כללי פרסום לשרותי ויזה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות והארות
תודה! :)

קבצים מצורפים

• ad visas.jpg
    2.3 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אווופס!!! אני כבר מתקנת! תודה

...תוקן!

• הוסף לסימניות
ברור ובהיר, ומלא רוח אמריקנית
-להוציא כמובן את מגיני הדוד המשמשים ככוכביות- יפה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד! מאד מביע אמריקַיִוּת (ככה כותבים את זה?)
I like the frame & the stars...

• הוסף לסימניות
ואיך זה עכשיו? הוספתי גם לוגו - איך הוא?

קבצים מצורפים

• ad visas 2.jpg
    KB 860.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הקפצה

מעצבים/ות חשובים/ות: אני מאוד מבקשת את חוות דעתכם המלומדת. ואני גם לא מפחדת מהערות. בבקשה!:eek:
תודה מראש לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
א. הלוגו חוזר על עצמו פעמיים, לדעתי זה טעות.
ב. צריך לשנות משהו, כרגע התחושה שלי (לפחות) שזה נעשה בוורד, (מבחינתי זה לא טוב, מבחינתכם?..)
ג. למטה הייתי מוציא את הלוגו (ראה ערך: א') וממרכז ומגדיל את הטלפון.
ד. והכי חשוב, אין בס"ד.

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אולי את הדגל לא למסגר, הפיזר בקצוות נותן את התחושה של ה'וורד'

קבצים מצורפים

• דגל.jpg
    KB 120.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sabag412;838310:
אולי את הדגל לא למסגר, הפיזר בקצוות נותן את התחושה של ה'וורד'
הו, חשבתי שרק אני מדומיינת שהדגל לא ממש דבק למקור...;)
לענ"ד, גם כשפיסה מתוכו נלקחת, יש להצמד לרעיון הגרעיני ולהותיר ריבוע צידי של כוכבים (שהתפשטו משום מה על מרחבי הגלקסיה...:rolleyes:), ואילו השטח הנותר- לפסים.
בכלליות- העיצוב יפהפה ובסטייל אמריקני.:)

• הוסף לסימניות
1.אהבתי שזה מודעה נקיה ולא מקושקשת.
2.לדעתי צריך לעשות משהו אחר עם הדגל זה לא משתלב עם המודעה כמו שסבג412 אמר.
3.'מחיר סביר'-לי זה עושה תחושה של מחיר ממש לא מושך (סביר אומרים על משהוא שהוא הרבה פחות מטוב) זו התחושה שלי, ועוד לשים את זה כסלוגן...
טוב, אולי באמת המחיר סביר...;)

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים.:)
* התמונה היא לא חיתוך של דגל שאני עשיתי אלא כך מגיע התמונה- מלבן שמצולם בו חלק מהדגל. עשיתי ריכוך כדי שזה יהיה יותר מעניין מסתם ריבוע אבל אם זה גורע אני אוסיף את הפינות בחזרה. כדאי?
* המחיר סביר מהכיוון החיובי להבדיל מהמתחרים שלוקחים כפול ובלי פרופורציה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אוקיי עשיתי שינויים - ואיך זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• ad visas 4 .jpg
    KB 215.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יש מצב לתת חוות דעת בבקשה?:eek:

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה