כללי פרסום לפאנית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;474722:
ד. הדברים נכתבו בתגובה לתגובתך על תגובתי - שנכתבה בנוגע למודעה הראשונה. על השניה לא אסתכל לפני שתאשרי לי להגיב לך. אם אינך מעוניינת בביקורת בונה - לא אבזבז את זמני לריק.

אני עדיין לא מבין את הניקים שמחילים להתנצל ולקראת הסוף חוזרים להתקפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;474722:
א. סליחה אם נפגעת (ככה זה נשמע) רציתי רק לעזור.
ב. מדוע את חושבת שצריך לעצב לפי מראה הסטודיו? (ובאמת כל הכבוד שהלכת לראות אותו, זה לבד כבר מוכיח הרבה) האם יש למראה היוקרתי המוקפד והמעוצב חשיבות כלשהי והשלכה לגבי ההחלטה אם להשתמש בשרותי הפאנית הזו? אם כן - תישארי במסר הזה. אל תכתבי בסלוגן עם מסר אחר - שרות ונעימות.
וגם אם המסר באמת מדבר על מקום יפה, את לא חייבת לכתוב בסלוגן מה שרואים - הסטודיו (לא אומרים סלון?) המכובד והיפה ביותר בתבל. לכי עם זה צעד אחד קדימה - מה מעניק לי, כצרכנית, יופי המקום? האם זו השראה לפאה יפה יותר? אם כן - הסלוגן ידבר על יוקרה שעוברת מהמקום לפאה (איזה רעיון פרוע זה, את בטח תמצאי תועלת הגיונית יותר).
כמובן שאין פה הצעת ניסוח אלא נסיון להגדיר את המסרים העוברים במודעה. את בודאי כבר יודעת, אם מזמן עברת את השלב שבו מעצבים לפי המצב רוח, שהעברת שני מסרים במודעה אחת זה מבלבל. זה מבלבל עוד יותר אם הויז'ואל משדר מסר אחד והסלוגן / כותרת מסר אחר.
ג. שוב אתנצל אם פגעתי. אם אכן כן אנא כתבי לי (אפילו באישי) ואפסיק לכתוב לך דברים שכאלו. אולי זו באמת טעות להתייחס לפן השיווקי-פרסומי פה, בפורום עיצוב גרפי. ובכל זאת, חשבתי שאוכל להועיל לך וללקוחה שלך, אבל ודאי שלא אעשה את זה שוב אם ההרגשה היא שאני "מלמדת" אותך מהי הדרך הנכונה...
ד. הדברים נכתבו בתגובה לתגובתך על תגובתי - שנכתבה בנוגע למודעה הראשונה. על השניה לא אסתכל לפני שתאשרי לי להגיב לך. אם אינך מעוניינת בביקורת בונה - לא אבזבז את זמני לריק.

כמו שאני לא מבינה איך הגעת להחלטה שקודם כל עיצבתי ואחר כך התחלתי בחיפוש אחר רעיון, כך קשה לי להבין מה בתגובתי גרם לך - שוב להחליט - שנפגעתי חלילה, ולהרחיק לכת עד כדי התנצלות מיותרת לחלוטין ובקשה ל"אישור" מצידי לתגובה... ממש לא נפגעתי, ואני מאד אוהבת ביקורת. אם הייתי פוחדת מביקורת לא הייתי מבזבזת את זמני כאן בפרוג. אני לא מחפשת מחמאות, לא הצלחתי מעולם לקנות איתם במכולת... העליתי את העבודה הזו משום שלא הצלחתי לשדר את האוירה הנעימה יחד עם העיצוב הקר הזה, והרגשתי שאני זקוקה לדעות של הגרפיקאים פה. עניתי לך בציניות קלה, כי קצת הצחיק אותי התהליך המחשבתי שהשתקף מהתגובה שלך: קודם כל ההחלטה שצורת העבודה שלי היא כזו וכזו, ולאחריה - ניסוח (קצת מתנשא) לגבי האופן שבו ראוי לעבוד...כשאת רואה עבודה מוגמרת את אמורה להבין שעמדה מאחוריה חשיבה פרסומית מסויימת, ואם את לא מצליחה לעלות עליה - זה עדין לא אומר שהיא לא היתה. זכותך לחלוק עליה, אבל לא יפה "לגלות" לכאורה ליוצר ש"הוא לא עובד נכון".
(דרך אגב, ביקורת בונה היא כזו שמגיעה ממקום חיובי.. במקום לכתוב:ואגב, זו לא הדרך הנכונה - קודם תחליטי מה את רוצה לומר ורק אחר כך תעצבי ותכתבי. לכתוב לפי העיצוב או לעצב לפי הניסוח ורק אח"כ ליצור מזה אסטרטגיה זה קצת, איך לומר? הפוך ממה שנכון לעשות" אפשר לכתוב: "דרך אגב, אם רוצים להגיע לתוצאות נכונות יותר - יש להחליט מה רוצים לומר ורק אחר כך לעצב ולכתוב." קצר יותר, נעים יותר.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;474722:
ב. מדוע את חושבת שצריך לעצב לפי מראה הסטודיו? (ובאמת כל הכבוד שהלכת לראות אותו, זה לבד כבר מוכיח הרבה) האם יש למראה היוקרתי המוקפד והמעוצב חשיבות כלשהי והשלכה לגבי ההחלטה אם להשתמש בשרותי הפאנית הזו? אם כן - תישארי במסר הזה. אל תכתבי בסלוגן עם מסר אחר - שרות ונעימות.
וגם אם המסר באמת מדבר על מקום יפה, את לא חייבת לכתוב בסלוגן מה שרואים - הסטודיו (לא אומרים סלון?) המכובד והיפה ביותר בתבל. לכי עם זה צעד אחד קדימה - מה מעניק לי, כצרכנית, יופי המקום? האם זו השראה לפאה יפה יותר? אם כן - הסלוגן ידבר על יוקרה שעוברת מהמקום לפאה (איזה רעיון פרוע זה, את בטח תמצאי תועלת הגיונית יותר).
כמובן שאין פה הצעת ניסוח אלא נסיון להגדיר את המסרים העוברים במודעה. את בודאי כבר יודעת, אם מזמן עברת את השלב שבו מעצבים לפי המצב רוח, שהעברת שני מסרים במודעה אחת זה מבלבל. זה מבלבל עוד יותר אם הויז'ואל משדר מסר אחד והסלוגן / כותרת מסר אחר..

כעת אפשר להתייחס לעצם הדברים שלך.
את צודקת לגמרי שלכאורה לא אמור להיות קשר בין המראה של הסלון להחלטה האם להשתמש בשרותי פאנית כזו או אחרת. מי כמוני יכולה להוכיח לך את זה: הפאנית שעיצבה עבורי את הפאה יושבת בדירה מזעזעת איפה שהוא בתוככי בני ברק - ואין לה זמן לנשום. הריהוט זול וישן, ישם שם 5 סוגי כסאות המתנה, ובכל זאת המקום שוקק. ולמה? כי יש לה ידי זהב. היא לא זקוקה לפרסומת, כי זה פשוט עובר מפה לאוזן והפרסומות שלה הן כל הפאות היפות והמעוצבות שהיא מוציאה תחת ידיה.
הפאנית שאותה אני מפרסמת היא חדשה יחסית, ויש לה ענין לפרוץ לשוק. בשביל לקרוא ללקוחות עליה למשוך אותן בעזרת עטיפה יפה. סוג של הבטחה שהיא תהיה חייבת לקיים, אם היא תרצה שיחזרו אליה שוב. הבריף שלה אמר: מקום יוקרתי, סטייל, עיצוב, ויחד עם זאת - אוירה נעימה ויחס אדיב. אלה הם לא מסרים סותרים, ולמרות ש"בספר כתוב" שאסור להעביר שני מסרים במודעה אחת - כאן אין מצב מבחינתה לוותר על אחד מהם. מסר כמו "אוירה נעימה" קשה עד בלתי אפשרי להעביר ויזואלית, ולכן בחרתי להראות את היוקרה ולדבר על הנעימות. את צודקת לגמרי בקשר לענין המסרים המבלבלים, רק שכחת שלכל כלל... יש יוצאים מן הכלל.
תודה בכל אופן, ואשמח לקבל רעיונות נוספים (בעצם לא ממך, אם את פוחדת להגיב לי...) לסלוגן שישדר אוירה נעימה בסלון פאות.

• הוסף לסימניות
המודעה בכללי יפה מאד, רק לדעתי חסר שם כמה דברים.
א. את הקיר בצד ימין הייתי נותנת לו גוון של אפור כהה יותר, ואולי גם לעיטורים לתת הבלטה עדינה מאד.
ב. בחלק העליון של המודעה חסר את הצבע הבורדו של הלוגו, לכן המראה הקודמת שהייתה, היה בו משהו טוב (אבל זה לא היה גמור).
ג. לגבי הלוגו נראה לי שכדאי להשאיר את הסמל.

• הוסף לסימניות
איך התוספת?
למישהו יש רעיון איך לשדר גם את האוירה הנעימה?

קבצים מצורפים

• 100000000.jpg
    KB 807.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
רק עכשיו הצטרפתי לאשכול זה. דבר ראשון - יפה מאד!!!! מקסים!!!
הכתם השחור דוקא גורע לדעתי.
אני חושבת שזה מאד נכון לשדר יוקרה וניקיון בסלון פאות, וודאי שזה משפיע על בחירת הפאנית!!!
אני מכירה את הדוגמא שהבאת, על דירה מזעזעת במרכז בני ברק, אבל זה כמשדובר בפאנית כל כך מוכרת ומבוקשת (אגב, אני מבינה שעיצבנו את הפאה אצל אותה אחת...)

עדיין, חסר צבע במודעה.
יש לי רעיון מסויים, שאין לי מושג איך הוא יתקבל - אולי תנסי לתת צבע בורדו בטקסטורות של הקיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;474982:
רק עכשיו הצטרפתי לאשכול זה. דבר ראשון - יפה מאד!!!! מקסים!!!
הכתם השחור דוקא גורע לדעתי.
אני חושבת שזה מאד נכון לשדר יוקרה וניקיון בסלון פאות, וודאי שזה משפיע על בחירת הפאנית!!!
אני מכירה את הדוגמא שהבאת, על דירה מזעזעת במרכז בני ברק, אבל זה כמשדובר בפאנית כל כך מוכרת ומבוקשת (אגב, אני מבינה שעיצבנו את הפאה אצל אותה אחת...)

עדיין, חסר צבע במודעה.
יש לי רעיון מסויים, שאין לי מושג איך הוא יתקבל - אולי תנסי לתת צבע בורדו בטקסטורות של הקיר?

דבורה, מה שלומך? היית מאד חסרה אתמול בקורס...
לגבי הפאנית, זה בדיוק מה שהסברתי - שלפעמים הפאנית כל כך מבוקשת, עד כדי כך שהיא לא זקוקה לתפאורה המעוצבת. אבל אני באה למתג פאנית חדשה שלא יכולה להרשות לעצמה לוותר על זה.
צבע בורדו בטקסטורות על הקיר זה רעיון מצוין - אבל המראה שיצרתי הוא חיקוי וקטורי של הסלון של הפאנית הזו. ואני לא רוצה לחרוג מזה, כדי ליצור קשר ויזואלי בין המקום עצמו לבין העיצוב במודעה.

• הוסף לסימניות
העבודה יפה מאד ומיוחדת

אולי להוסיף ריצוף עדין במיוחד על גוונים חמים
או את הפאה לצבוע בצבע עדין כלשהו הרי מראה מַראה

• הוסף לסימניות
או אולי להוסיף סטריפ אדום למטה למספרים
לתת איזהשהו מעצור

בקיצור הצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי הנקיות שבווקטור נותן יופי
ולא נראה לי שאפשר בווקטור להגיע ליותר.
(חשבתי כשאסיים את הלימודים ללכת ללמוד פרסום ושיווק (בשביל להעצים את הגרפיקה עיצוב) אבל אני רואה שזה יכול יותר לתסבך:) לשלוט על העיצוב והשיווק)

• הוסף לסימניות
חסרה קצת תנועה במודעה
האלמנטים קצת "תקועים"
אולי תנסי להזיז את המראה לצד המודעה ולהגדיל אותה באופן משמעותי
ואת הכורסא להגדיל ולשים בקדמת ה"במה"
חסרה לי דינמיקה בעין.
בכללי, העיצוב יפה ונקי עם פוטנציאל מעולה!
(את הלוגו הראשון יותר אהבתי, בנוכחי לא כ"כ ברור לי מה זה העיטור בפ')

• הוסף לסימניות
את הלוגו הראשון יותר אהבתי, בנוכחי לא כ"כ ברור לי מה זה העיטור בפ'

גם אני אהבתי אותו יותר.

• הוסף לסימניות
רחלי שבוע טוב
כמובן שהמודעה שלך מקסימה (אי אפשר אחרת)
אולי לשדר חמימות אפשר להוסיף על השולחן קפה מעלה הדים (בהשראת הפאנית שלי)
לגבי משפט (כמו שדפנה אמרה) אם בסיסמא דיברת על הפאנית תגידי במשפט משו על הלקוחה ולהפך

בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה