כללי פרסום לשיווק הדסים

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם על העיצוב וכן על הניסוח.
היחודיות של המשווק זה שהוא נותן אחריות כפולה גם על ההידור- כלומר מחליף אם זה לא ברמת ההידור המצוינת על האריזה. וגם על הטריות- שההדסים ישארו טריות עד סוף ימי החג.
האם זה מספיק מובן במודעה??
ומה אפשר לשפר??
:)

קבצים מצורפים

• מודעה לפרוג.jpg
    KB 152.6 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
בכללי יפה מאד
אבל לגבי הרעיון של הטריות חסר המסר
אולי להשוות בין הדסים אחרים שמיובשים בסוף החג לבין הדסים אלו וכדו'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
איני מבין בפרסום אך הדסים אני קונה כל שנה.
אלו הן הערותי:
1. במקום 'מהודרים בתכלית ההידור' (משפט סתמי וכוללני מידי) צריך להדגיש 'ממויינים אחד אחד' או ממוינים ע"י ת"ח מופלג' או כל משפט אחר שידגיש שההדסים מהודרים יותר מאחרים, כך זה נשמע כאילו כתב את זה אחד שאינו מבין בהדסים (לא לקחת אישי !) והוא מוכן להתחייב להחליף, נקודת ההתחלה היא שיש סיכויים גדולים שההדסים לא מהודרים רק אנו מוכנים להחליף ...
2. כך גם בטריות, אין פה משפט 'אצלנו שיטה מיוחדת לגידול/אכסון/אריזה שמבטיחה שההדסים ישארו טריים, רק אם זה יתייבש כמו שקורה לכולם נחליף לכם ..
3. ובעיקר, למה בתמונה מציגים הדסים כמושים שלא יחזיקו מעמד עד הערב ? במקום להראות הדסים טריים עם עלים פתוחים כמו בחלומות ?
את הנלע"ד כתבתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למישהו יש תמונה טובה של הדסים ?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
הכיון יפה. אבל הקומפוזיציה מפריעה לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1070981:
הכיון יפה. אבל הקומפוזיציה מפריעה לי...

אפשר למקד יותר
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1071096:
אפשר למקד יותר
בתודה מראש
על קצה המזלג.
קומפוזיציה, אינה אחות של קואליציה וגם לא בן-דוד של אינטרפולציה :)

קומפוזציה היא פרק בתורת הגישטאלט, שהוא המבנה הכללי של המודעה/פרסום/אחר. הכיון לאן המבט יתמקד, ולאן הוא ימשיך "במסע". וההתאמה בין האלמנטים השונים בדף שיתן מראה וויזואלי אחיד ואסתטי.
ובמודעה זו הקומפוזיציה היא מצד אחד סימטרית, מרכזית, וגם אלכסונית, מה שיותר בלאגאן... לאן מועדות פנייך?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות בינתיים:)
זה מאוד עזר לי
אני מעלה שוב עוד לא שיניתי בתוכן ובקומפו' רק החלפתי את תמונת ההדסים האם הם נראים יותר טוב ההדסים האלה??
קצת קשה למצוא תמונות טובות של הדסים (גם בתשלום) למי שיש תמונה או קישור לאתר שמוכר תמונות ויש שם תמונה טובה אשמח מאוד לקבל

קבצים מצורפים

• מודעה לפרוג.jpg
    KB 153.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1071243:
למה ההדסים בצד, מסכנים כאלה?

את מדברת על הראשון או השני??

• הוסף לסימניות
גם הפסיק בשורה המרכזית (, וקונים) מפריע לי, לא ראיתי אף פעם שכותבים כך במודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה