כללי פרסום - לעלון

• הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד לעמוד פרסום בעלון קיץ.
משהו בעין מפריע ולא מסתדר.. ניסיתי להחליף פונטים ולסדר אבל ...
לא בדיוק הולך =]

יש לכם רעיון מה צריך לסדר כאן?

תודה!תודה! ושוב תודה =)

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 72 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מה שלי לא הסתדר בעין אלו המרובעים עם התמונות, הזווית, הצורה אני לא יודעת מה בדיוק.
הייתי מנסה להביא את התמונות בצורה אחרת.
(ניסיתי לחשוב מה יתאים לקו העיצוב הכללי של דף המחברת, אבל השעה מאוחרת ומוחי יבש)

• הוסף לסימניות
אולי את הקטע של: "הקיטנה תתקים במרכז" וכו' - להדגיש יותר.
אולי צבע יוסיף קצת,
בהצלחות.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה ומרענן..
תנסי את התמונות לשים על הדפים הקטנים הצבעוניים (האלה של הטלפון) עם חתיכת סלטוייפ מעליהם..

• הוסף לסימניות
סה"כ העיצוב נעים לעין .
אני מסכימה שהתמונות בצד שמאל הן אלו שתוקעות אותך גם כדאי לתת להן יותר תאורה ולעבד אותם בפוטושופ.... אנסה לחשוב על רעיון מה יכול להועיל.. אני דווקא לא חושבת שנייר עם סלוטייפ יעשה כאן את העבודה נראה לי שזה יצור תחושה של בלאגן והמודעה מאוד מסודרת.
גם כדאי לטפל במלל למטה בצד שמאל..
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם יהיה לך רעיון..
עדיין לא עלה לי משהו בראש אז השארתי את זה בנתיים ועברתי הלאה עד שאמצא משהו...
או לחילופין יהיה למישהו רעיון טוב =]

ממש תודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה