כללי פרסום "מרכז חוגים" לשנה החדשה

• הוסף לסימניות
זה אמור להתפרסם במקביל לפרוספקטים שיחולקו בתיבות הדואר.
הפרוספקט - בהכנה...
מה דעתכם על העיצוב החדש? אין עומס פריטים? אם כן - על מה אפשר לוותר?
תודה מראש.
נ.ב. שמתי לב לכך שהיד התופסת במכחול לא מושלמת. זה בטיפול.

קבצים מצורפים

• מודעה חוגים 2010.jpg
    1.7 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הכל כל כך יפה רק הכף יד שלמעלה מפריעה לי

• הוסף לסימניות
בגדול- מיוחד!

רק כמה הערות,
לגבי היד עם המכחול כבר אמרת שהיא בטיפול.. היא באמת זקוקה....
את הטביעת יד למעלה הייתי מורידה לגמרי, היא מידי מגושמת ביחס להכל והיא גם מיד מעלה לי כף יד של מבוגר ולא של ילד... היא לא כ"כ מסתדרת לי בעין... הייתי בהחלט מוותרת עליה, זה גם יתן קצת מרווח נשימה.
לגבי הקוים עם התוים כדאי שיצאו ישירות מהפה של הילדה, זה יראה יותר טוב.
חוץ מזה, ההרמוניה פה ממש יפה.
בהצלחה רבה!
נהנים כל פעם מחדש לראות את היצירות המדהימות שלך!

• הוסף לסימניות
מדהים, מפריע לי שהצביעה של הנעלים שונה.
וכף היד כפי שהעירו קודמי...

• הוסף לסימניות
אהבתי את השילוב של חוג ציור עם חוג מוזיקה והתעמלות

• הוסף לסימניות
מאוד יצרתי ויפה
כדי להגיע לשמש צריך כח דמיון טוב

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
(שימי לב שאני לא כמעט לא כותב "מאוד" לאנשים, את זה אהבתי.)

אכן, תוותרי על כף היד השמשית, ולדעתי את את הרקע תהפכי לטיפה כחול ויותר בהיר (אולי בכלל ממש תכלת?) ותקבלי פעמון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;418726:
יפה מאוד.
(שימי לב שאני לא כמעט לא כותב "מאוד" לאנשים, את זה אהבתי.)

אכן, תוותרי על כף היד השמשית, ולדעתי את את הרקע תהפכי לטיפה כחול ויותר בהיר (אולי בכלל ממש תכלת?) ותקבלי פעמון.

קבל שמש חלופית. (טעונה שיפור אבל זה יהיה הכיוון. על שמש אני לא מוותרת!)
הרקע - לפי כוונת המשורר - אמור להיות אפרורי, על מנת לתת במה לכל מה שקשור לחוגים, לחדד את החד גוניות שיש בעולם לעומת הענין והיופי שיש בחוגים. אם זה לא מובן - אאלץ באמת לתת גוון תכלת - שדרך אגב השתלב יפה מאד עם כל האלמנטים לפני שהחלטתי שהוא אמור להעלם.
אבל אולי אוותר על הרעיון שלי אם בגללו אני מפסידה את הפעמון שלך...

קבצים מצורפים

• מודעה חוגים 2010.jpg
    1.7 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;418737:
ובכל זאת תנסי תכלת..

אה, ואהבתי ת'שמש התפוזית

.............

כהוקרה על הפעמון.
לא נעולה על זה אבל נראה לפי התגובות פה.

השמש תפוזית? אין לה ברירה. זה מה יש בצבעי הלוגו שמהם לא חורגים בשום אופן!
נעלי הספורט שחרגו מ"קטלוג הצבעים" המצומצם גם כן יקבלו טיפול מסור...

קבצים מצורפים

• מודעה חוגים 2010.jpg
    1.1 MB · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה