כללי פרסום סטודיו לעיצוב והשכרת בגדי ערב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
לא העליתי עבודות כבר המון זמן.... ותודו שזה סימן טוב. גיליתי שהיעוץ לפעמים סתם מבלבל אותי ושאני מסוגלת יותר להסתדר לבד ופחות זקוקה לאישורים...
אבל הפעם אני צריכה את האמהות שבינכן: האם הרעיון מובן? מה עושה לכן המודעה?
כמו"כ אני מרגישה שהפרופורציה בין הדמויות לקויה אבל לא מצליחה להגדיר לעצמי מה עלי לשנות על מנת שהסיטואציה תראה טבעית ושתהיה "הרמוניה" בין הדמויות.
תודה לכולם!!

קבצים מצורפים

• פרסומת.jpg
    KB 87 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מדהים...
הכסא בצד קצת תקוע. תנסי אולי להזיז אותו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>;323239:
מדהים...
הכסא בצד קצת תקוע. תנסי אולי להזיז אותו...

הכסא אמור להיות זכר לכלה ש"נדחקה" ממרכז האירוע...

• הוסף לסימניות
משהו לא כל כך מסתדר לי בפרסומת הבאמת מדהימה הזו אנסה להסביר:
1. צריך הרבה להתעמק בשביל להבין מה זה ומה רוצים לומר כאן.
2. כל הדמויות די מבלבלות

אולי תשאירי רק את הנסיכה הקטנה עם אור זרקורים

3. קצת צורם לי המסר כאילו שבאים מכיוון השלילה ולראות כלה נדחקת לצד ביום חתונתה לי בכל אופן עושה הרגשה רעה עם כל הרצון שהבת שלי תהיה יפה.

• הוסף לסימניות
3. קצת צורם לי המסר כאילו שבאים מכיוון השלילה ולראות כלה נדחקת לצד ביום חתונתה לי בכל אופן עושה הרגשה רעה עם כל הרצון שהבת שלי תהיה יפה.

קצת הומור בחיים...
ודווקא ציינתי שהכלה היתה מדהימה...

• הוסף לסימניות
הכל טוב ויפה לדעתי, חוץ מהסלוגאן. אם אני הייתי צריכה לקנות בגדים לחתונה לילדה, בשום פנים ואופן לא הייתי רוצה שהיא תגנוב את ההצגה. זה הלילה של הכלה, למה לגנוב לה אותו?

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הפתיח ושתי הסעיפים האחרונים של נחמי.

• הוסף לסימניות
איך לדעתכם אפשר בכל זאת להישאר עם העיצוב הזה אבל להעביר את המסר (שהבגד שלך הבת שלך יהיה פיצוץ!) בצורה עדינה יותר?
פליזזזזזזזזזזזז, זה דחוף להיום.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר לנסח זאת כך:

הכלה היתה מדהימה,
הנסיכה הקטנה שלך גם!

• הוסף לסימניות
מה שישראל מ'24 הציע פשוט מקסים!

• הוסף לסימניות
גם לדעתי העיצוב מקסים אבל מגוון הדמויות מבלבל, עד שמוצאים את הנסיכה...
שימי אולי צלם אחד, ואותה תבליטי, עם נצנצים או משהו,
וזרקור שמגיע מלמעלה ומשאיר עיגול בהיר איפה שהיא עומדת, כך התשומת לב תופנה אליה אוטומטית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תשאירי את הצלליות של הצלמים, תורידי אחד מהם, ותשימי ילדה עם שמלה מהממת, אמיתי, לא בצללית.
מקווה שהבנת.

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי כך

ואת הצלליות טיפה להבהיר

הכסא של הכלה גם מפריע- לא חייבים להאכיל את האנשים בכפית
לדעתי זה שרואים את הנסיכה טוב ואת הצלמים זה מספיק.

בהצלחה- יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
הנסיכה שלי - כלת הערב

• הוסף לסימניות
בקשר לפרופורציה, אני חושב שאם יקצצו את השמלה לחצי, זה יראה ילדה.

• הוסף לסימניות
אם רוצים להבליט את ה"נסיכה" אולי תעשה כזה מסגרת מטושטשת כזו (ברח לי השם שלה) כמו הילה מסביב לזה, ואולי את הצלם הכי אחרון, או להוריד, או שזה יראה קצת יותר כמו מצלמה
חוץ מזה המודעה
מדהימה!

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

ותודה ליאיר על הרעיון של הסלוגן.

קבצים מצורפים

• פרסומת.jpg
    KB 86 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יותר טוב!! אבל עכשיו הכלה תופסת את כל ההצגה;)
אם כבר ככה (לא שזה לא יפה, זה מהמם!), אז תוסיף בסיום המודעה (בצד של הכלה) תמשיך את הקו....
attachment.php

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;323691:
תשאירי את הצלליות של הצלמים, תורידי אחד מהם, ותשימי ילדה עם שמלה מהממת, אמיתי, לא בצללית.
מקווה שהבנת.

לקחת לי את המילים מהפה.

אני חושבת שלא צריך בכלל לראות כיסא של כלה ולא צריך לראות כלה.
תשאירי את הצלמים בצלליות (אגב, בגלל ששמת שתיים זה נראה שהם מצלמים אחד את השני... תורידי אחד) . ותעשי תמונה של ילדה - נסיכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;324930:
\
אני חושבת שלא צריך בכלל לראות כיסא של כלה ולא צריך לראות כלה.
תשאירי את הצלמים בצלליות (אגב, בגלל ששמת שתיים זה נראה שהם מצלמים אחד את השני... תורידי אחד) . ותעשי תמונה של ילדה - נסיכה.
בדיוק בדיוק!

כמו"כ לצופף הטקסט התחתון זה לזה, כלפי מטה.
ואחרון חביב: הקרדיט כמעט מתחרה עם הטקסט בגודלו.. שימי לב...

ו...איך שכחתי: בכללי, מקסים. הרעיון והביצוע כאחד. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה