כללי פרסום פונט תומך שווא נע וכוונות ה'

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני מפרסם את הגירסה הראשונה של הפונט...

מצורף קובץ פונט עזרא סיל מעובד עם טעמים וניקוד נוחים ויפים יותר, שווא נע, ה במילוי אדנות, וזהו כרגע... מוסיף בסוף ההודעה שני קודי מאקרו, אחד יעשה שווא נע אוטומטי ע"פ כללי הניקוד בכל המסמך, והשני יהפוך כל שם הויה לשם במילוי אדנות.. (בהתקנה זה לא ישנה את המקורי אלא יוסיף חדש תחת השם EZRA SIL S.S.Y)

חשוב! אנא מכם, הפרוייקט לזיכוי הרבים נטו ללא כוונות רווח. באם יש למישהו יכולת לתרום מהידע המקצועי שלו לטובת הכלל, זה יהיה מצויין..
כרגע מה שצריך בעיקר מישהו שיודע להתעסק עם אופן-טייפ, כדי להגדיר מיקום לשווא נע בהתאם לכל אות (אני לא יודע לעשות זאת) יישר כח לעוזרים.

קוד מאקרו לשווא נע אוטומטי ע"פ כללי הניקוד בכל הקובץ: (כרגע לא כל הכללים כלולים, יש בראש מילה ותחת אות דגושה, מחפש את הקוד האולטימטיבי בשביל שווא ראשון משניים רצופים, ותחת אות ראשונה מאותיות דומות רצופות, ואחרי תנועה גדולה)

This user does not have permission to use the HTML BB code.

אות ה' אחרונה של שם הוי"ה במילוי אדנות אוטומטית בכל הקובץ:

This user does not have permission to use the HTML BB code.

קבצים מצורפים

• EZRA SIL S.S.Y.zip
    KB 54.6 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
יישר כוח.
חבל שעשית חפש החלף לכל אות בנפרד, אפשר לעשות את זה בהחלפה אחת, על ידי שימוש בתווים כלליים.

• הוסף לסימניות
הבקשה שלך לעזרה ממי שמבין באופן טייפ מעידה על כך שאין לך שמץ של מושג במה מדובר.

אין כאן הרבה (בכלל אין בארץ הרבה) שמבינים בתיכנות אופן טייפ. אני אישית קצת מבין, ויודע למקם ניקוד וכו'. ברגע שפתחת את הקובץ בוולט, נהרסות לו הטבלאות. זה אומר שצריך למקם ה-כ-ל מחדש. למקם את כל הניקוד מחדש, זה עבודה. בוא נגיד חצי שעה למקצוענים, או שעה למי שלא.
למקם את כל הטעמים זו עבודה של משרה מלאה במשך חודש שלם לפחות, למקצוענים שגם מבינים בתיכנות וגם בטעמי המקרא.
למה נראה לך שמישהו יתנדב לעשות לך דבר כזה???

• הוסף לסימניות
קוד מאקרו לשווא נע אוטומטי ע"פ כללי הניקוד בכל הקובץ: (כרגע לא כל הכללים כלולים, יש בראש מילה ותחת אות דגושה, מחפש את הקוד האולטימטיבי בשביל שווא ראשון משניים רצופים, ותחת אות ראשונה מאותיות דומות רצופות, ואחרי תנועה גדולה)
שווא ראשון משניים רצופים זה לא נראה לי בעיה כל כך גדולה למצוא, תנסה קצת ותגיע לזה אני חושב.
שווא של אות ראשונה מהדומות גם לא נראה לי מסובך.

אחרי תנועה גדולה - זה קשה מאד מאד מאד. כי מה תעשה אם מדובר בטקסט של סידור בלי טעמים ומתגים? איך הוא ידע אם מדובר בקמץ רגיל או קמץ קטן?
אליהו פריד השקיע חודשים שלמים רק בשביל למצוא את הנוסחה - וגם אצלו היא לא עובדת בכל המקרים (אם כי הוא הגיע לתוצאות מרשימות ביותר)

• הוסף לסימניות
יישר כוח.
חבל שעשית חפש החלף לכל אות בנפרד, אפשר לעשות את זה בהחלפה אחת, על ידי שימוש בתווים כלליים.
תודה רבה, ניסיתי לעשות בתווית כללים "?" וזה פשוט לא הצליח להחליף.... יש לך רעיון אחר?
הבקשה שלך לעזרה ממי שמבין באופן טייפ מעידה על כך שאין לך שמץ של מושג במה מדובר.

אין כאן הרבה (בכלל אין בארץ הרבה) שמבינים בתיכנות אופן טייפ. אני אישית קצת מבין, ויודע למקם ניקוד וכו'. ברגע שפתחת את הקובץ בוולט, נהרסות לו הטבלאות. זה אומר שצריך למקם ה-כ-ל מחדש. למקם את כל הניקוד מחדש, זה עבודה. בוא נגיד חצי שעה למקצוענים, או שעה למי שלא.
למקם את כל הטעמים זו עבודה של משרה מלאה במשך חודש שלם לפחות, למקצוענים שגם מבינים בתיכנות וגם בטעמי המקרא.
למה נראה לך שמישהו יתנדב לעשות לך דבר כזה???
זה באמת עד כדי כך מסובך? אני כרגע מנסה לעשות זאת בתוכנת פונט קרייאטור החדשה (בהמלצתך) ואני נראלי בכיוון הנכון.. אם כי עדיין לא בדיוק מצליח.. יכול להיות שבתוכנה הזו לא צריך להגדיר הכל מחדש? והאם כשמשנים רק את הניקוד זה ימחק גם את הטבלאות של הטעמים?

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
א. אני לא מכיר את התוכנה הזו. רק אמרו לי שיש בה הגדרות של אופן-טייפ. מי שאמר לי את זה לא יודע לתכנת אופן טייפ, הוא רק ניסה כמוך.
ב. אני יכול בכמה שעות ללמד אותך את הבסיס של VOLT, אבל בשביל לעשות בעצמי את מה שאתה מבקש - אני צריך לפחות חודש, וגם זה אני לא בטוח שיספיק לי.
ג. ברגע שפותחים בוולט פונט סגור, הוא מוחק כליל את כל טבלאות האופן-טייפ וצריך למקם ה-כ-ל מחדש.
ד. רוצה לשמוע על קיצורי דרך? יש אנשים שעבדו חודשים ארוכים ובנו פונטים כאלה ויש להם את הפרוייקט פתוח. ברגע שהם יוצרים פונט חדש עם אותן הגדרות שבפונט הישן, שזה אומר מיקום זהה במפת הפונט של כל הגליפים, גליפים בעלי אותו רוחב פחות או יותר וכו', הם יכולים לייבא את הפרוייקט הפתוח שלהם לפונט החדש שהם בנו, וזה יחסוך להם את רוב העבודה. (אני אף פעם לא עשיתי פונט עם טעמים, התחלתי והתייאשתי כי הגעתי למסקנה שיהיה לי יותר זול לקנות פונט כזה מאשר לבזבז את זמני). אתה לא באמת מצפה מהם שהם יתנו לך בחינם משהו שעבדו עליו חודשים.

• הוסף לסימניות
מה הקטע שVOLT מוחק את הטבלאות?
עניין של זכויות יוצרים?
(כי אם כן אולי יש תוכנות שכן נותנות)

• הוסף לסימניות
זו לא הסיבה.
הסיבה היא שהפונט עובר קימפול כדי שישקול פחות וייטען מהר יותר
וברגע שהפונט עבר קימפול אין דרך (כנראה, או שזה מסובך יותר) להנדס לאחור את הטבלאות.

• הוסף לסימניות
זו לא הסיבה.
הסיבה היא שהפונט עובר קימפול כדי שישקול פחות וייטען מהר יותר
וברגע שהפונט עבר קימפול אין דרך (כנראה, או שזה מסובך יותר) להנדס לאחור את הטבלאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה