פרסום סיפור בהמשכים בעיתון, שווה?

• הוסף לסימניות
בהנחה שעורך העיתון להוט על הסיפור שלך [לאחר קריעת ים סוף כמובן..].

היש תועלת בפרסום הסיפור שם באופן הנ"ל?
כי לכאורה, אלו שכבר קראו אותו בעיתון בהמשכים, לא יילכו לקנות אותו שוב בחנות הספרים.
ורק אלו שלא קראו אותו בעיתון, יעדיפו לקנות זאת בחנות.

תנו דעתכם..
.
.

נ"ב, מדובר בספר למבוגרים ונוער, לא קומיקס וכדו'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לדעתי זה פרסום, לא?
בד"כ אנשים יעדיפו לקנות ספר שנושא שם שכבר נודע איפשהוא בעולם,
ועיתון זו במה מצוינת

• הוסף לסימניות
זה כמו "לחיות וחצי" ועוד ספרים ידועים למדי.
למרות שקראתי כל פרק באדיקות, זה יצר לי חשק להשיג את הספר.
בדרך כלל עובר שנה וחצי שנתיים מהפרק הראשון. לא לכולם יש "בור סוד שאינו מאבד טיפה", מה לעשות??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
לדעתי זה פרסום, לא?
בד"כ אנשים יעדיפו לקנות ספר שנושא שם שכבר נודע איפשהוא בעולם,
ועיתון זו במה מצוינת

זה הענין
איזה תועלת יביא הפרסום הזה - לאותו ספר המדובר דוקא.
הרי מי שכבר נחשף לסיפור הזה, מה הרעיון שיקנה אותו שוב בחנות.

• הוסף לסימניות
זה כמו "לחיות וחצי" ועוד ספרים ידועים למדי.
למרות שקראתי כל פרק באדיקות, זה יצר לי חשק להשיג את הספר.
בדרך כלל עובר שנה וחצי שנתיים מהפרק הראשון. לא לכולם יש "בור סוד שאינו מאבד טיפה", מה לעשות??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

אצל כולם זה ככה?
זה אני רוצה לדעת.

• הוסף לסימניות
לי אישית, בעבר הרחוק יותר, אי שם בשנות הסמינר, כשקראתי ספר מהספריה ונהניתי ממנו במיוחד, (לא קרה הרבה מידי, אבל קרה) הייתי הולכת אח"כ לקנות.. אבל לא חושבת שכל אחד היה נוהג כך..
בכל מקרה, לגבי השאלה הספציפית חושבת שאם הספר היה ממש טוב אז יש מצב שיקנו אותו לאחר הפרסום בעיתון.
אבל אם יש תוכניות לכתוב ספרים נוספים שווה לכתוב בעיתון בשביל הפרסום גם אם לכאורה הספר הספציפי ההוא ימכר פחות.

• הוסף לסימניות
אבל אם יש תוכניות לכתוב ספרים נוספים שווה לכתוב בעיתון בשביל הפרסום גם אם לכאורה הספר הספציפי ההוא ימכר פחות.

אכן
וטוב שהעלית את זה כאן לחידוד הענין.
אך אני מדבר כרגע על ספר ראשון ובודד, כשלא בטוח שייצאו אחריו עוד ספרים.

• הוסף לסימניות
איש איש וטעמו.
יתכן שלאשכול יהיה חשיפה נרחבת יותר באיש את רעהו

• הוסף לסימניות
עוד אציין
לא מדובר בספר קומיקס
אלא בספר למבוגרים ונוער

• הוסף לסימניות
זה די ברור שמקבלים תשלום, לא?
אחרת למה יש לסופרים ידועים מוטיבציה לפרסם בעיתון?
ברגע שהם יוציאו, כבר יקנו וחסל!

• הוסף לסימניות
סטטיסטית, מעשרות ספרים שכתבתי ופורסמו בעיתונים שונים, לא היה הבדל מהותי בינם לבין אלו שלא פורסמו. לא יכולה להצביע על ספר שהתפרסם ולכן נמכר יותר, ולא להפך. זה ממש אותו דבר. הנחתי הנחה כזו: חצי מקהל הקונים רץ לקנות ספר שקרא ואהב. החצי השני לא יסתכל לכיוון ספר כזה. כך שמה שיוצא, שהקהל נשאר אותו קהל...
למה כן לפרסם? כי זו הכנסה נוספת מעבר לתמלוגים על הספר עצמו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה