כללי פרסום מבצעי חנות ממתקים

• הוסף לסימניות
‏‎הפרסום מחוץ לחנות,
‏התמונות של המוצרים אני עדיין צריכה לקבל אחרים,
מה צריך להוסיף? לשנות?

קבצים מצורפים

• פרסום 2.jpg מ.jpg
    KB 101.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקולד חלבי;2356930:
‏‎הפרסום מחוץ לחנות,
‏התמונות של המוצרים אני עדיין צריכה לקבל אחרים,
מה צריך להוסיף? לשנות?

רעיון חמוד
אולי הכובע במחירים לא כ"כ מתאים, אולי וקטורי יהיה מתאים וקריא יותר?

• הוסף לסימניות
זה סדרה של כמה פרסומים שמתחלף פעם בכמה נמשל בקיץ גלידה,(זה דרישת הלקוח)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקולד חלבי;2357011:
זה סדרה של כמה פרסומים שמתחלף פעם בכמה נמשל בקיץ גלידה,(זה דרישת הלקוח)

בכל אופו אולי תנסו להפוך את זה לוקטורי, חלק יותר קריא יותר.

• הוסף לסימניות
הערת אגב לגבי אתיקה, צריך לקבל רשות מלקוח לפני שמעלים מודעה שלו לחוו"ד, בעיקר כשהמודעה מכלה את שמו וכתובתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2357036:
הערת אגב לגבי אתיקה, צריך לקבל רשות מלקוח לפני שמעלים מודעה שלו לחוו"ד, בעיקר כשהמודעה מכלה את שמו וכתובתו.

הוא יודע,
אבל לקבל דרישה מלקוח זה פחות נעים ומלחיץ.
אגב 160 צפיות ולאף אחד אין מה להגיב?

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאד, ניצול יפה של הזדמנות (עובר ברחוב, מישהו מבין שקר לי)
אבל אולי לכתוב משהו אחר לא מבצעים, אלא כאן בפנים חם, כאילו להשאר ברמה הרגשית של קר לכם. בואו להתחמם ולא לעבור למשהו טכני וכללי יותר כמו מבצע. (אולי כן כנסו להתחמם מהמבצעים)
להשאיר את גודל הפונט אותו דבר בשתי המשפטים הנ"ל וכן לוותר על ההטיה.
הצבע לענ"ד מת מדי, לא מניע, וקררררר מדי.
חסרה לי הצללה בממתקים שמתחת לכובע, גם בין הכובע לממתקים יוסיף טיפה צל, חוץ מזה הביצוע של הכובע והממתקים יפה מאד.
שורת הכתובת הייתי מעלה לאמצע הלבן ואולי קצת להזיז מהלוגו. או בכלל לשנות משהו באזור שם כי זה לא מספיק נעים לעין.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובה הממוקדת כל כך,
ובאמת מחקתי את הפרטים, משום מה יצא לי מהראש הרעיון הפשוט הזה,

• הוסף לסימניות
הרעיון והביצוע מאד יפה,
הצבעים קצת בעיתיים.
הייתי מנסה עוד כמה וריאציות.

• הוסף לסימניות
להחליף פונט

• הוסף לסימניות

תודה לך, באמת לקחתי את המשפט שלך (באמת הכיוון הזה רציתי),
ותודה לכל המגיבים,
עכשו יותר טוב? צבעים, מיקום של הכתובת, פונט,?

קבצים מצורפים

• פרסום איכות נמוכה.jpg
    KB 462.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב!!

ההצללה מתחת לממתקים של הכובע לא טבעית (אפשר להסתכל על קופסא או משהו בסגנון שעומד על השולחן ולראות את סגנון ההצללה הטבעי המקרה כזה)
המיקום של הכתובת קצת קשה להתרשם עם הסתרת הלוגו
אפשר לשים לוגו וכתובת פיקטיבית כדי להקל על ההתרשמות (לפעם הבאה, לפני שנראה איפה הוא אותו אדון X ששמו מופיע על הלוגו)

ריבועי הממתקים לדעתי מיותר הרקע, אני הייתי שמה את תמונת הממתק+הצללה וצמוד לזה את הכובע עם המחיר.
מומלץ להפוך את הכובעים לויקטוריים (וגם בקיץ הגלידה תהיה ויקטורית וכך כל הסדרה)
הצל מתחת למלבן הכתום העליון דרמטי מדי לענ"ד

• הוסף לסימניות
ממש תודה על כל הערה והארה זה מאוד עוזר לי,

• הוסף לסימניות
לא נכון מבחינה לשונית לכתוב "כנסו".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;2357036:

מעשים שבכל יום ב"פרוג"

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
והצבעים עושים חשק להכנס ולהתחמם...
כמו שאמרו, לעדן את הצל הארוך
ונראה לי שבמקום כנסו כותבים הכנסו.

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה