כללי פרסום לעיתון

• הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים החנות שאני עובד בה עוברת מקום מה דעתכם על הפרסום
דעתכם מועילה לי מאוד
תודה

קבצים מצורפים

• maavar.jpg
    KB 888.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
השפריץ השמאלי לא מעוצב כהוגן --- לדעתי.
ועוד משהו קטן, נראה לי שיותר מדוייק לכתוב פתוח רצוף מעשר בבוקר וכו'

• הוסף לסימניות
כמה הערות קטנות:

הבס"ד קרוב מדי
המילה 'עברנו' צריכה להיות מודגשת יותר
'החנות בהרצה' להחליף לאליפסה או משהו לא 'מרובע'...
ובכלל, הייתי שוקל להחליף גופן.

בס"ה די יפה ונחמד.

• הוסף לסימניות
לדעצי חובה להגדיל / להדגיש את שם החנות..
בגלל שהכל באותו צבע, וללוגו אין תחימה, ממש צריך לחפש אותו..

• הוסף לסימניות
מצוין, רק להחליף את הפונט. (המילה עברנו מגיע יותר עבה)

לגבי הלוגו, הוא בסדר, במיוחד שהוא מגיע אחרי סדרת מודעות.

• הוסף לסימניות
לדעצי חובה להגדיל / להדגיש את שם החנות..
בגלל שהכל באותו צבע, וללוגו אין תחימה, ממש צריך לחפש אותו..

אני מסכימה עם זה .
השם של החנות צריך להיות העיקר במודעה
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
ממש יפה! (כשפתחתי את ההודעה הייתי בטוחה שמדובר במשהו מטעם פרוג..) וכמו שיעצו גם אני בדעה של החלפת פונטים.

• הוסף לסימניות
טוב, דווקא בגלל שהמודעה והכיון מוצאים חן בעיני, אני מרשה לעצמי לבקר, וקח את זה כביקורת בונה..
למרות שזה לא פורום פרסום כאן, בכל זאת אתייחס להיבט הפרסומי של המודעה.

אז ככה, מה הקרייאטיב כאן? ומה המסר שאתה רוצה להעביר?

שים לב, יש כאן בעיה מהותית של ויזואל שאינו תואם את הקופי בכלל, וזה צועק וצורם לי מאד.
אם אתה שם כאן כוסות שמפניה הרי הטקסט צריך להיות: "לחיים!" או "מזל טוב", כמובן בסיטאוציה שכזאת אתה צריך לשדר יוקרה, והדבר האחרון שמותר לך לעשות זה לכתוב "החנות בהרצה"..

(כאילו מה? אתה לא יודע אם היא ריווחית? איזה מן תחושה מקבל אדם הנכנס לחנות שלכם ורואה שלט ענק בירוק בולט: "סליחה, אבל החנות בהרצה..." בשביל להצליח צריך לשדר יכולת התמודדות, ותק, נסיון. מאיפה הבאת את שטות ההרצה הזאת?)

אז אם אתם עוברים מקום ורוצים ללכוד את תשומת הלב בכך שעברתם, אני חושבת שפספסתם את העיקר.
גם לכתוב בשעה טובה ומוצלחת עברנו, זה נשמע בתת המודע כאילו: וואלה עד עכשיו היה דפקט, כעת בשעה טובה עברנו והכל יהיה בסדר..

אני הייתי הולכת עם הרעיון של "עברנו" אבל מניחה ויזואל של ארגזים או משאית, ונותנת תחושה של התרחבות וכו'. או רק 'עברנו' כמידע אובייקטיבי - סנובי, תוך כדי שידור מצב יציב וברור..

• הוסף לסימניות
לא התאפקתי....

אל תסתכל על העיצוב ועל פונטים. לא השקעתי..:) רק רציתי שתבין את הענין של הויזואל והקופי..

תראה את זה:

קבצים מצורפים

• avarnu.jpg
    KB 51.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מה הפירוש החנות בהרצה?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל...כך כותבים...
יש בזה משהו מן ההתנצלות.. אנחנו עדיין לא ממוקמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה