כללי פרסום לספר

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה דעתכם,
אני מרגישה שזה לא מושך מספיק...

קבצים מצורפים

• פרסום.jpg
    KB 108.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מאד יפה!
רק הגוון הירוק ברקע קצת קודר, הייתי בוחרת להשתמש דוקא בירוק שבקו סביב הלוגו "מלא בריאות".
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הטקסט מדי מלא

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד. העיצוב זועק בישול, יש להודות.

אגב, לא ידעתי שיש פונט מוטציה של "אורון"..

• הוסף לסימניות
הייתי מורידה את "מאת א יפרח" והפס החום העליון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;889777:
הטקסט מדי מלא

אני לא יודעת מה הגודל של המודעה, אם היא מספיק גדולה אז תקטינו קצת את הגודל של הכתב השחורר העמוס ליצירת יותר חללים שיאוורו את המודעה.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה
אבל הייתי בודקת אופציה של אירגון יותר מאוורר של המודעה, כי הכריכה כבר מלאה וצפופה
רקע בהיר (אולי אפילו לבן) עם איזו צלחת עם אוכל רענן ותמונת הספר בגדול בחזית
את הטקסט לארגן למטה בקטן יותר בשורות לרוחב המודעה.
ואת הכותרת לתת באיזה פונט קליל (אולי כתב יד שובב)
שיהיה איזון בין הכריכה והעיצוב הכולל של המודעה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;889842:
העיצוב מאוד יפה
אבל הייתי בודקת אופציה של אירגון יותר מאוורר של המודעה, כי הכריכה כבר מלאה וצפופה
רקע בהיר (אולי אפילו לבן) עם איזו צלחת עם אוכל רענן ותמונת הספר בגדול בחזית
את הטקסט לארגן למטה בקטן יותר בשורות לרוחב המודעה.
ואת הכותרת לתת באיזה פונט קליל (אולי כתב יד שובב)
שיהיה איזון בין הכריכה והעיצוב הכולל של המודעה.

בהצלחה!

הבעיה היא הגודל: A5

• הוסף לסימניות
הדגשות בטקסט (במשקל בולד, בצבע, במרקר או כיד הדמיון הטובה - לא את הכל ביחד בבקשה :)) יסייעו מאוד לכוון את העיניים לסופרלטיבים המשמעותיים.
גוש טקסט כזה בלי שום הדגשות לא מעורר חשק לקרוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה