כללי פרסום לצלם

• הוסף לסימניות
מודעת רבע עמוד מה דעתכם ?
מצורף אופציה נוספת

קבצים מצורפים

• צילום2 copy.jpg
    KB 208.2 · צפיות: 14
  • צילום3 .jpg
    KB 234.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
רעיון נפלא, אבל ... עמוס מדי. הפוקוס ענק בטירוף. לא ראיתי באף מודעה שמישהו מנפנף ככה בלוגו. מה שצריך למשוך זו קודם המודעה ה- "זכרונות חשובים" או שזה בעצם הסלוגן?
נראה שיש עומס יתר של פונטים.
מה זה ה"תושב ביתר"? מבצע לתושב ביתר? למה לא מבצע מיוחד לתושבי ביתר?
אפור מדי
בהצלחות רבות

• הוסף לסימניות
יפה
המס טלפון לא בולט

• הוסף לסימניות
יש למודעה זו פונציאל וניכרת בה ההשקעה, אך כפי שאמר קודמי, יש בה כמה וכמה בעיות, הכותרת 'פוקוס' צריכה להיות הרבה יותר קטנה. המשפט 'כי הזכרונות וכו'' לא כל כך קריא, רצוי לשנות פונטים ושלא יהיה יותר משני סוגי פונטים. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה ומושקע,
הכיתוב "כי הזכרונות שלך חשובים"- עלול להבלע הוא מידי כהה.
עדיף לכתובב ללא "כי". והפונט שלו...
את כל הלוגו למעלה אפשר להקקטין בחמישים אחוג,
הפריע לי העין האות ס' של פוקוס,
זה רעיון יפה אבל אולי כדאי שכל המילה תהיה עם חלל שחור, האות ס' נראת לא חלק מהמילה,
הקטע שלמטה מאד יפה, ההשתקפות והכל,
רק המספר טלפון לא עומד יפה, משהוא שם לא סימטרי,
סתם כך לגבי הפונטים עדיף פחות פונטים ויותר לשחק עם המשקלים,
הצבעים יפים,

• הוסף לסימניות
הדבר שתופס פה את כל ה"פוקוס" (תרתי משמע) זה המבצע.
ואם אין לי ברית/בר מצווה? אז אני עוברת הלאה, כי לא ראיתי במודעה שום דבר אחר שתופס לי את העין.

נסה לחשוב היררכית, מה צריך לקבל את המקום המרכזי, ומה שולי.

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה ונראה שהושקע פה מאמץ
אבל הייתי אומרת שמי שרואה את זה (במקרה זה אני) חושבים שזה חנות פוטו. זו התחושה, המוני מעט

כשבבאים לפרסם צלם נראה לי זה יותר אישי צריך משו יותר רגוע.
וכמו שמישו כבר העיר קודם להדגיש את הצלם והמבצע יהיה תוספת. (בולטת אבל תוספת )

בהצלחה (:

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הלוגו הענק, הוא תופס תשומת לב, והמשחק עם התמונות בפנים מעניין
את הקו מסביב ל-ס צריך לעבות כדי שיראה חלק מהכל

לגבי הטיפוגרפיה -
צריך לשפר.
יש פה ריבוי עצום של פונטים, תשתמש בשניים בלבד, זו מודעת רבע...
גם גדלים, מיקומים

ואחרון חביב - הפילם הזה יפה, אבל מי מצלם היו עם פילם? זה קצת מיושן, לא?

• הוסף לסימניות
התמונות בתוך הלוגו ממש לא של ארוע!
חתולים וכדו???

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שברית שלוקחת שעתיים + תתומחר כמו בר מצווה?
אתם בטוחים שאין טעות במחיר?

• הוסף לסימניות
המודעה מרשימה טוב..

אולי לשחק עם המלל לשנות את גופן הסלוגן הוא מיושן ואני גם בדעה של כמה שפחות סוגי פונטים...
ושלא יהיה קרוב לשוליים עוד קצת קומפוזיציה וניצול שטחים נכון
ויש'ך אחלה מודעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה