כללי פרסום לקייטנה

• הוסף לסימניות
איך המודעה?
מה כדאי לשפר? כדי שזה יהי הכי נעים לעין שאפשר..

קבצים מצורפים

• פירסום לקיטנה סופילפרוג.jpg
    1.6 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני רואה שזה קצת שינה תגוון של הצבעים....

• הוסף לסימניות
תנסי להשתמש ברקע בצבע אחיד ובאותיות לבנות
אגב, קיץ ולא קייץ

• הוסף לסימניות
רקע יותר סולידי, תסדרי את ה'לונה גרנד' שיהיה במקום יותר ברור
ו....זהו!
חוץ מזה מודעה יפה ומושכת!

• הוסף לסימניות
מסכים עם ההערה של 'אלי ויסברג'
בנוסף, לדאוג שהתמונות יהיו 'בפורפורציה' (אם כתבתי נכון) כעת, בקבוק הצבע בגודל ענק ביחס ל'טרמפולינות'
בכלל הייתי מעדיף לראות את התמונות הרבה יותר גדולות על כל החלק התחתון של המודעה (יש שם תמונות שיכולות 'לעשות את המודעה')

• הוסף לסימניות
דווקא יכול להיות שהרקע נחמד. אם זה לא הצבעים האמיתיים שלו. כדאי שתעלי בפורמט rgb ואז נדע להעריך נכון.
חוץ מזה אהבתי מאוד את הסידור של הטקסט. את הסידר של התמונות קצת פחות אהבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;405826:
דווקא יכול להיות שהרקע נחמד. אם זה לא הצבעים האמיתיים שלו. כדאי שתעלי בפורמט rgb ואז נדע להעריך נכון.
חוץ מזה אהבתי מאוד את הסידור של הטקסט. את הסידר של התמונות קצת פחות אהבתי.

יש לך רעיון איך לסדר תתמנונות ככה שזה יראה טב יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיהלה;405966:
יש לך רעיון איך לסדר תתמנונות ככה שזה יראה טב יותר?
אני אציע לך סידור שמאוד אהוב עלי...
תסתכלי פה. יש פה עיצוב די ישן שלי עם דרישה לשלב הרבה תמונות. לא הכי רואים אבל בעיקרון הרעיון זה לא לבחור בבחירה רכה את התמונות מה שעושה רושם חובבני לדעתי. אלא לשלב את התמונות בצורה נעימה לעין עם מסגרת נחמדה ודקה... מקווה שהובנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה