כללי פרסום לסטודיו

• הוסף לסימניות
לא בטוח שאני הולכת לפרסם, סתם מעניין, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
יותר מתאים לכתוב, 'לטפס לגבהים...'

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר.
על מה את מבססת את הסלוגן? בינינו, יש כיסוי להבטחה שלך?

• הוסף לסימניות
את מפתיעה היום!
יפהפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;944627:
יותר מתאים לכתוב, 'לטפס לגבהים...'
אני מחפשת סלוגן שיהיה קשור למעוף של הפרפר.
איך זה?

• הוסף לסימניות
אני מוכרחה להגיב.
יש לך אלמנט חמוד ואת רוצה למקד סביבו את המסר.
במקביל מצאת תמונות נחמדות
ואת מנסה לשלב בין השתיים. אבל ככה, זה לא עובד...
אני לא מעירה, זה רק כדי להאיר-
איך את מבטיחה לעסק כזו הבטחה, כשעל העסק שלך את מדלגת על תהליך נכון של פרסום?
לא מתאימים משפט לויזואל ולא רעיון לסמל...
אם הקונספט שלך הוא באמת שהסטודיו שלך מעלה לגבהים כל עסק, מפה את יוצאת לרעיון- איזה ויזואל ואיך לשלב את הפרפר ולא הפוך!
כל זה פרץ ממני, כי הקשר בין צמיחה לבין לעוף... לא קשר.
המודעה שלך היא חלון הראוה ללקוחות ואם בה יהיו טעויות... הפרפר לא יעוף.
מקוה שהובנתי.
מתוך רצון טוב להועיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה