כללי פרסום לסוכן נסיעות

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
חו"ד? :confused:
קצת יותר מדי בלגן בעיניים.....
הטקסט צריך עיבוד די דחוף בטרם יעלם לו.... הוא ממש טס,
אולי זה מה שרצית להביע?! אוקי. - אבל עדיין שיהיה מסודר יותר.
הרקע ממש נלחם בכל הטקסט, מי ימשול בכיפה...
וכיון שהטקסט חייב לנצח - כיון שאחרי הכל הוא ה'מלך' פה... נוצר בלגן.
אם יהיה רקע רגוע יותר - בהיר יותר וקע בצורה נעימה לעין,
הטקסט יהיה חזק מאליו.
ואז עם קצת סדר,
יצא לך יופי.
:):)
אם לא התכוונת לחו"ד.... רק לשיתוף, אז תודה לך, נהנו לראות....
:)

לא לקחת אישי - אין לי ענין לפגוע.....
.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;851574:
חו"ד? :confused:

אם לא התכוונת לחו"ד.... רק לשיתוף, אז תודה לך, נהנו לראות....
:)

לא לקחת אישי - אין לי ענין לפגוע.....
.
כן התכוונתי לחוו"ד ותודה רבה עליה!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי אם מה שאתם רוצים לומר זה "לראות עולם", אז צריך לשים באמת תמונות שרואים עולם, תמונות יפות ומגרות, ולא תמונה של שמים משעממים.

• הוסף לסימניות
העיוות של הטקסט נותן תחושה לא רצינית,
הכתב יד לא מתאים,
וכן המיקום של בהנהלת וכו'- נראה לי שייך לפרטים למטה,

• הוסף לסימניות
כדאי שתדגיש את הכדור
ואת השמים תעשה יותר בהירים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;851910:
יפה אבל לא מגיע לרמה של המודעות הקודמות שלו.

יש לך את המודעות הקודמות?
שלח לי

• הוסף לסימניות
עומס יתר. בלאגן.
הכתב מבולגן , ממליצה להקטין להבהיר ולסדר
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה