כללי פרסום לשבת ישיבה - חוקת

• הוסף לסימניות
שבוע טוב חברים יקרים,
פרסום נוסף לשבת שבושים לפני בין הזמנים

שתעסוק בנושא ההנפשה וההרווחה הרגשית ביחס לתורת ישראל

ניסיתי לקחת את מקום ההנאה בבין הזמנים למקום שיש בו גם אספקט של התבוננות וגם נופש

המודעה אמנם כבר יצאה, ועדיין כל תגובה שלכם חשובה.. ;)

שיהיה שבוע מבורך לכולם !

IMG-20180616-WA0001.jpg

• הוסף לסימניות
(הערה: הגדלים של הטקסטים נעשו מתוך שיקול שהמודעה לא תודפס אלא היא מיועדת בעיקר להפצה דרך הווצאפ)

• הוסף לסימניות
היי שלומי.

מאוד יפה.
קומפוזיציה מצוינת. אהבתי את המשחק עם הקו והתמונה (שנכנס מאחורי הספסל).

לי אולי חסר איזו נגיעה של צבעוניות משלימה כדי שהמודעה תבלוט יותר.
מעבר הגופן בנושא קצת מיותר לטעמי כי הוא לא מספיק ניכר ונשאר די באותו הסגנון
אז אולי כבר היה עדיף להישאר עם אפק.
חוץ מזה מצוין לטעמי.

• הוסף לסימניות
היי שלומי.

מאוד יפה.
קומפוזיציה מצוינת. אהבתי את המשחק עם הקו והתמונה (שנכנס מאחורי הספסל).

לי אולי חסר איזו נגיעה של צבעוניות משלימה כדי שהמודעה תבלוט יותר.
מעבר הגופן בנושא קצת מיותר לטעמי כי הוא לא מספיק ניכר ונשאר די באותו הסגנון
אז אולי כבר היה עדיף להישאר עם אפק.
חוץ מזה מצוין לטעמי.

אשריך על חדות העין. אתה כ"כ צודק..
האמת היא שבאמת הייתי מעדיף להשאר עם אפק, אבל יש לי רק את המשקל demi bold שקיבלתי מהם במתנה, ולכן באמת חיפשתי פונט שמדבר באותה שפה מצד אחד, ואם כבר אז גם נושק לעולם התורני לכן בחרתי ב'נפש' (המדהים!) של ר' אליהו.

תודה על הערותיך, לוקח לתשומת לבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה