שיתוף מקודם פרסום עסקים - פלטפורמה חדשה וחדישה

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלחתי ל7 אנשים
הם קיבלו מיילים ולא רואים את האתר שלי...................

• הוסף לסימניות
לא עובד אצלי, דף לבן
נטפרי

• הוסף לסימניות
לא עובד אצלי, דף לבן
נטפרי
אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי ולשאר המשתמשים.
פניתי לנטפרי והם מבקשים לעשות הסרטה, ולבדוק איך ובאיזה שלב עולה התקלה, והיות והסינון שלי אינו דרך נטפרי, אין תועלת מהסרטה דרכי, אודה לכם מאד אם אתם תוכלו לפנות לנטפרי שהאתר לא תקין, ונטפרי יבקשו ממכם לעשות את ההסרטה דרככם, הדבר יהיה לתועלת הכלל.
תודה מראש בשם "פרסום המונים" (https://pirsum-hamonim.com/) ובשם משתמשי נטפרי.

• הוסף לסימניות
עדיין לא עובד.
אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי ולשאר המשתמשים.
פניתי לנטפרי והם מבקשים לעשות הסרטה, ולבדוק איך ובאיזה שלב עולה התקלה, והיות והסינון שלי אינו דרך נטפרי, אין תועלת מהסרטה דרכי, אודה לכם מאד אם אתם תוכלו לפנות לנטפרי שהאתר לא תקין, ונטפרי יבקשו ממכם לעשות את ההסרטה דרככם, הדבר יהיה לתועלת הכלל.

• הוסף לסימניות
אודה לך מאד אם תוכלו לעזור לי ולשאר המשתמשים.
פניתי לנטפרי והם מבקשים שהמשתש יעשה הסרטה, וכך יוכלו בנטפרי לבדוק איך ובאיזה שלב עולה התקלה, והיות והסינון שלי אינו דרך נטפרי, אין תועלת מהסרטה דרכי, אודה לכם מאד אם אתם תוכלו לפנות לנטפרי שהאתר לא תקין, ונטפרי יבקשו ממכם לעשות את ההסרטה דרככם, יש להם הוראות פשוטות לביצוע, הדבר יהיה לתועלת הכלל.

הפניה הזו לכל מי שמנוי דרך נטפרי ולא עובד אצלו.

• הוסף לסימניות
עברתי על האתר ועל הדיון כאן, ומנסה רגע להסתכל על המיזם “מלמעלה”

בעיניי אתם נוגעים בצורך מאוד מדויק , מצד אחד מאגר עסקים מהמגזר במקום אחד ללקוח שמחפש בעלי מקצוע מהקהילה, ומצד שני פלטפורמה לקידום הדדי – בעלי עסקים שמביאים תנועה לאתר ומקבלים חשיפה לעצמם.
זו קומבינציה חכמה כשהיא עובדת.

כמה נקודות שבולטות לי ברמת המערכת:
  1. חדות ההבטחה – כרגע יש שני מסרים מקבילים (מאגר עסקים / פלטפורמת קידום הדדי). שווה לזקק לכל צד משפט אחד ברור: מה בעל העסק מקבל בפועל, ומה הלקוח שמחפש מרוויח בפועל – בתרחיש שימוש קונקרטי.
  2. ההתנהגות הנדרשת מהעסקים – המודל נשען על זה שכל עסק יפרסם את האתר ל־X לקוחות בחודש. רוב בעלי העסקים לא יעשו את זה באופן עקבי בלי תהליך מאוד פשוט, כמעט אוטומטי, עם תחושת תמורה ברורה. אחרת הגלגל ההדדי נשאר בעיקר על הנייר.
  3. מסה קריטית והתמקדות – לנסות להיות “כל העסקים, בכל התחומים” מהיום הראשון זה אתגר לא קטן. ייתכן שכדאי להתחיל מנישה/אזור אחד, למלא אותו טוב, להראות שם הצלחה אמיתית, ורק אז להתרחב הלאה.
  4. חוויית משתמש בצד הלקוח – מי שנוחת באתר כצרכן צריך תוך שניות להבין איפה מחפשים, לראות דוגמאות חיות לעסקים, ולהרגיש שיש כאן “עולם מלא” ולא כמה רישומים בודדים. לטווח הארוך, שכבת המלצות/חוות דעת יכולה לחזק מאוד את האמון.
  5. עיצוב ונראות – כרגע החוויה מרגישה פונקציונלית אבל יחסית תבניתית. חיזוק ההיררכיה הוויזואלית (כותרות, ריווחים, דגשים), יותר “אוויר” ותמונות שממחישות מה יוצא לבעל העסק וללקוח, ודפים שנותנים לעסק תחושה קצת יותר ייחודית , יכולים לשדרג משמעותית את תחושת האמינות והערך.
בשורה התחתונה: הכיוון הבסיסי חזק, והדיון כאן בעיקר מדגיש איפה כדאי לחזק את המערכת – לא לוותר עליה. עבודה ממוקדת על מסר, התנהגות משתמשים, מסה קריטית ועיצוב חוויית המשתמש יכולה להפוך את הרעיון הזה לכלי משמעותי לעסקים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עברתי על האתר ועל הדיון כאן, ומנסה רגע להסתכל על המיזם “מלמעלה”

בעיניי אתם נוגעים בצורך מאוד מדויק , מצד אחד מאגר עסקים מהמגזר במקום אחד ללקוח שמחפש בעלי מקצוע מהקהילה, ומצד שני פלטפורמה לקידום הדדי – בעלי עסקים שמביאים תנועה לאתר ומקבלים חשיפה לעצמם.
זו קומבינציה חכמה כשהיא עובדת.

כמה נקודות שבולטות לי ברמת המערכת:
  1. חדות ההבטחה – כרגע יש שני מסרים מקבילים (מאגר עסקים / פלטפורמת קידום הדדי). שווה לזקק לכל צד משפט אחד ברור: מה בעל העסק מקבל בפועל, ומה הלקוח שמחפש מרוויח בפועל – בתרחיש שימוש קונקרטי.
  2. ההתנהגות הנדרשת מהעסקים – המודל נשען על זה שכל עסק יפרסם את האתר ל־X לקוחות בחודש. רוב בעלי העסקים לא יעשו את זה באופן עקבי בלי תהליך מאוד פשוט, כמעט אוטומטי, עם תחושת תמורה ברורה. אחרת הגלגל ההדדי נשאר בעיקר על הנייר.
  3. מסה קריטית והתמקדות – לנסות להיות “כל העסקים, בכל התחומים” מהיום הראשון זה אתגר לא קטן. ייתכן שכדאי להתחיל מנישה/אזור אחד, למלא אותו טוב, להראות שם הצלחה אמיתית, ורק אז להתרחב הלאה.
  4. חוויית משתמש בצד הלקוח – מי שנוחת באתר כצרכן צריך תוך שניות להבין איפה מחפשים, לראות דוגמאות חיות לעסקים, ולהרגיש שיש כאן “עולם מלא” ולא כמה רישומים בודדים. לטווח הארוך, שכבת המלצות/חוות דעת יכולה לחזק מאוד את האמון.
  5. עיצוב ונראות – כרגע החוויה מרגישה פונקציונלית אבל יחסית תבניתית. חיזוק ההיררכיה הוויזואלית (כותרות, ריווחים, דגשים), יותר “אוויר” ותמונות שממחישות מה יוצא לבעל העסק וללקוח, ודפים שנותנים לעסק תחושה קצת יותר ייחודית , יכולים לשדרג משמעותית את תחושת האמינות והערך.
בשורה התחתונה: הכיוון הבסיסי חזק, והדיון כאן בעיקר מדגיש איפה כדאי לחזק את המערכת – לא לוותר עליה. עבודה ממוקדת על מסר, התנהגות משתמשים, מסה קריטית ועיצוב חוויית המשתמש יכולה להפוך את הרעיון הזה לכלי משמעותי לעסקים.

בהצלחה!
תודה רבה על ההתייחסות המעמיקה והמועילה!
הדברים שכתבת התקבלו אצלי בהערכה גדולה.
אתה מצביע בצורה מדויקת על נקודות מהותיות שמסייעות לי להבין איפה אפשר לחזק ולשפר.

לגבי מה שכתבת בנושא ההתנהגות הנדרשת מבעלי העסקים (הערה 2) – אכן מדובר בתהליך פשוט מאוד:
שלושה ימים לפני סיום כל חודש, בעל העסק מקבל מייל תזכורת מסודר שמזכיר לו לשלוח מחדש את ההפצה ל־7 נמענים. במייל יש קישור ישיר ללוח הבקרה באתר, ושם הוא מבצע את השליחה בצורה קלה ומהירה.

אני מודה לך מאוד על הזמן, על החשיבה ועל הרצון הטוב לקדם ולשפר.
המשוב שלך חשוב ומשמעותי, ובוודאי יסייע לי להמשיך ולפתח את המיזם בצורה הטובה ביותר.

תודה גדולה!
"פרסום המונים" (https://pirsum-hamonim.com/)

• הוסף לסימניות
הערה קטנה לאלו המלעיגים פה בשירשור
למה למה למה?
יש פה מיזם שהרעיון בפני עצמו הוא רעיון מטורף
אם יש לכם הערות על דרך הביצוע תוכלו לכתוב בצורה מכובדת
כמו ש @SHMIL A כתב
אבל סתם לכתוב הערות ציניות
לא מכבד

• הוסף לסימניות
אני לא ממש מצליחה להבין את התגובות העוינות כאן.

אם הבנתי נכון, לא מדובר בנוכל, אלא ביוזמה עסקית שכרוכה ב 13 ש"ח לחודש.
מאמין בזה - תצטרף
לא מאמין בזה -אל תצטרף

אבל כל כך הרבה תגובות נוטפות ארס, על מה ולמה?

משהו חשוב לכל מושכי הקולמוס כאן שמנסים בכתיבה שלילית לרפות את ידי היזם
ומציעים להוציא מאות ואלפי שקלים ובכך "להבטיח" הצלחה:
ראיתי הרבה יותר עסקים קוֺרסים בשל השקעה במיתוג ובפרסום ובפיתוח אתרי יוקרה,
מאשר עסקים שהתחילו בקטן ובנו את עצמם לאט מפה לאוזן -
וזה לא משנה אם זה עסק פיזי שמתחיל במחסן, או עסק אינטרנטי שמתחיל ב base 44.

התחלה בקטן, תקציב פרסום מינימלי אם בכלל, ועבודה עקב בצד אגודל לבנות קהל לקוחות מפה לאוזן - הם בדרך כלל ערובה הרבה יותר טובה להצלחה של עסק.

אין לי מושג מי היזם וקשה לנבא מה תהיה מידת ההצלחה.
עיצה טובה וחכמת המונים חיובית - יכולה להועיל.

יש לכם ייעוץ קונקרטי להציע שיפור - תציעו
יש לכם ייעוץ אחיתופל איך לדרדר אותו לתהום פשיטת הרגל אליה מדרדרים רוב פותחי העסקים החדשים - מוטב שלא תציעו.
!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....