כללי פרסום (פלאייר) לגן ילדים

• הוסף לסימניות
האסטרטגיה שבניתי כאן למודעה, היא בעיקר על הפנייה לאמא:
אצלנו הילד שלך יקבל יותר, בכל התחומים.

לכן היה חשוב לי להדגיש את ה"יותר" על כל פרט. בעיקר שיתחבר עם המשפחט "גן וצהרון שהוא הרבה יותר..." אבל זה לא יצא כ"כ מוצלח לדעתי..
יש רעיונות לשיפוץ?

לאמהות דכאן - אתן חושבות שהפרסום הזה אכן אפקטיבי מבחינת המסר שהוא מעביר?
האם (כמובן אם זה היה רלוונטי) אתן הייתן מעדיפות לרשום לגן הזה מאשר לגן אחר? המסר פה משכנע?

אה, וכמובן, חוו"ד כללית על המודהע, תמיד אני שמחה לקבל! :rolleyes:

קבצים מצורפים

• פלאייר-01.jpg
    KB 189.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
עליז ויפה.
קצת בלאגן..
לדוג' הקו האדום מעל הבית וגן מיותר..

• הוסף לסימניות
אכן, הוא יכול להיות יותר נקי אם אוריד את כל ה"יותר".
אבל אז אני מפספסת את המסר... לא?

איך אני יכולה לשלב את זה בצורה אסטטית יותר?

קבצים מצורפים

• פלאייר-01.jpg
    KB 170.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש משהו בחיתוך הצהוב מעל ה'בית וגן' שמזכיר גג, אולי תאדימי שם את הגבול במשום.
יופי של מודעה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
המילים "בית וגן" מזכירים לי קצת (אבל רק קצת) מסעדה סינית

• הוסף לסימניות
המילים עצמם או הפונט?
בכל מקרה - זה השם של הגן. וזהו הפונט של הלוגו של העמותה..

• הוסף לסימניות
יש לך פה יותר מידי קווים אלכסוניים שמבלבלים את העין: הקשת ברקע, המפריד הצהוב-כתום, הגג של "בית וגן", המילים "יותר" עם הפס מתחתיהן - וכל אלכסון הוא לכיוון אחר...

הייתי מנזה להוריד את הגג, להפוך (flip) את האובייקט הצהוב-כתום ואז הטקסט ישב בצד שמאל של המודעה כשהכותרת יכולה להיות באותה הזווית של המילים "יותר" שלמטה.
כדאי לנסות - אולי זה יעשה סדר בעיניים.

• הוסף לסימניות
לוגו יפה
מודעה יפה
צבעים יפים
ואייקונים יפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;504365:
יש לך פה יותר מידי קווים אלכסוניים שמבלבלים את העין: הקשת ברקע, המפריד הצהוב-כתום, הגג של "בית וגן", המילים "יותר" עם הפס מתחתיהן - וכל אלכסון הוא לכיוון אחר...

הייתי מנזה להוריד את הגג, להפוך (flip) את האובייקט הצהוב-כתום ואז הטקסט ישב בצד שמאל של המודעה כשהכותרת יכולה להיות באותה הזווית של המילים "יותר" שלמטה.
כדאי לנסות - אולי זה יעשה סדר בעיניים.

כרגע תתיחסי למודעה השניה שהעליתי, בלי ה"יותר".
עדיין מפריע הכיוון??? הקו מתחת ל"יותר" הוא לא אלכסוני. ודווקא הקשת כן ממשיכה את ההתעגלות של האובייקט הכתום הגדול (שימי לב להתעגלות שלו למעלה. אני יכולה פשוט יותר - לעשות פליפ לקשת. אבל אז זה נראה מוזר יותר.

מה שעיקר הפריע במודעה הראשונה זה ה"יותר". מצד אחד הם מפריעים לי נורא. מצד שני הם הכרחיים.
איך אפשר לשלב אותם??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;504385:
איך אפשר לשלב אותם??

נראה לי שאם זה יישב על הצד הימני של האייקון זה יהיה טוב יותר

• הוסף לסימניות
עשיתי משהו שונה וסולידי יותר.
איך עכשיו?

אגב, לא קיבלתי שום תגובות על הרעיון והמסר המשודרים..

קבצים מצורפים

• פלאייר-01.jpg
    KB 185.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
המודעה השניה יותר מסודרת - אבל היא מפספסת את כל הפוינט הפרסומי שמאוד בולט במודעה הראשונה.
הייתי מנסה לשנות כפי שכתבתי לך. גם הכיתוב של "בית וגן" יהיה בצד ימין ויתפוס את העין מיד והסלוגן נראה לי יישב טוב יותר בצד שמאל.
בהצלחה.

נ.ב.
עכשיו אני רואה שעד שכתבתי את ההודעה שלי כבר העלית דוגמא שלישית שהיא מסודרת ונעימה לעין. רק מפריעה לי שהסימן קריאה בכותרת מוסתר.

• הוסף לסימניות
משכנע. בהחלט!!
העיצוב האחרון נעים מאד לעין מסודר וטוב!
השתפרת והרבה!!! תצליחי.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב מהקודמים.
את ה"לילד שלך ..יותר"
תנסי ליישר לימין.. אולי?

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה, האחרונה אכן יותר טובה.
הייתי משנה את הפונט למשהו יציב יותר (אפילו שזה הפונט של הלוגו) בכל הכותרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;504357:
המילים עצמם או הפונט?
בכל מקרה - זה השם של הגן. וזהו הפונט של הלוגו של העמותה..

ברור שהתכוונתי לפונט אבל אם זה הלוגו אז זה לא נתון לשינויים מן הסתם

• הוסף לסימניות
הפונט יושב יפה בלוגו אבל בכל היתר הוא לא הכי הכי. לא מוכרחים להשתמש בפונט של הלוגו.
אני גם לא רואה עניין לחלק את בית וגן לרגיל ובולד.

• הוסף לסימניות
עכשיו הבית וגן יושב יותר טוב?

אני מעדיפה בכ"ז להשאיר אותו בפונט הזה בשביל שיתחבר ללוגו של העמותה.

קבצים מצורפים

• בית וגן-03.jpg
    KB 36.1 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה