נכתב ע"י עפרה;435013:למה יש דגש בפ' של הפוטו? פוטו נקרא בפ' רפה!
נכתב ע"י ariels;434956:נמנעתי מלהגיב עד עכשיו כי הצבעים היו בול כמו הסטודיו שלך,
וזה היה נראה לי מוזר ביותר... עכשיו אני מבינה
בכל אופן השילוב החדש לא משהו
במקום הכתום תנסי צבע בהיר כלשהו שיתן לזה יותר חיות
לגבי העיצוב - מיוחד!
(להדגיש את ה-0, יישור ימינה של הפירוט למטה, להוריד דגש מהפוטו)
לגבי הילדים -
זיהיתי - סינית/יפנית, הודי, כושי, הולנדית
מתאים לפורים......
וגם לכולם יש פס בהיר מוזר באזור השיער העליון
קיצר, צריכים כמה שינויים קטנים....
הגריד מעולה.
P+H באנגלית = פ' רפויה.נכתב ע"י מטאור;435016:למה? הרי באנגלית זה photo - זאת הרי מילה לועזית וצריך לכתוב אותה כמו שהיא נשמעת באנגלית, לא?
נכתב ע"י צורה וצבע;435031:P+H באנגלית = פ' רפויה.
נכתב ע"י מטאור;435018:קודם כל - מגיע לך ariels יישר כח מיוחד. אני שמה לב שאת תמיד מגיבה פה בפורום בצורה מפורטת ומושקעת תוך שימת לב לכל הפרטים הקטנים - וגם מציעה פתרונות לכל הערה שאת מעירה. כל הכבוד.
נכתב ע"י מטאור;435018:רק לא הבנתי דבר אחד: אם היה נראה לך מוזר - וזה אכן מוזר - שהשתמשתי בצבעי הסטודיו שלי בשביל עסק אחר - למה לא הערת לי על כך? הרי יכולתי לעשות זאת בלי לשים לב!! (במקרה שלי זה לא יכול לקרות, כי אני פשוט לא אעשה דבר כזה, אבל אם זה קורה למישהו - חובה להסב את תשומת ליבו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים