מודעה יפהפיה!
גם לי מפריע הנעליים הייתי מחפשת תמונה של נעליים שוכבות-מונחות על הרצפה אחת על גבי השניה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איך ההשתקפות עכשיו?

בבקשה, זה דחוף לשעה הקרובה!
תודה לכולם!

קבצים מצורפים

• פרסום במה 2010.jpg
    1 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד, צבעים ממש מעולים
סה"כ הקומפוזיציה טובה, הייתי מקטינה עוד קצת את החלק השחור

לגבי הצללית -
קודם כל, הצבעים שלה לא קשורים לשאר העיצוב, היה מתאים שהיא תהיה בצבע סגול מאוד כהה, כמו הוילון אבל כהה.
אני לא חושבת שהיא מיותרת, היא מסקרנת. רק תתקני את הצבע שלה.
אבל לפי ההגיון, הוילון אמור להמשיך עד לקצה הימני, והדמות אמורה להציץ מהצד השני שלו
וכן, אם הכל משתקף אז צריך לתת גם לה התשקפות, אבל יכולה לעשות את ההשתקפויות הרבה יותר חלשות, שלא ישתלטו מדי.
לגבי צורת הדמות - הכתפיים שלה ממש נפולות, והרגל לא עומדת במקום הנכון ביחס למתניים, מדי בחוץ. גם היד לא מושלמת, אבל לא בטוח שזה קריטי, לא מאוד בולט. אפשר להבליט עוד את המרפק.
אם זו ילדה קטנה - הראש קטן מדי.

לגבי הנעלים -
אני גם הייתי אומרת נעליים שמונחות זו על זו באלכסון, על הרצפה.
ההשתקפות לגמרי לא נכונה.

• הוסף לסימניות
לגבי הצללית של הילדה:
חסר לה שיער, משהו בכיוון של החצאית לא מסתדר, חסרה לה השתקפות, האחיזה שלה בוילון צריכה ליצור כיווצים בוילון, וכן אין סיבה שהאגודל שלה יהיה מורם. עוד משהו- למה היא בלבן, בד"כ הצללית בשחור (אמנם הרקע שחור אך אפשר לעשות אותה באפור כהה).
אני חושבת שהיה יותר מתאים להמשיך את הוילון עד הסוף בצד ימין, ושהילדה תציץ מצד שמאל של הוילון הימני (מובן???).
לגבי הנעליים:
מיד צרם לי שההשתקפות לא נכונה. וכן הפרופורציה לא מתאימה למיקרופון.
את שמות החוגים אולי הייתי עושה בצהוב כמו שיש בלוגו, וכך זה יצור יותר הדגשה.
בסך הכללי, עבודה יפה, וצבעים מרשימים.

• הוסף לסימניות
כתבנו יחד -
מה שלא נכון בהשתקפות הוא שהסרט וההשתקפות שלו צריכים להראות בדיוק אותו דבר, באותו מיקום, אבל בתמונת ראי. את יכולה לעשות ניסוי עם מראה שמונחת על שולחן, ולראות איך זה אמור להיות.
הייתי עושה לך דוגמה אבל אני קצת לחוצה בזמן.

• הוסף לסימניות
וסתם שתדעי, שאני נהנית לפתוח נושאים שאת פותחת כי אני יודעת שהולכים לראות עיצוב מוצלח...

• הוסף לסימניות
גם הסידור של הכיסאות אין סיבה לחוסר סדר אני חושב שצריכים להיות מסודרים ואז מוסיפים קצת פרספקטיבה.

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

הנה

קבצים מצורפים

• פרסום במה 2010.jpg
    KB 581.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד הסידור של הכסאות ממש עשה טוב.

ההשתקפות של הנעלים עדיין בעיתית צירפתי פה דוגמא לאיך היא אמורה להיות.

קבצים מצורפים

• %D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9D%20%D7%91%D7%9E%D7%94%202010.jpg
    KB 467 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ממש ממש מיוחד. אולי כדאי לטפל בבסיס של הסטנד למייק, הוא לא כ"כ מוגדר.

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד!
כמו שאמרו קודמי, כיף לפתוח אשכולות שאת פותחת!

הערה קטנה על משהו שקצת צרם לי: אם כתוב "המסך עולה"-איך זה שהוא נפתח לצדדים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה