פרסומות באתר חדש

• הוסף לסימניות
שבוע טוב.
אני צריכה לבנות אתר חדש למישהו ואני צריכה לתת לו הצעת מחיר לגבי כמה יעלה. מבחינת שטח אחסון וכו', אין לי בעיה לחפש באינטרנט ולראות כמה עולה, אבל אני רוצה לדעת איך זה הולך מבחינת פרסומות. אם אני רוצה שיהיו פרסומות באתר שלי כדי שיהיו לי ממנו גם קצת הכנסות (או לפחות שיכסה את ההוצאה של השטח אחסון), מישהו יודע איך זה הולך? פשוט מתקשרים לחנויות/רשתות ומציעים להם לפרסם? google ads, זה כשאני רוצה לפרסם את עצמי או גם כשאני רוצה שיפרסמו אצלי?
מה אני עושה מבחינת האתר עצמו? פשוט משאירה מקום פנוי בצד?
אני בונה את האתר עם וורדפרס, אם זה משנה.
תודה רבה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
לגבי אחסון אז את יכולה לפנות אליי ואני יקשר אותך לחברה שאני משתמש, 2 דולר לחודש כולל דומיין ושטח אחסון ללא הגבלה.

בשביל שיהיה פרסומות באתר אז משתמשים ב"תוכניות שותפים" שזה חברת פרסום אמצעית שמקשרת בינך למפרסם ומביאה לך תשלום בדרך כלל לפי מספר הצגות של המודעה\ הקלקה על המודעה.
התוכנית שותפים המוכרת ביותר בעולם היא google adsens ואז יש גם תוספים ייעודיים לוורדפרס שיקלו על ההטמעה של המודעות.
יש עוד תוכניות שהרבה פעמים משתלמות יותר והם גם הרבה פעמים מאפשרות לבחור בדיוק איזה מודעה תוצג באתר.
לדוגמא יש את wesell.
כל התוכניות מביאות קוד html מוכן להטמעה באתר, שזה לא דבר כל כך מסובך.

• הוסף לסימניות
כמה את חושבת שיכנסו לאתר הזה בחודש?
אם מדובר באתר תדמיתי, אני לא חושב שיש סיכוי לקבל משהו מהפרסומות.

• הוסף לסימניות
תשובה

תודה רבה על התגובה.
הסתכלתי על google adsens, זה באמת נראה מתאים ומעניין. לא הבנתי רק לפי מה נקבע המחיר של כל הפרסומת? כמה מקבלים על כל כניסה לקישור?

האתר שייך לתוכנית מלגות ברחבי הארץ ומיועד לסטודנטים, כך שעיקר הכניסות אליו יהיו לקראת תחילת שנה ולקראת סמסטר ב', אני מניחה. מקווה שיהיו הרבה כניסות. יש לנו אתר ישן מאד שעובד כרגע. אוכל לבדוק כמה כניסות יש לו.
למה אתה לא חושב שיש סיכוי לקבל משהו מהפרסומות?

• הוסף לסימניות
לא יודע ספציפית על אדסנס אבל בwesell זה בערך כמה עשרות אגורות לקליק.
יתנו לך לשים פרסומות כמה ואיך שאת רוצה כל עוד זה אתר חוקי, הם משלמים לפי קליקים אז לא משנה להם אם זה קליק אחד בשנה.
מה ששמעון התכוון זה שאתר תדמיתי נניח למסעדה, לא מביא מספיק תנועה בשביל להביא רווחים, ממה שאת אומרת זה נשמע שתוכלו להרוויח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hadary2;1848234:
למה אתה לא חושב שיש סיכוי לקבל משהו מהפרסומות?
אני מתכוון, שהאתרים התדמיתיים (ולא רק) שבדרך כלל יש להם לא יותר מ2000 כניסות לחודש - לא שוה להתחיל להתעסק עם פרסומות.
נעשה הערכה גסה. נגיד אחת מתוך 100 גולשים מקליק על פרסומת (אולי קצת יותר, אבל לא חושב שהרבה יותר). בסוף החודש יהיה 20 קליקים. על כל אחד כמה אגרות או כמה עשרות אגרות. זה סכומים מצחיקים.
ענין אחר, אם יש לך 200,000 כניסות לחודש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה