כללי פרסום פאנית - האם המסר בעייתי?

• הוסף לסימניות
מטרת הפרסום היא לשכנע נשים (יותר נכון: את הבעלים שלהן...) לקנות לכבוד החג פאה במקום תכשיט.
שאלתי, האם אין כאן בעייה של עיוות המסר מהמקורות? כי שם הכוונה היא לתכשיט זהב כפשוטו.
תודה מראש
(וכמובן שזה קצת דחוף כי לוחצים מהעיתון...)

קבצים מצורפים

• תכשיט 1.jpg
    KB 176.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
למה שיהיה בעייתי?
הרעיון מובן ברור ומוצלח! יש ענין לשמח אישה בבגד חדש לא רק בתכשיט, פאה זה יכול להיות גם סוג של לבוש לא?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש בעיה במודעה, שתוכנה מובע בעדינות מרובה.
כמו"כ תמיד נהגו לשמח בתכשיט או בבגד, והרי פיאה היא כמו בגד, להוציא את העובדה המצערת שמחירה הוא כמו תכשיט...
המודעה, אגב מעוצבת נהדר.

• הוסף לסימניות
לדעתי, לא כ"כ מובן, הכיתוב קצת נבלע והאיור של התכשיטפאה למעלה לא מראה שזה פרסומת לפאה... הייתי עושה משהו אחר במקום לב. ומכהה קצת את הרקע או משנה את הכיתוב של הטקסט לבז'

• הוסף לסימניות
קודם כל מאוד יפה. ונראה שאין בעיה במסר.

הדבר היחיד שמפריע לי - נראה לי שהכיתוב "כל אחת והתכשיט שלה" מיותר.

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהכיתוב כל אחת ו.. מיותר.
המסר מובן.
יפה מאד.
את השרשרת הייתי קצת מעדנת.
אולי חוליות במקום "פנינים" (לי זה הזכיר את השרשרת שתלויה על מקצץ צפרניים)

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מקסים!
אני לא חושבת שיש עם כך בעיה...
ויז'ואל מיוחד!

• הוסף לסימניות
מקסים ומעוצב נפלא, כרגיל אצלך...
רק תחליפי את השרשרת... היא פושטית לגמרי (קוצץ ציפורניי, כבר אמרו?)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני פעם ניסיתי להכניס פס' מהתורה לפרסומת לנשים באחד העיתונים באלעד.
(כבקשת הלקוחה).
ופסלו את הפרסומת..

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?
התייחסתי להערותיכם בקשר למראה של השרשרת שאכן היתה לא מושקעת כי לא הייתי בטוחה ברעיון...
ומה עדיף לדעתכם - לצבוע בזהב או להשאר בקו הלבן שהיה עד עכשיו?

קבצים מצורפים

• תכשיט.jpg
    KB 346.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
השרשרת בצד שמאל הרבה יותר מתאימה.
כך הכל באותו סגנון. גם כשזה לבן מבינים שזו שרשרת.
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
השמאלי כמובן
ובטח אני בדעת מיעוט, אבל תליון הלב היה חמוד וברור הרבה יותר.
חוץ מזה שהוא בעצם הלוגו שלה.
דעתי בלבד.

• הוסף לסימניות
וכרגיל, העיצובים שלך משגעים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנגו;548380:
השמאלי כמובן
ובטח אני בדעת מיעוט, אבל תליון הלב היה חמוד וברור הרבה יותר.
חוץ מזה שהוא בעצם הלוגו שלה.
דעתי בלבד.

הבעיה שיחד עם השרשרת זה לא כל כך נראה שיער... לא?

• הוסף לסימניות
את יכולה לשים כאן אחד ליד השני אחד עם התליון הקודם השלם ואחד כמו שהוא עכשיו כי אני חושבת שיותר יפה השלם של המודעה הראשונה
ואין ספק שהשמאלי מיוחד והשרשרת הרבה יותר ברמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;548272:
שאלתי, האם אין כאן בעייה של עיוות המסר מהמקורות? כי שם הכוונה היא לתכשיט זהב כפשוטו.
אני ממש לא מכיר את המקור עליו את מדברת (תכשיט זהב).
המקור הוא בפסחים קט. (שם יש כמה דעות: יין, בגדי צבעונין, בגדי פשתן מגוהצים, ותלוי במקום).
הרמב"ם כותב על מצוות ושמחת בחגך:
"כיצד, הקטנים נותן להם קליות ואגוזים ומגדנות. והנשים קונה להן בגדים ותכשיטין נאים כפי ממונו. והאנשים אוכלין בשר ושותין יין שאין שמחה אלא בבשר ואין שמחה אלא ביין" (הל' יו"ט, פ"ו, הי"ח).
זה לא בדיוק מה שהפרסומת אומרת?

ואדרבא, הפרסומת לדעתי ממש מתאימה, ויפה ביותר.
בדוגמא זו הפרסומת לא עושה שימוש נבוב במילים מהמקורות, אלא משתמשת במקורות עצמם ממש, ומה יותר חיובי מזה?

• הוסף לסימניות
ועם כובע של גרפיקאי (אין לי...):
הימיני המוזהב מתאים לדעתי יותר. גם מצד שהוא מתאים יותר למשפט במה משמחן, וגם נראה לי יותר מדבר לפחות לבעלים (הם כעת בדרך לקנות תכשיט הרי).

• הוסף לסימניות
תחליטו בשבילי כי אין לי כבר כח...
זהב או לבן?

קבצים מצורפים

• תכשיט.jpg
    KB 349 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה