כללי פרסום עצמי

• הוסף לסימניות
לדעתי פחות הטיה למלבן למעלה.
הצביעה של הילד מאלפת! אבל משהו מציק בתווי הפנים שנראים מבוגרים

מודעה יפה!

• הוסף לסימניות
המודעה מקסימה, (שכנעת אותי, חכי לטלפון :) )

(נראה לי שאפשר להקטין את המילים יחדני וזוגי ולהפריד מעט מהטלפון...
ואולי ליישר בבלוק את הטקסט)

לגב הציור המתוק...
הקמטים בזויות הפה של הילד... מבגרים אותו מאד.... ולוקחם ממנו את החמידות...
נראה לי שגם המסגרת התוחמת של השפתיים נוקשית מידי...

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
תוד על ההערות. אי"ה מחר אטפל עוד קצת בטקסט.
לגבי הציור, הוא די ישן, מלפני כשנה וחצי, והוא באמת לא מושלם.
אבל הוא התאים לי כ"כ לפרסום, שהיה לי חבל לעבוד מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1642252:
ת
לגבי הציור, הוא די ישן, מלפני כשנה וחצי, והוא באמת לא מושלם.
אבל הוא התאים לי כ"כ לפרסום, שהיה לי חבל לעבוד מחדש.

חבל... אי אפשר רק לתקן מעט את הקמטים...?,
זה ממש מוריד את המתיקות שיש לו בפטנציאל, וכתוצאה מכך... הפרסום מושך פחות...

פרסום של "יואו איזה חמוד" ימשוך את העין ומיד אח"כ את הלב, ויניע לפעולה בצורה הרבה יותר מידית (ולא משנה מה תמכרי בפרסום...!) לעומת "הציור נחמד למה הילד הזה מבוגר מידי? אה, היא מלמדת ציור... אהההה טוב..."

• הוסף לסימניות
איור חינני ומודעה טובה!
לענ"ד האיור חייב להיות הנושא העיקרי של המודעה, הכותרת וכל השאר יכולים לפנות בשבילו הרבה מקום.
אם הציור מוצא חן בעיני הצופה, כבר לא צריך סלוגנים ותמונות "קיציים" (הם לא מפריעים, אבל ממש לא צריך להבליט אותם).
וחוצמזה חסר קצת CNYK ;)

• הוסף לסימניות
משהו בניסוח לא מספיק בהיר
מי קהל היעד? נשים? בנות?

הערה נוספת - מהמודעה משתמע שהקורס מיועד למי שכבר מציירת ויודעת פוטושופ.
נראה לי שמי שכבר למדה מקצועי ויודעת - לא כל כך מהר תלך לקורס קיץ קליל של 10 מפגשים אלא תמשיך להשקיע בלימודים מקצועיים.
קורס כזה, שלא דורש השקעה כספית רצינית או השתעבדות ארוכת טווח ללימודים מתאים יותר לחובבנים שרוצים להתחיל להתמקצע ולגשש את דרכם בעולם הציור, לא למי שהיא כבר 'בעלת גישה לציור, פוטשופ ואיור וקטורי מקצועי'...

עיצוב המודעה יפה, נראה לי שהאלכסון קצת מוגזם...
המון הצלחה בהכל! כל הכבוד על היוזמתיות!

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומושך!
באיזו עיר הקורס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brod;1642601:
נראה לי שמי שכבר למדה מקצועי ויודעת - לא כל כך מהר תלך לקורס קיץ קליל של 10 מפגשים אלא תמשיך להשקיע בלימודים מקצועיים.
קורס כזה, שלא דורש השקעה כספית רצינית או השתעבדות ארוכת טווח ללימודים מתאים יותר לחובבנים שרוצים להתחיל להתמקצע ולגשש את דרכם בעולם הציור, לא למי שהיא כבר 'בעלת גישה לציור, פוטשופ ואיור וקטורי מקצועי'...

המון הצלחה בהכל! כל הכבוד על היוזמתיות!

דווקא לא מסכימה בכלל,
למשל יש הרבה גרפיקאיות שיודעות מצוין תכנות גרפיות לצרכי עיצוב ויש להן גישה מצוינת לציור, וידע מקצועי בציור דוקא יכול לשדרג המון את התוצרים כגרפיקאית.
אך הידע של התכנות שיש כמעצבת, למטרת עיצוב אינו בהכרח נותן כלים נכונים למטרת ציור. כי כשלומדים ציור על התכנות מתמקדים בנישה מאד ספציפית בתכנות שדווקא כשלומדיים עיצוב לא מתעכבים עליה בד״כ וזה חסר אם רוצים להתקדם גם בציור.

האם הבנתי נכון, שזהו קהל היעד?
לקהל יעד כזה בהחלט יספיקו 10 שיעורים טובים כדי ״לסגור״ את הפינות החסרות. לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1642813:
דווקא לא מסכימה בכלל,
למשל יש הרבה גרפיקאיות שיודעות מצוין תכנות גרפיות לצרכי עיצוב ויש להן גישה מצוינת לציור, וידע מקצועי בציור דוקא יכול לשדרג המון את התוצרים כגרפיקאית.
אך הידע של התכנות שיש כמעצבת, למטרת עיצוב אינו בהכרח נותן כלים נכונים למטרת ציור. כי כשלומדים ציור על התכנות מתמקדים בנישה מאד ספציפית בתכנות שדווקא כשלומדיים עיצוב לא מתעכבים עליה בד״כ וזה חסר אם רוצים להתקדם גם בציור.

האם הבנתי נכון, שזהו קהל היעד?
לקהל יעד כזה בהחלט יספיקו 10 שיעורים טובים כדי ״לסגור״ את הפינות החסרות. לא?

וואי, אני רואה שזה ממש לא ברור.
הניסוח של המשפט הזה צריך להשתמע אחרת לגמרי.
הכוונה שלי היא: פניה לבנות שיש להן גישה לציור ללמוד פוטושופ ואיור וקטורי.
אני רואה מכאן שזה משתמע אחרת, שהקורס מיועד למי שיש לה גישה לציור ויודעת גם פוטושופ ואיור וקטורי.
איך הייתם מנסחים את זה אחרת?

• הוסף לסימניות
איטה, את מתכוונת ללמד ציור דיגיטלי לבעלות ידע שחסר להן הפינה הציורית?
או שאת מתכוונת לתת טעימה והתחלה של כלי לכאלו שיודעות ציור ביד?

ו-זה לנשים? לבנות?

• הוסף לסימניות
מודעה יפה וברורה.
אהבתי את החותמת שלך

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
כך אני הבנתי את הענין-
איטה מעונינת להעביר את הידע הדיגיטלי שהיא קיבלה בפרוג
לבנות סמינר + - שיש להן רקע כלשהו בציור ידני.
היא לא מעונינת ללמד כלל ציור ידני מכיון שזה דורש זמן רב יותר.
רק תוכנות!
כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקו;1643111:
כך אני הבנתי את הענין-
איטה מעונינת להעביר את הידע הדיגיטלי שהיא קיבלה בפרוג
לבנות סמינר + - שיש להן רקע כלשהו בציור ידני.
היא לא מעונינת ללמד כלל ציור ידני מכיון שזה דורש זמן רב יותר.
רק תוכנות!
כן?

כן, פחות או יותר. (חוץ מזה שלא למדתי בפרוג...)
קהל היעד שלי הוא בנות סמינר, ובקורס אני רוצה לתת להן כלים לעבור מאיור ביד למחשב.
(ובינינו, זה לא כ"כ מסובך. בעשרה שיעורים אמורים לצאת עם משהו רציני. לא צריך להכיר את כל האפקטים והעניינים המסובכים, רק מה שקשור לציור)

• הוסף לסימניות
אה סליחה משום מה היתה לי הרגשה כזו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה