כללי פרסומות באידיש בחו"ל

• הוסף לסימניות
כבר היה, וצריכים לגשת ללב קהל החרדי בארה"ב?!

לפרסומות ומאמרים באידיש, תתקשרו

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נסיון רב בתחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום רב לכולם,
השאלה שלי היא בעצם אסטרטגית אבל מתפרטת לפעולות טקטיות כאלה ואחרות.
הסיפור שלי כזה: יש לי 26 שנים של נסיון בצילום אירועים, אני בוגר המחלקה לצילום בבצלאל, צילמתי אירועים בארץ ובעולם (ארה"ב, אירופה), לימדתי צילום ועוד. את תיק העבודות המאוד עשיר שלי בתחום גנזתי לפני שנים בודדות לאחר חזרה בתשובה ברוך השם! גם את כל הקשרים בתחום ניתקתי, לא רלוונטיים יותר.
המשמעות למעשה היא נסיון עשיר מאוד, בינלאומי, אך גנוז. :)
ואז...קורונה מלחמות וכו'...
היום אני צריך למעשה אסטרטגיה לפרסום ושווק לקהל החרדי והחסידי.
תיק עבודות חדש עם קהל חרדי כבר יש ב"ה אבל יש צורך בשווק הרבה יותר מתוכנן ורחב.
פרוג נראה לי המקום להתחיל בו (את הפרסום) אולם גם פעולות אחרות נלקחות בחשבון, שמרניות פחות (דיגיטל) או יותר (פרינט).
אז מה אני צריך?:
יעוץ אסטרטגי, לפחות כמה פגישות/שיחות ראשוניות ובניה של מתווה.
עיצוב חומר שווקי (לא מיתוג), מודעות כאלה ואחרות, כולל קופירייטינג טוב.
המלצות וקישור לאנשים מהתחום.
אשמח להמלצות כלשהן היכולות להתחיל להניע תהליך, המלצות על פעולות שלא דורשות הוצאה כספית וכאלה שדורשות השקעה, הכל הולך.
בשורות טובות לכולנו!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה