- הוסף לסימניות
את יודעת שרית, ניסיתי לחשוב מה כל כך מוכר לי בסגנון, וקלטתי שזה פשוט בנוי בעצם די כמו אתר. יכול להיות שיהיה לך קשה למכור את זה ללקוחה.
נכתב ע"י נ פלוס;1136410:טוב מה אתם רוצים?? המודעות של "פרפר" תמיד נוצץ לי בעיינים בכל העיתוניםאין! את מושלמת!
![]()
נכתב ע"י sarit_f;1136413:הצילו, אני ממש מסמיקה!!
תודה לכולן על הפירגונים.
באמת יצאה מודעה מיוחדת, ב"ה.
רק חבל שהלקוחה לא חושבת כמוכן..
("אני לא מבינה מה מיוחד במודעה הזו ולמה שילמתי כסף, זה מודעה רגילה כמו שעושים בעיתון...")
איזה עצוב!נכתב ע"י sarit_f;1136413:הצילו, אני ממש מסמיקה!!
תודה לכולן על הפירגונים.
("אני לא מבינה מה מיוחד במודעה הזו ולמה שילמתי כסף, זה מודעה רגילה כמו שעושים בעיתון...")
נכתב ע"י sarit_f;1136413:הצילו, אני ממש מסמיקה!!
תודה לכולן על הפירגונים.
...והלקוחה תמיד צודקת...נכתב ע"י sarit_f;1136413:רק חבל שהלקוחה לא חושבת כמוכן..
נכתב ע"י סטודיו נועה;1136430:...והלקוחה תמיד צודקת...
![]()
נכתב ע"י נ פלוס;1136440:??????????.
נכתב ע"י לאהש;1136508:מודעה מהממת , מה יש פה לא לאהוב????
נכתב ע"י sarit_f;1136510:זה לא "לא לאהוב" כמו שהיא פשוט לא מבינה מה יש במודעה הזו שהיא היתה צריכה לשלם עליה "כל כך הרבה כסף", ומה עשתה פה הקופירייטרית וכו'..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים