כללי פרסום עמוד אחורי ב'כמוך'

• הוסף לסימניות
כתב העת עוסק בחינוך מיוחד, והמודעה מיועדת לכרכה האחורית. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• מודעה.jpg
    KB 147.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נקי ויפה, רק מפריע לי מאוד המיקום של השורה "לפרסום ממוקד במיוחד". כדאי לשנות.

• הוסף לסימניות
מיוחד,
אני חושבת שה "מיחד" שבמגדלת
אמור להיות בשורה אחת עם שאר השורה

בהצלחח!

• הוסף לסימניות
אכן מיוחד.
מפריע לי שהלוגו מובהר. לדעתי עדיף שיהיה בצבע מלא, רק קטן.
וגם לי הפריע ש"מיוחד" עולה על ה-ן. אולי להוריד אותו לשורה מתחת, או לקצר את ה-ן.
סה"כ מיוחד ויפה!

• הוסף לסימניות
בגדול - יפה,
היישור של הטקסט לא מדוייק
אני גם בעד לוגו בצבעיו הטבעיים ולא בשקיפות

• הוסף לסימניות
ולי מפריע.... סתם, המודעה מאוד יפה, רק אולי: א. צבע ורוד מבחיל אותי... ב. ולמה לא לעשות חצי משפט לפני ה'ן' ומילה אחת אחריו?

• הוסף לסימניות
יפה, לי מפריעה המיקום של זכוכית המגדלת. (האם אפשר לוותר עליה?)

• הוסף לסימניות
נראה נקי וטוב, כמו שכבר אמרו, הלוגו יהיה יותר טוב בצבע מלא, ושהן' לא תתנגש עם המילה שלמטה, אולי באמת להכניס אותה בין שתי מילים. הזכוכית מגדלת דווקא חמודה, לא רואה בעיה.

• הוסף לסימניות
חמוד מאד.
המיקום של הלוגו והשקיפות לא נראים טוב
המשפט: "לפרסום ממוקד במיוחד" לא יושב לא פה ולא שם
והוא גם עולה על ה-ן מה שקצת מפריע

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד. מצטרפת להערות לגבי הלוגו והמשפט שתחתיו, אולי אם תורידי מעט את המילים כתב עת וכמובן תכהי אותן יובן יותר שהן תחילת המשפט ומתחברות למיוחד.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה