כללי פרסום לעמוד אחורי לדוגמית של מדריך טלפונים

• הוסף לסימניות
מה דעתכם. מדובר בעמוד אחורי לדוגמית של סוגי גדלים של פרסומות שיהיו במדריך הטלפונים של השומרון.

מה צריך לשפר?

אשמח לשמוע ביקורת ורעיונות.

תודה טיטוש.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 103.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אהבתי. יפה מאוד.
רק הייתי עושה יישור ל 2 הצדדים ל160,000 עיניים יגלו אותך... ואולי גם משנה לכחול עמוק יותר

• הוסף לסימניות
יפה.
התמונה של הנמר - טיגריס- אריה- או מה שזה לא יהיה, קצת דוחה. הייתי מנסה לשים תמונה אחרת או אולי להמחיש יותר את הקטע של הפרסום הממוקד- אולי חץ תקוע באמצע מטרה או משו כזה.

• הוסף לסימניות
נהנתי... הייתי שם רק את העיניים של הטיגריס. בלי האף.

• הוסף לסימניות
מצטרף להערת עמיר, אבל אפשר להשאיר את זה ככה, ולהבליט את העיניים על ידי לצבוע את הטיגריס לצבע צהוב יותר.

• הוסף לסימניות
או להחליף ת'נמר הוא נראה קפוא

או לשים רק עיניים.

חוץ לזה זה יפה!!!

• הוסף לסימניות
בדיוק.
הנמר נראה חולה, (זה זן של נמרים, אבל הם נראים ככה).

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי משתמשת רק בעיניים, וללא ספק הנמר צריך להיות בצבעים יותר חיים

• הוסף לסימניות
אני חושב שאפשר להכניס במקום הנמר תמונה של נשר ידוע שראיתו טובה וממוקדת נראה לי שיתאים יותר

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
מצטרפת לדעה על הנשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה