דרוש מידע פרסום ראשון: עסקנים חרדים במגעים להקמת ‘קומה כשרה לייט’ שתעבור בג”צ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כזכור שר התקשורת יועז הנדל שוקל בימים אלו את ביטול הקומה הכשרה ופתיחת הניוד של הקוים הכשרים לשוק החופשי מה שיבטל את הטלפונים הכשרים שמשמשים ציבור של מיליון חרדים, ברקע עומד עתירה שהגישו ארגוני תועבה ורפורמים נגד הקומה הכשרה, השר הודיע לבג”ץ שהוא עומד לקבל החלטה בנושא.

המהלך של הנדל לביטול הקומות הכשרות, אמנם זכה לגינוי של שורה ארוכה של רבנים מכל החוגים והעדות ובאורח נדיר גדולי תורה מהציבור הליטאי, החסידי והספרדי הגיעו למעונו של השר לבקשו לחזור בו, אולם מתברר כי לא כל העיתונים החרדים יצאו בגינויים כנגד המהלך של הנדל וזאת עקב אי שביעות רצון מהתנהלות ועדת הרבנים לעניני תקשורת, שחברים בה אמנם רבנים מכל החוגים אך נטען כי אין בה ייצוג לדמויות רבניות מרכזיות בציבור הליטאי.

לאתר ‘המחדש’ נודע כי עסקנים ליטאיים הציבו לועדת הרבנים לעניני תקשורת שורת תנאים כדי שתקבל גיבוי גם בעיתון יתד נאמן, אחד התנאים מדבר על הקלות לחלק מקווי הניעס שכיום חסומים בניידים הכשרים, הם מציעים לוועדה גם להקים ועדת ערר על חסימות מספרים.

ברקע כך נודע; מתנהל מו”מ חשאי של אותם עסקנים עם השר יועז הנדל להקמת קומה כשרה פשרנית יותר שבג”ץ שעומד לדון בחוקיות החסימות יוכל לאשר, ולצורך כך תוקם ועדת רבנים שתאשר את הקומה החדשה שעיקרה טלפון לדיבור בלבד שיחסום קווי תועבה וגלישה, ויאפשר הודעות כתובות באופן מוגבל, היתכנות המהלך מוטלת בספק והמהלך צפוי לעורר התנגדות בחוגים החסידיים והספרדים שתומכים בהמשך המצב הקיים.

• הוסף לסימניות
@לוי יצחק.
איך יחסמו קווי תועבה וגלישה?
אם אי אפשר לחסום קומות אז יש מספרים אישיים
אם הם חוסמים קומות הם באותו בעיה של הוועדה.

• הוסף לסימניות
@לוי יצחק.
לדעתי הרעיון הוא בערך כמו נטפרי
הכול חסום
אפשר לשלוח בקשה לפתיחה, ותהיה אפשרות לערער גם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נטפרי זה סיוט?
כל קו חדש שיפתח, ישלח בקשת פתיחה, וכנראה יהיה גם אפשרות לדווח.
איך תדע שזה קו?
זה כמו לפתוח פניה על איש קשר במייל שלך
לכן תצטרך לפתוח כל מספר באנשי הקשר שלך.
ובנוסף אין דרך לעלות על מספר אישי
אני מספר בפניה שזה מספר של סבתא שלי, וכשמחייגים אכן שומעים צליל חיוג
אבל כשאני מתקשר אני מגיע לקו.

• הוסף לסימניות
@לוי יצחק.
וכיום אין מספרים אישיים? גם אחרי שחוסמים קומות? צריך להתחיל לעבוד במוח לא בכוח.

• הוסף לסימניות
כזכור שר התקשורת יועז הנדל שוקל בימים אלו את ביטול הקומה הכשרה ופתיחת הניוד של הקוים הכשרים לשוק החופשי מה שיבטל את הטלפונים הכשרים שמשמשים ציבור של מיליון חרדים, ברקע עומד עתירה שהגישו ארגוני תועבה ורפורמים נגד הקומה הכשרה, השר הודיע לבג”ץ שהוא עומד לקבל החלטה בנושא.

המהלך של הנדל לביטול הקומות הכשרות, אמנם זכה לגינוי של שורה ארוכה של רבנים מכל החוגים והעדות ובאורח נדיר גדולי תורה מהציבור הליטאי, החסידי והספרדי הגיעו למעונו של השר לבקשו לחזור בו, אולם מתברר כי לא כל העיתונים החרדים יצאו בגינויים כנגד המהלך של הנדל וזאת עקב אי שביעות רצון מהתנהלות ועדת הרבנים לעניני תקשורת, שחברים בה אמנם רבנים מכל החוגים אך נטען כי אין בה ייצוג לדמויות רבניות מרכזיות בציבור הליטאי.

לאתר ‘המחדש’ נודע כי עסקנים ליטאיים הציבו לועדת הרבנים לעניני תקשורת שורת תנאים כדי שתקבל גיבוי גם בעיתון יתד נאמן, אחד התנאים מדבר על הקלות לחלק מקווי הניעס שכיום חסומים בניידים הכשרים, הם מציעים לוועדה גם להקים ועדת ערר על חסימות מספרים.

ברקע כך נודע; מתנהל מו”מ חשאי של אותם עסקנים עם השר יועז הנדל להקמת קומה כשרה פשרנית יותר שבג”ץ שעומד לדון בחוקיות החסימות יוכל לאשר, ולצורך כך תוקם ועדת רבנים שתאשר את הקומה החדשה שעיקרה טלפון לדיבור בלבד שיחסום קווי תועבה וגלישה, ויאפשר הודעות כתובות באופן מוגבל, היתכנות המהלך מוטלת בספק והמהלך צפוי לעורר התנגדות בחוגים החסידיים והספרדים שתומכים בהמשך המצב הקיים.
יש אפשרות מאוד פשוטה,
שעמותה X יקנו כמות סימים, ולנו הם משכרים את השימוש, ומימלא אפשר לחסום חופשי כי זה שלהם ואתה משכיר רק דמי שימוש,
כמובן שבשביל שזה יצא לפועל זה צריך להיות מושכר באותו מחיר של סים (ולמצוא נדיב שיתרום את המזכירה והבלאגן של השכירות),
אבל לא נראה לי שמחפשים פתרון להציל את הקומה הכשרה אלא את ועדת הרבנים,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וכיום אין מספרים אישיים? גם אחרי שחוסמים קומות? צריך להתחיל לעבוד במוח לא בכוח.
יהיה יותר קל למנהלי הקווים לשלוח קומה של מספרים אישיים
ולא לנייד כל הזמן מספרים ולהתחשבן למי לצנתק....

• הוסף לסימניות
יהיה יותר קל למנהלי הקווים לשלוח קומה של מספרים אישיים
ולא לנייד כל הזמן מספרים ולהתחשבן למי לצנתק....
המלחמה ביניהם לדעתי כבר מזמן עברה ממלחמה על דת לשיטתם ועל פרנסה לשיטתם זה עבר לאגו שכל אחד מנסה להראות מי יותר גיבור ומי יותר חזק וכל זה עלינו ועל ילדינו וחבל היה אפשר אחרת מהתחלה.

• הוסף לסימניות
חבל כי מי שיפסיד בסופו של דבר זה כולנו. הילדים שלנו יהיו חשופים לתכנים לא ראויים. ועם כל הביקורת על הוועדה עדיף יותר חסום ומעצבן מאשר פתוח ואח"כ לבכות על השבר של הילדים.
מי שקצת יודע מה קורה בשעת משבר לבחור או לבת ששומעים כל יום חדשות מהטלוויזיה דרך קווי התוכן, מבין טוב מאוד שעדיף חסום מאשר פתוח. וד"ל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
מדובר באותם גורמים שבשביל למלא את כיסיהם במזומנים המציאו את המושג 'מוגן' 'מושגח' 'מפוקח', מה שכידוע פגע קשות בחומת ההגנה של הציבור החרדי, וגרם לרבים ליפול לתהום.
נקוה שהם לא יצליחו הפעם במזימתם.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי למה כדי לשבור את המונופול לא מספיק שיקומו עוד שלושה ועדות רבנים
עם עקרונות דומים
וכל אחד יוכל לבחור איזה סינון שהוא רוצה

• הוסף לסימניות
עם עקרונות דומים
מטבע הדברים כשתהיה תחרות, כל ועדה תנסה לקרוץ לקהל אחר ותמיד תהיה את הועדה שתתיר בלי סוף כדי לגבור על המתחרים

• הוסף לסימניות
עם עקרונות דומים
אני יהיה זהיר בשביל לא לקרר,
אסור לשבור את המונופול כי יש מספיק "ועדות רבנים" שיפתחו גם אינטרנט וכו' ואני אישית רוצה שיהיה קומה כשרה (ומי שרוצה אינטרנט אני לפחות ידע מזה (לפי מספר) ומימלא ידע להתנהג מולו בהתאם)
צריך דבר אחד ויחיד שועדת רבנים תהיה ועדת רבנים לעניני תקשורת ולא ביזנס'
אני יודע קצת מקרוב מה אני מדבר, היום הכל שם כסף וכסף וכסף,
אם זה היה לשם שמים לא היה להם שנאה בציבור החרדי כמו שיש להם היום,
ועדין אמר לך צריך ועדת רבנים אחד ויחידה וגוף אמין,
ותמיד תהיה את הוועדה שתאסור בשביל הורים
אין לי מטרה בשביל ילדים באופן אישי, אלא שהסביבה שלהם תהיה כזאת (בחידר, בית ספר) ומילא אני חייב שיהיה קומה כשרה אחד,
ועדין אני אומר צריך להחליף את ועדת עסקנים בועדת הרבנים,

• הוסף לסימניות
ותמיד תהיה את הוועדה שתאסור בשביל הורים
הצורך בחסימה טובה הוא לא רק בשביל ילדים אלא גם בשביל כל אחד על עצמו. וברגע שיהיו 'רבנים' שיתירו לכתחילה דברים לא טובים זה ידרדר גם הרבה אנשים שלא היו חייבים להידרדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה