כללי פרסום לפאנית עם אמירה ייחודית

• הוסף לסימניות
את יודעת שרית, ניסיתי לחשוב מה כל כך מוכר לי בסגנון, וקלטתי שזה פשוט בנוי בעצם די כמו אתר. יכול להיות שיהיה לך קשה למכור את זה ללקוחה.

• הוסף לסימניות
כמו אתר?!
מה הקשר? איפה זה מזכיר לך אתר?

• הוסף לסימניות
החלק התחתון של הפרסומת מאד מזכיר מבנה של אתרי וורדפרס וג'ומלה.
אולי רק לי כי אני בתחום ואני מאד אוהבת את הפרסומת דווקא.
[אבל כמו שציינו פה, האייקונים של הנשים זו יכולה להיות קצת בעיה אגב]

• הוסף לסימניות
אחד הדברים......
הרבה זמן לא נתקלתי בכזה דבר.

• הוסף לסימניות
מודעה מדהימה- מקצועית, מושכת , משדרת יוקרה רמה איכות וסטייל!!!
אהבתי מאוד! כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
טוב מה אתם רוצים?? המודעות של "פרפר" תמיד נוצץ לי בעיינים בכל העיתונים:) אין! את מושלמת! ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1136410:
טוב מה אתם רוצים?? המודעות של "פרפר" תמיד נוצץ לי בעיינים בכל העיתונים:) אין! את מושלמת! ;)

הצילו, אני ממש מסמיקה!!
תודה לכולן על הפירגונים.
באמת יצאה מודעה מיוחדת, ב"ה.

רק חבל שהלקוחה לא חושבת כמוכן..
("אני לא מבינה מה מיוחד במודעה הזו ולמה שילמתי כסף, זה מודעה רגילה כמו שעושים בעיתון...")

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1136413:
הצילו, אני ממש מסמיקה!!
תודה לכולן על הפירגונים.

("אני לא מבינה מה מיוחד במודעה הזו ולמה שילמתי כסף, זה מודעה רגילה כמו שעושים בעיתון...")

אוי ואבוי! כמה מתסכל...:mad:
מודעה מדהימה גם לדעתי!

• הוסף לסימניות
הצילו, אני ממש מסמיקה!!
תודה לכולן על הפירגונים.

איזה עצוב!
תשלחי לה קישור לאשכול.

• הוסף לסימניות
הצילו, אני ממש מסמיקה!!
תודה לכולן על הפירגונים.

רבונו של עולם!!!!!
תביא לה קישור לאתר הזה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1136440:

מה השאלה הגדולה שדורשת 10 סימני שאלה?

גם לדעתי העיצוב של פרפר סוף הדרך, תמיד.
אבל אם הלקוח לא מרוצה/מבין אין לזה ערך.

• הוסף לסימניות
שרית. שאפו!!
מיוחדת וחדשנית ללא ספק.. כרגיל :)

אהבתי!!

• הוסף לסימניות
את אחת הבודדות פה שמצליחה להדהים אותי כל פעם מחדש!
אני לא מצליחה להבין את הלקוחה שלך, המודעה מקסימה!!!

• הוסף לסימניות
מודעה מהממת , מה יש פה לא לאהוב????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהש;1136508:
מודעה מהממת , מה יש פה לא לאהוב????

זה לא "לא לאהוב" כמו שהיא פשוט לא מבינה מה יש במודעה הזו שהיא היתה צריכה לשלם עליה "כל כך הרבה כסף", ומה עשתה פה הקופירייטרית וכו'..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1136510:
זה לא "לא לאהוב" כמו שהיא פשוט לא מבינה מה יש במודעה הזו שהיא היתה צריכה לשלם עליה "כל כך הרבה כסף", ומה עשתה פה הקופירייטרית וכו'..

אין כאן ענין של לאהוב יש כאן דבר אחד - המודעה שלה צריכה למכור, המודעה שלה צריכה לבדל אותה מכל עשרות הפאניות שמפרסמות ונותנות איכות, שרות, אמינות וכו' וכו'
לקוחה שבאה אליך ופנתה לקופי וכו' אמורה לדעת את זה, וממילא לסמוך עליך בעיניים עצומות, וממילא אמורה להרגיש את זה טוב טוב בטלפונים ובכיס שלה...

במאמר מוסגר, אוסיף, שאולי אני מבינה למה היא מתכוונת.
לעניות דעתי, אם את לא ממש קוראת את המודעה אלא במצב 'דיפדוף' בעלון, זו אולי נראית 'עוד מודעה', הכיתוב של 'הוט קוטור' באנגלית יכול להיראות (שוב, במצב דיפדוף) משהו כמו לוגו וכו' ולכן יכול להיות שעדיף לכתוב בגדול 'הוט קוטור' בעברית - אז המדפדף יעצור לקרוא מה פרוש צמד המילים הלא כ"כ מוכר הזה...
אולי לתת יותר נוכחות לתפירה מאשר לשיער...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה