כללי פרסום שלי

• הוסף לסימניות
כמה שינויים בפרסום הקבוע שלי. אשמח לחוו"ד

קבצים מצורפים

• מודעה.png
    מודעה.png
    KB 134.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה ונקי!

אולי כדאי לנסות להגדיל את הרמקול (או מה שזה) ברקע שיתפוס יותר מקום ואולי אפילו יחתך קצת בצדדים כי יש מקומות שהם ממש ריקים, או אולי אפשר להכניס עוד צבע שירים את המודעה- גם ברקע. ואפשר גם לנסות להקטין אותו ולעשות הרבה קטנים בשורה מסודרת (כמו פאטרן)

אני חושבת שאולי חסר קצת משהו שיקפיץ אותה!

(זאת דעתי האישית למרות שהקו שלי הוא מאוד נקי ומכובד וגם זה נקי מאוד אבל אולי יותר מידי?!)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אוי ווי זה נראה רמקול? זה אמור להיות עכבר של מחשב על שורות של ספר (שזה מסמל את העימוד ספרים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2075732:
אוי ווי זה נראה רמקול? זה אמור להיות עכבר של מחשב על שורות של ספר (שזה מסמל את העימוד ספרים)

זה לא כ"כ נראה רמקול (למרות שכנראה היתה לך השראה מהמומחיות שלך גם במוזיקה;)).
אבל אתה יכול להוסיף לזה את הצ'ופצ'יק של הגלגלת, אולי זה יהיה יותר ברור.

מה שהפריע לי זה דוקא הקוים שלא נראים שורות של ספר, אלא יותר מזכירים חותמת של דואר

• הוסף לסימניות
סליחה, לא התכוונתי:(:(:(

אבל אולי כדאי לשנות קצת את הכיוון של העכבר שיהיה יותר לרוחב ואפשר קצת בזווית, אבל אולי חשבתי שזה מה שאתה עושה בגלל מה שכתוב בחתימה שלך למטה??????????

ואם לא אז אולי להגדיל את כל הטקסטים שיתפסו יותר מקום ובלי לפחד!!

סליחה על האי הבנה.:mad:

• הוסף לסימניות
אולי זה הזכיר לי דואר גם בגלל האדום החזק, נראה לי שכדאי לעשות אותו יותר בהיר

• הוסף לסימניות
ועוד הארה אחרונה ממני הפשוט, אני חושב שאייקונים אפורים או לבנים מתחת לכותרות מיתוג וכו' יתנו לזה את הטוויסט המתבקש

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי שזה רמקול, אז נזכרתי שאף היום יש כזה דבר עכבר עם זנב (חוט), למעשה הקווים אינם מזכירים ספר כלל, ואם כן מזכירים זה נראה שהעכבר מוחק אותם!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהחוט של העכבר צריך לצאת מקדימה ולא מאחורה, אולי גם זה ישנה את המראה.
ולעצם המודעה, נקיה ויפה, וכמו שאמרו האחרים טיפה חסרה...

• הוסף לסימניות
אני מאוד מאוד אהבתי.
ולא חושבת שהייתי מגדילה את הכתב בכלל.
רק טיפה נראה לי כדאי לטפל בכותרות המשניות (מיתוג, גרפיקה...) שישב יותר טוב עם הפרוט. קצת נראה לי רחוק מידי מהשורות שמתחת וצמוד לקצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה