כללי פרסום...

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת לגבי פרסום בירושלים בני ברק אשדוד וביתר עילית, באיזה עיתונים הכי מומלץ, ומספרי הטלפונים.
בתודה רבה רבה מראש

• הוסף לסימניות
יש אשכולות קודמים שדנו בכך, אבל בכל אופן:
יש את עיתון מרכז הענינים שמחולק בבני ברק קרית הרי"ם לוין, אשדוד,אלעד, פ"ת מודיעין עילית וכפר חב"ד
בבני ברק, יש כח הפרסום, קול העיר
באשדוד יש קול הקריות ויש להם, לאותה מערכת עוד עיתונים שיוצאים ש"ל באמצע השבוע, ויש שם גם עיתון חדש נראה לי אשדוד בכותרות.

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש את כוח הפרסום שלדעתי יש לו הכי הרבה כוח(בכל המובנים)
באשדוד יש 3 עיתונים:קול הקריות- שהוא הכי מוצלח ותושבים לא מפספסים יום בלעדיו, יש להם 3 עיתונים שנים ש.ל ואחד צבעוני.
(אמצע שבוע ופותחים שבוע)
יש את עיתון העסקים ואשדוד בכותרות שהוא ממש חדש ומתחיל (יותר עיניני וכתבות וכ')
בירושלים יש את לענין ותכל'ס שהם הכי מוצלחים, יש העיתון של השכונה (עיתון קטן יחסית) יש את מידע ועוד........ בירושלים יש המון.....

• הוסף לסימניות
בביתר יש את גל-ביתר (<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>) המוציאים את העלונים "אמצע-השבוע" ו"שבוע-טוב"
כמו"כ יש את "מידע-ביתר"

• הוסף לסימניות
באשדוד-
קול הקריות 08-8642012
אשדוד בכותרות 072-2901015

• הוסף לסימניות
בביתר כמו ששיע כתב,
הרוב מפרסמים דרך גל ביתר. מידע ביתר פחות פופולרי.

• הוסף לסימניות
מייל מעודכן של גל ביתר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני עובדת איתם דרך המייל הזה, המייל ששיע הביא לא מוכר לי.

לגבי פרסום בי-ם - לעניין. 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;372056:
מייל מעודכן של גל ביתר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אני עובדת איתם דרך המייל הזה, המייל ששיע הביא לא מוכר לי.

לגבי פרסום בי-ם - לעניין. 

דווקא המייל שאת נתת מוכר לי :)
הבעיה מתחילה כשקבצים לא מגיעים באורח מסתורי.
ואז אתה מקבל את הג'ימייל.

בכל אופן, אין נפק"מ...
זה הפון: 02-5800103

• הוסף לסימניות
ירושלים - תכלס ולעניין
אשדוד - אשדוד בכותרות
מנסיון, עיתונים שמוכרים

• הוסף לסימניות
עוד בבני ברק ובירושלים מקומונים

בירושלים יש שטראל, ומידע השכונות.

בבני ברק יש חוץ מכח הפרסום יש מידע בני ברק(מהרשת הירושלמית) ועיתון בעוצמה שהוא המתחרה היותר כואב של כח הפרסום. גם עיתון חמוד בשם עולם השופס, ומשהו לא מוגדר בשם 'בשניה'.

• הוסף לסימניות
לגבי גל ביתר
הקבצים עד 4 מ"ב אפשר לשלוח לכתובת של גל ביתר,
יותר מזה חייבים לשלוח לג'ימייל כי השרת של גל ביתר לא יכול להוריד את זה, אני עובד איתם המון

• הוסף לסימניות
בביתר

מידע ביתר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> 02-5808801
עיתון מושקע, ומוכר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה