פרסום|ציורי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שלום לכול חברי הפורום הנפלא אני שמח ונהנה לראות פה שיתוף פעולה פורה שמקדם את כולם וגורם לרמת הציורים לעלות ומכיון שהציורים הם בדרך כלל על רקע חינוכי הוא על מסר בעל ערך הרי שהרוח גדול פי כמה
היתי שמח לשתף בציורי פוטו שופ ולזכות גם אני ללמוד מותקי התחום ואשמח לתגובות בנות מכל אחד לפי הבחנתו

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי את הסגנון שלך...

• הוסף לסימניות
כיוון יפה מאוד

• הוסף לסימניות
יש סיבה שלא ניתן לראות את הציורים?

• הוסף לסימניות
אם הציורים לא נראים פה אפשר ליראות אותם בתיק עבודות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;708825:
יש סיבה שלא ניתן לראות את הציורים?
נתיב כנראה לא מרשה לראות.:confused:

• הוסף לסימניות
נראה לי שתמונות מידי קטנות הוא לא מאפשר.

• הוסף לסימניות
העין מדהימה!

החיות גם!

• הוסף לסימניות
מיוחד!
זה לא גמור בכוונה? :)

• הוסף לסימניות
לא גמרתי כי זה לוקח לי זמן ויש לי ציורים אחרים לעבוד אלה סתם נסיונות ותרגול שעשתי בפוטו שופ (תודה לכולם על המחמאות)אני מקוה להעלות עבודת שלמות

• הוסף לסימניות
הציורים יפהפיים
רק הילד עם גבעול הפרח לא ברור ולא ברמה האיכותית של האחרים לענ"ד.

• הוסף לסימניות
הצדק איתך פשוט זה היה נסיון ראשוני ליצור קפולי בגדים בסגנון מסוים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה