פרסום ממוקד לבנות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות וכיווני חשיבה על פרסום ממוקד ויעיל לבנות סמינר, תודה.

• הוסף לסימניות
אטרקטיבי??
אז אולי חסות על שי במחנה...

• הוסף לסימניות
בעיה , בעיה שהתחבטתי בה לא פעם.

מודעות במיתחם הסמינר באות בחשבון רק בסמינרים מסוימים. אצל אחרים פשוט תולשים את המודעות מהקיר, כי הרי אין המוסד מהווה במה פרסומית למרות ועל אף העובדה ששם ניתן למצא אותן "תחת קורת גג אחת".

מה עוד? אפשר לפרסם בעלוני "בתיה", בחוברות קיץ וכדו'. אם מדובר על הפעלות כשרות אני יודעת שיש להם חוברת מיוחדת (פרסומית) לחשם כך היוצאת בימים אלו.

מה שבטוח: דרושה יצירתיות אמיתית כדי לפרוץ אל קהל היעד השמור הזה, מבלי לפגום בערכיו ובחינוכו.... (כנ"ל בישיבות)

• הוסף לסימניות
תודה!
שרית, בהחלט אטרקטיבי... לי יש שי מלהיב להעניק לבנות, שייך לקבל אישור מהסמינר ולחלק?
דף נייר, אשמח לקבל מידע באילו סמינרים בבני ברק כן ניתן להניח מודעות?
על בתיה, אני פרסמתי בחוברת קיץ המיועדת לרכזות. האם יש להם גם עלונים ממוקדים לבנות? ניתן להכניס שם פרסומת?

• הוסף לסימניות
הענקת שובר הנחה במסגרת מחנות קיץ (אולי כפרס בסיום תחרות). באישור המרכזות והמנהלת כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;760027:
תודה!
שרית, בהחלט אטרקטיבי... לי יש שי מלהיב להעניק לבנות, שייך לקבל אישור מהסמינר ולחלק?
דף נייר, אשמח לקבל מידע באילו סמינרים בבני ברק כן ניתן להניח מודעות?
על בתיה, אני פרסמתי בחוברת קיץ המיועדת לרכזות. האם יש להם גם עלונים ממוקדים לבנות? ניתן להכניס שם פרסומת?

הי, אני מעודכנת רק לגבי ירושלים.... אני ירושלמית ,בגלות" בבני ברק....

אז ככל הידוע לי: ב'חדש' וב'ישן' זה מקובל, ב'מעלות' לא מרשים (יש התגנבויות בשרותים....) ב'סניף' נדמה לי שגם לא. לגבי השאר אין לי מושג (כשלקוחה שלי פרסמה היא רצתה רק בארבעה הנ"ל). צריך לקפוץ לסמינר ולהתרשם מקרוב.

בהצלחה!!

אגב, לא, ככל הידוע לי אין עלונים ממוקדים לבנות, אבל יש חוברת שכל סמינר מוציא על פעילויות במהלך החופשה (במעלות זה נקרא "משב רוח") נדמה לי שאפשר לקחת חסות על, למשל: סיור בעיר העתיקה וכדו', ולקבל הרשאה לפרסם בתוכניה.
מעלה רעיון, צריך לבדוק אפשרויות ביצוע.

• הוסף לסימניות
בסמינר המקיים מכירה סינית לבנות, לתרום מוצר כלשהו וכך לפרסם את עצמך,
ידוע לכם על סמינר המקיים בקרוב? או שזו תקופה עמוסה במבחנים - ולכן באיזה זמן מומלץ לפרסם? מתי הבנות מתכננות להן את הקיץ???

• הוסף לסימניות
יש אפשרויות רבות, וזה גם תלוי בדבר שאותו רוצים לפרסם.

בדרך כלל, פרסום וירלי עובד טוב במוסדות לימוד.

• הוסף לסימניות
תנסי לפנות למרכזות של המחנות ולהלהיב אותן. הם כבר יעשו לך את העבודה מול ההנהלה.
שוב, רק אם זה מתאים ועונה לקריטריונים.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל, פרסום וירלי עובד טוב במוסדות לימוד.[/QUOTE]

סליחה על השאלה, אבל מה זה פרסום וירלי??

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, אבל מה זה פרסום וירלי??[/QUOTE]

פרסום ויראלי הכוונה מפה לאוזן, 'סרן שמועתי', כמו שאומרים.

השתבש פה משהו באתר... לא מצליח לצטט...

• הוסף לסימניות
אני מציעה סדנא יצירתית לבנות, ואשמח לקבל טיפים איך ניתן לגרום למוצר שיעבור מפה לאוזן, מה שגורם לו להיות פרסום אפקטיבי וגם לא יקר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;760069:
אני מציעה סדנא יצירתית לבנות, ואשמח לקבל טיפים איך ניתן לגרום למוצר שיעבור מפה לאוזן, מה שגורם לו להיות פרסום אפקטיבי וגם לא יקר...

סדנא?

פשוט 'תשתלי' כמה מדריכות או בנות 'מעריצות' שיקבלו חינם או מוזל על כמה שיותר בנות שירשמו בעקבותיהן. זה 'פירמידה' בקטן....

• הוסף לסימניות
הסדנא היא מוצר נלווה לקורס מזורז שאני רוצה להעביר בחופש, חשבתי לעשות את הסדנא בתור פרסום לקורס, הסדנא מענינת ושווה לכל כיס ואני רוצה שיהיה לה פרסום חזק ואפקטיבי שכל אחת תראה ותבוא ותתרשם כך מקרוב על הקורס וכך זה גם יעבור מפה לאוזן. בתור פרסום ראשוני היכן כדאי לפרסם על הסדנא שתגיע לכמה שיותר בנות???? אם אפשר כיוון שלא קשור להנהלת הסמינר... אני מחלקת לכל משתתפת בסדנא שי מרהיב, כדאי לתת לזה דגש מיוחד?

• הוסף לסימניות
תראי, חשבתי על זה עוד קצת.

מנסיוני, ברוב הסמינרים יש עין פקוחה על הדברים הללו. אני לא אומרת שצריך ליידע את המנהלות אבל צריך לגבות את עצמנו, שאם ניקרא לשיחת ברור נצא נקיים מכל כיוון, כי זה עניין של שם וייצוג ועם שם לא משחקים, בפרט שהולכים על "פה לאוזן".

אין לי מושג באיזה נושא הסדנא, אבל אם זה סַפַּרות או איפור, למשל- צריך משנה זהירות יותר מ'כתיבה יוצרת'. (כמובן שבפן החינוכי צריך להיזהר בשניהם באותה מידה).

יהיה יותר קל לדון אם נדע מה המוצר עצמו, ואז לבנות תכנית אסטרטגית טובה- פה לאוזן מצריך חישוב מדויק.

בהצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה