כללי פרסום לפרוייקט דיור

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
הטקסט נראה קצת מלחיץ...
איפה טיפוגרפיה?

• הוסף לסימניות
כדאי להבהיר מאד את התמונה,
ואולי רקע של דשא, ירוק, נוף...
לא יודעת מה יש שם ברמלה....

• הוסף לסימניות
הטקסטהטקסטהטקסט.. (לשחרר לחץ שם.. לסדר רווחים בין המשפטים ובין המילים למשל 'בחברהטובה', לשנות פונט.. קיצר לסדר מחדש..)
התמונה משו;)
אבל נראה לי שהיא קצת כהה (ובהדפסה יותר..)
הפתק למטה לא כל כך משתלב..
הרווח מתחת התמונות למטה יכול להתפזר במודעה עצמה..
(ואולי פילים זה כבר לא הטרנד האחרון..)

סורי על הא\ערות.. המטרה רק להועיל.....

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לשנות את הפונט למשהו קליל יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;685589:
כדאי להבהיר מאד את התמונה,
ואולי רקע של דשא, ירוק, נוף...
לא יודעת מה יש שם ברמלה....

רואים שאת לא יודעת :)

• הוסף לסימניות
מפריע לי העיגול התכלת החוסם. אוירה כמו שמבטיחים צריך להיות משהו פתוח יותר, ולא בתוך המעגל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מש;685600:
אולי כדאי לשנות את הפונט למשהו קליל יותר?

הלקוח מתעקש על הפונט הזה...
אז יכול להקל על המסמך?

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
המודעה לא משדרת אמינות ,לא הייתי קונה דירה מכזה פרוייקט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה