כללי פרסום ל"מרחבים"- הכשרה מקצועית לנשים

• הוסף לסימניות
כהמשך למודעה הראשונה, יש למישהו רעיון לסלוגן למודעה השניה? המסר צריך להיות שגם הילדים מפרגנים לאמא את היציאה ללימודים. והוא צריך לפתוח במילה: "תלמדי"
תודה לכולם מראש.
ואיך אני מתגברת על הבעיה שלא רואים טוב את הכיתוב שעל המחזיק מפתחות? כתוב בו: לאמא, בהצלחה בלימודים מכולנו.

קבצים מצורפים

• מרחבים 1.jpg
    1.1 MB · צפיות: 10
  • מרחבים 2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד אהבתי את התיק
הירוק הוא אמיתי או שהוא השתבש לך?
כי לי הוא נראה צועק קצת במיוחד בספר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;412917:
יפה מאוד אהבתי את התיק
הירוק הוא אמיתי או שהוא השתבש לך?
כי לי הוא נראה צועק קצת במיוחד בספר

בפרסום הוא יצא יותר עדין.

• הוסף לסימניות
"תלמדי לעבוד"

• הוסף לסימניות
מאוד יפה. כנ"ל לגבי הצבע הירוק. בקשר לסלוגן. אולי "תלמדי לפנק את עצמך...

• הוסף לסימניות
איך הסלוגן הזה?

קבצים מצורפים

• מרחבים 2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
רעיון חמוד מאד. חכם, דו משמעי. לא מתחיל בתלמדי, אם לא שמת לב...

• הוסף לסימניות
המחזיק מפתוחת עם הכיתוב צריך לבלוט יותר לא רואים אותו

• הוסף לסימניות
רעיונות יפים וביצוע מדהים!!
הפריע לי מאד במודעה הראשונה שהכל מידי סגול ירוק. הספר לא חייב להיות בצבעים האלה הוא יכול להיות צבעים אחרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;413163:
רעיונות יפים וביצוע מדהים!!
הפריע לי מאד במודעה הראשונה שהכל מידי סגול ירוק. הספר לא חייב להיות בצבעים האלה הוא יכול להיות צבעים אחרים

ולא רק- גם המיתוג חזק [מרובע?] מדי לנשים.. אבל יפה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;413151:
רעיון חמוד מאד. חכם, דו משמעי. לא מתחיל בתלמדי, אם לא שמת לב...

נכון...
פשוט לא הסתדר בשום אופן משהו אחר. אני לא אוהבת משפטים מאולצים.

• הוסף לסימניות
מודעות מצוינות, מכמה וכמה בחינות!
ו...
נכתב ע"י מטאור;413197:
נכון...
תלמדי להשקיע בעצמך
קבלו כלל די כללי בפרסום:
הלקוח צריך לאהוב את עצמו במודעה.

הייתם מתחברים למשו שלא מחמיא לכם?

ובמילים ברורות יותר:
הייתם מתחברים למודעה הרומזת כמעט בפירוש כי אינכם משקיעים בעצמכם? (מזניחים בלע"ז)???

-אז למה שהלקוח יתחבר??!... :confused:

• הוסף לסימניות
מאוד יפה
ישנם חברים בפורום שכשרואים את השם שלהם כפותחי האשכול .חייב להכנס ולהתרשם!!!-תמיד לומדת מהעבודות שלך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;413271:
מודעות מצוינות, מכמה וכמה בחינות!
ו...

קבלו כלל די כללי בפרסום:
הלקוח צריך לאהוב את עצמו במודעה.

הייתם מתחברים למשו שלא מחמיא לכם?

ובמילים ברורות יותר:
הייתם מתחברים למודעה הרומזת כמעט בפירוש כי אינכם משקיעים בעצמכם? (מזניחים בלע"ז)???

-אז למה שהלקוח יתחבר??!... :confused:

תודה, אבל חולקת עליך בענין הזה. לא נראה לי שמי שרואה את המודעה נרמזת שהיא "מזניחה את עצמה"... היא אמורה להרגיש משהו כמו: אולי באמת הגיע הזמן לפרגן לעצמי משהו??
דרך אגב, המודעה הזו (הראשונה) כבר התפרסמה וההדים היו חיוביים ביותר. עובדה שהיתה התקפה של טלפונים למרות שלפי דבריך הלקוחות לא אמורים להתחבר למודעה הזו.
אבל זכותך לחשוב אחרת.

• הוסף לסימניות
למה לא תמשיכי עם אותו סלוגן?
תלמדי להשקיע בעצמך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה