כללי פרסום לסלטים ביתיים

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
זה אמור להתלות בפתח מעדניה, ולהפנות את הקונים לקנית סלטים מסוימים, מהיצרן הזה.

קבצים מצורפים

• קייטרינג.jpg
    KB 524.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מדהים בעדינות... אדיר ביוקרתיות... מגרה מאוד...

• הוסף לסימניות
מיוחד

• הוסף לסימניות
עיצוב מעודן ויוקרתי!
האמת שנדהמתי. ציפיתי לתצלומים של מארזי פלסטיק עם מדבקות לבנות בהדפסה מטושטשת, או למצער בכתב יד -כמו מה שמוכרים ליד המקוואות...

• הוסף לסימניות
מעולה, יוקרתי מאד.
העיצוב נקי ומעודן,
ממש משדר יוקרה.

• הוסף לסימניות
מודעה עם ניחוח קל של אמריקה.
הלוגו של טייסטי בעברית פשוט יחסית.
מדוע לא צבעת את הט' של טייסטי כמו בלועזית?

• הוסף לסימניות
מרשים ויפה מאוד,
אני מבין שהכיתוב ''לתת לכם..' בכוונה עולה..
אבל אולי אם הוא יהיה לגמרי על השחור זה יהיה יותר מסודר בעין..
וממש בקטנה, מהקו שמתחת הטייסטי נשאר שארית קטנטנה בתוך הטייסטי באנגלית.. זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
השארית אכן מיותרת, בלי שימת לב. תודה
התכונתם ש,לתת לכם, עולה על הטקסטורה? כי אני לא רואה זאת אצלי?

• הוסף לסימניות
כן הכיתוב עולה על הטקסטורה

קבצים מצורפים

• _2_~3.JPG
    KB 524.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ממש יפה, אני לא יודעת אם אני טועה או לא, אבל משהו בשחור לא מסתדר לי עם אוכל, אפילו שזה יוקרתי.

• הוסף לסימניות
מאוד יוקרתי. בכלל לא ביתי.
אם המטרה להדגיש גם את הביתיות - העיצוב צריך לשדר את זה.
אם המטרה רק להדגיש את היוקרה - העיצוב מתאים ונכון.

תפקידו של העיצוב במודעה הוא להעביר מסר בצורה חזותית. אם המסר החזותי סותר את המסר הטקסטואלי - הצרכן מסתבך. לאיזה מסר הוא יאמין? לזה שמספר במילים - סלטים ביתיים, או לעיצוב הכולל שמראה סלטים יוקרתיים מאוד?
למצב כזה יכולות להיות מספר השלכות אפשריות:
1. הצרכן יקבל מסר אחד. בד"כ זה יהיה המסר החזותי הפועל על תת המודע.
2. המודעה תעורר דיסונאנס (סתירה) ותיצור חוסר אמון. אי אפשר לספר על סלט ביתי ולהראות סלט יוקרתי. אנשים שמחפשים סלט ביתי לא יקנו וגם אלו שמחפשים סלט יוקרתי.

2 האפשרויות הללו אינן טובות. השניה - ברור מדוע, היא מרחיקה כמעט את כל סוגי הצרכנים מהמוצר.
האפשרות הראשונה גם איננה טובה - כי המסר הטקסטואלי הוא בד"כ המסר הנכון, ואם כן - הצרכן יגלה בעת הקניה שעבדו עליו, ולא יקנה.

כאן, שהמודעה מספרת במילים על סלטים ביתיים ויוקרתיים, הייתי מצפה לעיצוב ביתי נעים ופשוט יותר - ולתמונות יוקרתיות ומגרות, על מנת להעביר את שני המסרים הללו (שבד"כ נשמעים די סותרים האחד את השני). לא לעיצוב יוקרתי, קריר ומרוחק.

• הוסף לסימניות
ckuh, תודה על ההערה
הצבעים מרוחקים?
הם כן רוצים להדגיש את היוקרתיות,
זה אמור להיות סלטים עם מטבלים לידם, וכו'.
שינוי צבע יספיק או שיש להגדיל את התמונות למשל?

• הוסף לסימניות
נראה לי ששינוי צבע אמור להספיק. צבעים יותר ביתיים, פחות יוקרתיים.
התמונות מצליחות להעביר את היוקרה מספיק. תני דגש עכשיו על ביתיות.
העיטורים בסדר, הם יוקרתיים, אבל באווירה אחרת יוכלו להיראות עממיים.

• הוסף לסימניות
תנסה לעדן את החלק התחתון

לא הבנתי מה הקו האדום על הטקסט.

תן כבוד לסלט העיטור מעל ומתחת גונבים לסלט את ההצגה

החץ התחתון לא צריך להיות כ"כ ארוך ואם החץ מופיע כלפי מטה המילים "על המדף" מיותרות

הייתי גם מקטין טיפה את הלוגו העליון שים לב שלא יגע במשולש העליון של "לראשונה"

מודעה יפה מאוד בהצלחה

קבצים מצורפים

• 000.jpg
    KB 428.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ה"בייתי" צריך להיות מסר המודעה והוא מפוספס.
יש סלטים נראה לי של שמיר שהקופסא שלהם שקופה והמדבקה לבנה עם כיתוב שחור והפשטות ביחד עם המחיר הגבוה יחסית עושים את זה ממש מגרה וביתי...

• הוסף לסימניות
אולי להחליף תמונות לסלטים
משום מה רק התמונה השלישית נראת תמונה של סלט

• הוסף לסימניות
העיטורים סביב התמונות מפריעים בעין. מה ש NG אמר / שינה - מדויק! ו.. גם לי הפריע הצבע השחור. אפשר יוקרתיות גם עם לבן / קרם / מוזהב, לא? בסך הכל העיצוב ממש יפה.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה שהמודעה מוכרת סלטים ביתיים.
דזה נראה כמו מודעה לקייטרינג.

למודעה מכירתית צריך להיות מסר מכירתי חד וברור, כרגע זה לא קיים, למרות שהכיוון העיצובי הוא טוב.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה ומעוצבת בטוב טעם
לדעתי לא ראיתי שם שום הכוונה שמוכרים בעצם סלטים,"מטעמים" זה כוללני מדי
והתמונות יפות אבל אין בהן משהו שימשוך לקוח שמחפש בסה"כ סלטים לשבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה