למסירה פרסום מאושר- קבוצת רכישה לכסאות משרד /מנהל יוצאת שוב לדרך...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קודם כל ממליצה מאוד על הכיסאות.
דבר שני @מיליארד כן הייתי לוקחת דמוי עור, מנסיון מעצבן עם בד. כי בד"כ יושבים עם מזגן.
ו @עימוד ספרים לגבי העומק אם זה חשוב- כדאי מאוד לשדרג ל:מנגנון לכוונון עומק מושב - (כתוב שזה אופציה במפרט) שווווווווההה!!
וברור שהכסא חזק.

לגבי הניסיון שלנו- בעלי חיבב יותר את הצ'ארלי ואני את המנהלי.
...אם אני שומעת על מישהו עם כאבי גב אני מזמינה אלי לישיבה קצרה על הכסא וב"ה העצמות חוזרות למקום. קצת הגזמתי אבל אין אפשרות לעבור יום בלי ישיבה על הכסא!
זה לא כסא פשוט!!!!!

• הוסף לסימניות
קודם כל ממליצה מאוד על הכיסאות.
דבר שני @מיליארד כן הייתי לוקחת דמוי עור, מנסיון מעצבן עם בד. כי בד"כ יושבים עם מזגן.
ו @עימוד ספרים לגבי העומק אם זה חשוב- כדאי מאוד לשדרג ל:מנגנון לכוונון עומק מושב - (כתוב שזה אופציה במפרט) שווווווווההה!!
וברור שהכסא חזק.

לגבי הניסיון שלנו- בעלי חיבב יותר את הצ'ארלי ואני את המנהלי.
...אם אני שומעת על מישהו עם כאבי גב אני מזמינה אלי לישיבה קצרה על הכסא וב"ה העצמות חוזרות למקום. קצת הגזמתי אבל אין אפשרות לעבור יום בלי ישיבה על הכסא!
זה לא כסא פשוט!!!!!
תודה
יש לי את הכסא בבד רגיל, ואני נהנית ממנו כבר שנים
הבעיה בבד הרגיל הוא שאי אפשר להוריד כתמי נוזלים
לכן מתלבטת לגבי הדמוי עור

• הוסף לסימניות
מישו יודע מתי הם חוזרים למזמינים?
וכן, האם בדגם פרסונה מומלץ לשדרג לכוונון עומק המושב-מה זה? מומלץ? כמה עולה?

• הוסף לסימניות
כמה שאלות:

א. כבר שאלתי קדם מה המידות של הכסא, חשוב לי בעיקר העומק, שלא יהיה קצר מידי.

ב. האם הכסא חזק מספיק?. כידוע שבישיבה מול מחשב רגילים מפעם לפעם להתמתח על הכסא ולהישען בכל הכח עם הגב, הכסא ישרוד את זה? [כסא אחר שלי של ד"ר גב לא ממש שרד. ולא, יש יותר שמנים ממני:)].

ג. האם ההנחה אמיתית, או כנהוג במחזותינו לתת הנחה 'ממחיר מחירון'.

ד. האם ניתן לשלם בתשלומים.
3 תשלומים באשראי.
הנחה אמיתית לחלוטין.
23% מעבר להנחה שלקוח רגיל מקבל.

• הוסף לסימניות
לא רואים טוב את הצבעים
איזה צבע אני בוחרת בשביל עור צבע אפור כהה?

• הוסף לסימניות
מה רוחב המושב של צ'רלי? לא כתוב במפרט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: is
  • הוסף לסימניות
עד מתי ה"מבצע" של קבוצת הרכישה?

• הוסף לסימניות
אני אוהבת מושב עמוק, יש לי צארלי MS, והמושב מצוין. ככלל יש לי את הכסא הזה כשנה וחצי ואין עליו. אני יושבת עליו המון שעות ביום והוא- כאילו נקנה היום. גם מבחינת שחיקה 0 של המילוי. גם מבחינת הבד(אפור כהה). מבחינת מראה ונוחות. הכל.
אני מתלבטת עכשיו אם לקנות את הפרסונה בקניה הקבוצתית למטרה אחרת, כי המחיר פה באמת זול.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה רוחב המושב של צ'רלי? לא כתוב במפרט

בבקשה:
מידות.JPG

• הוסף לסימניות
יש הרבה ששואלים, מתענינים, ומשום מה מתמהמהים להזמין.
ככל שתזמינו מהר ולא תחכו לרגע האחרון, ההזמנה תבוצע מהר יותר.

לשואלים בפרטי, אחרי שיהיה לפחות 20 הזמנות אוכל להעביר את המידע לחברה ואז החברה חוזרת אליכם לתשלום.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לראות את המפרט של הפרסונה? [כמו שהעלית קודם את של הצ'ארלי].

• הוסף לסימניות
תודה
יש לי את הכסא בבד רגיל, ואני נהנית ממנו כבר שנים
הבעיה בבד הרגיל הוא שאי אפשר להוריד כתמי נוזלים
לכן מתלבטת לגבי הדמוי עור

הצלחת להסיק משהו לגבי ה'דמוי עור'? תודה

• הוסף לסימניות
ביצעתי הזמנה ועדיין לא התקשרו אלי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מחכה לכמות מינימלית כדי לשלוח להם את הפרטים.
משום מה הרבה מהמצלצלים נעלמו....
אני רוצה גם אבל לא יודעת איזה כסא יהיה לי הכי טוב...

מה הכי מומלץ לעבודה מול מחשב?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים ולרכישה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה