כללי פרסום +שינוי צבע?

• הוסף לסימניות
מהמודעה הקודמת ירדתי בגלל שלא הובנה והמסר לא היה ברור
להלן המודעה החדשה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 344.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
מאד יפה
אולי כדאי במקום אפרוח אחד לעשות חביתה
שיהיה שוני בין האוביקטים

• הוסף לסימניות
amazing!!!
מקצועי, ברור, נקי, צבעים טובים, רעיון יפה, ביצוע מעולה

• הוסף לסימניות
מצויין מצויין! איזה הבדל בין הראשון למה שכאן!

רק הערה קטנה - המילה פיצול להגדיל ריווח בין האותיות

• הוסף לסימניות
איזה חמוד
יפה ומושך את העין
(אל תחליף לחביתה כי אפרוח היוצא מביצה מראה על גדילה, חביתה על סיום)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אהבתי את הרעיון ואת הביצוע.

אם הוא יחליף לחביתה שאנשים לא יחשבו שזו פירסומת לאוכל :)

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה ומקצועי
מאיפה צצים עם רעיונות כאלה?

• הוסף לסימניות
מאד יפה. השילוב של הצבעים טוב - קונטרסתי אבל מתאים.

ולמה שהאפרחים לא יסתכלו אחד על השני?

עוד תיקון קל; מה הכוכבית עושה ליד השעות פתיחה?, וכותבים מ- 9:00 ולא מ9:00.

• הוסף לסימניות
מאד יפה! ממש שינוי מהקודם!
יש לי טיפה בעיה עם הקומפוזיציה כל החלק התחתון של המודעה מדיי מקביל אחד לשני.. אולי כדאי לשנות...

• הוסף לסימניות
מודעה מיוחדת!
הרעיון פגז!
הקו ברור, נקי ומאוד מושך!
המסר מוחשי!
פשוט מקסים!
- רק האפרוחים משדרים קצת דיכאי... אולי שינוי הזווית יעזור? או שתמצא אפרוחים יות חביבים?

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
אך יש לי כמה הערות..

אני הייתי עושה את הביצה עם האפרוח למעלה במקום הביצה השבורה, והייתי מכפיל את האפרוח, שיהיו 2 אפרוחים מתוך ביצה אחת.. (עקרונית חשבתי אולי כדאי לעשות לאפרוח אחד 2 ראשים, אבל אולי זה יהיה מפחיד מידי...)

הלוגו על הביצה נראה לי מיותר.

הטקסט, לטעמי טעון שיפור ניכר..

• הוסף לסימניות
מודעה מקצועית ביותר!!
האפרוחים נראים רזים ומסכנים, תחליף אותם

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים:
אביגדור כתב פה הערה שמאוד התלבטתי האם לעשות את האפרוחים כלפי פנים או חוץ, בסוף החלטתי שכלפי חוץ המסר יהיה יותר חזק, חברים, אשמח לשמוע את דעתכם בנידון???

לLMNT מתוך דבריך נראה שלא הבנת את מטרת הקמפיין ולכן הצעת את מה שכתבת,
ולעצם הכיתוב שאתה כותב שצריך שיפוץ אשמח מאוד לקבל תיקון, אני אמון על דברי חז"ל "קבל את האמת ממי שאמרו"

לשואלים מאיפה הרעיונות?
לפני כל קמפיין אני מבקש את עזרתו של הקב"ה, כמובן שב"ה יש לי יצירתיות עם ראש קריאייטיבי, משולב בזה שלמדתי פרסום (חוץ מספרים בנושא פרסום), ושוב כל זה בעזרתו יתברך, בפרוייקט הזה די נתקעתי עד שהגעתי לזה, הייתם עדים לזה ראיתם את בחוש.

ושוב תודה!
בזכותכם, הערות הבונות הארות המחכימות, העידוד, המילים המפרגנות, הם אלו שמצדיעות אותי קדימה ואני מאמין שכל אחד מסכים איתי בדברים אלו.יישר כוחכם.

• הוסף לסימניות
אולי אני יהיה קצת שונה מכולם כאן.הסלוגן "פיצול", טעות מיסודו.פיצול, מעולם לא מסמל על התרחבות, אלא על הפרדה טוטאלית בין שני אובייקטים.אם כבר אתה נותן ביצה תוציא ממנה לידה 2 אפרוחים ותכתוב מזל טוב נולד לנו עוד אפרוח (זה עולה לי בשניות אלו) משהו בסגנון הזה.שוב אני חוזר, לעניות דעתי יש פספוס של הקריאטיב.אגב, המודעה לכשעצמה מקצועית מהצד הגראפי.בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שווילגרף צודק... פיצול לא מסמל התרחבות אלא חלוקה!

• הוסף לסימניות
אז מה, פה זה בדיוק מראה התרחבות, כשנוצרת חלוקה כי אין מקום לשני הדברים במקום האחד. הפיצול תשאיר רק תוריד השלוש נקודות... ובאמת נראה לי שיהיה יותר יפה שני אפרוחים יוצאים מהביצה הבקועה למעלה, ובשני הצדים הם פשוט לא חסרים.
כך הם נראים רבים ביניהם- ולא רוצים להסתכל אחד על השני...
הרעעיון פגז, את הביצוע אפשר לשפר הרבה...
שים אפרוחים גדולים יותר וביחד, ואז טיפוגרפיה בהרבה יותר קטן, ואולי אחרי הביצה עם שני האפרוחים, ממש לפצל את הכיתוב לשני טורים- כמו שני מודעות

• הוסף לסימניות
זו בדיוק הייתה כוונתי, תקשורת.

פיצול הוא לא חיובי, פיצול הוא לקחת אחד ולעשות ממנו 2 חצאים. התרחבות, זה לקחת אחד ולעשות ממנו שניים. ולכן בא לי הרעיון של 2 אפרוחים מביצה אחת. לי נראה שזה משדר בדיוק את מה שאתה רוצה לשדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה