התייעצות פרסומות במייל מעצבנות...

• הוסף לסימניות
אסור להם לשלוח לי מייל של פרסומת.
אז מה הם עושים ?
שלחי מייל זה ל10 חברות וכנסי להגרלה על : ******

דיי זה מרגיז, מעמיס, ומטריד.

אין כח לקבל פרסומות כאלה, אפי' שאת חברה/אחות שלי ואת רוצה לקבל תלוש לסירוק פאה.

• הוסף לסימניות
אז מה הם עושים ?

תיארת את המצב בצורה מדוייקת!
הבעיה היא שאי אפשר לחסום את הכתובת ששולחת, כי זה בדרך כלל חברות וכו' שלעיתים שולחות מיילים רלוונטים יותר
אז למישהו כאן יש פתרון? יעזור מאוד לכולנו!

• הוסף לסימניות
תיארת את המצב בצורה מדוייקת!
הבעיה היא שאי אפשר לחסום את הכתובת ששולחת, כי זה בדרך כלל חברות וכו' שלעיתים שולחות מיילים רלוונטים יותר
אז למישהו כאן יש פתרון? יעזור מאוד לכולנו!
לעדכן את החברה השולחת שאם היא תמשיך תאלצי לחסום אותה...

• הוסף לסימניות
אף פעם לא הפריע לי לקבל הודעה במייל פשוט מחקתי אותה :cool:
מה אצלכם אי אפשר למחוק??????;)
מה מפריע הודעה?!:(
אולי התרגשתם:p שמישהו שלח הודעה ובסוף זה לא היה מעניין:(
אני שמח לעזור לאנשים להיכנס להגרלות:)

• הוסף לסימניות
אז כנראה אנחנו שייכים לציבור מאוד נדיר וספציפי
של אנשים שמעדיפים שלא לטרוח בכלל למחוק המוני הודעות מבלבלות אלא פשוט למצוא דרך להמנע מהן,
יש לך רעיון בשבילנו?

• הוסף לסימניות
אז כנראה אנחנו שייכים לציבור מאוד נדיר וספציפי
של אנשים שמעדיפים שלא לטרוח בכלל למחוק המוני הודעות מבלבלות אלא פשוט למצוא דרך להמנע מהן,
יש לך רעיון בשבילנו?
כמה מיליוני הודעות את מקבלת כל יום?

• הוסף לסימניות
הכל עניין של הרגל וכללים!
תלמדו את כל המשפחה והמכרים שלכם ש'אני לא רוצה בשום פנים ואופן שום מייל שאינו עסקי!' (אפשר להעתיק את הטקסט הנ''ל;))
מקסי' תזכורת קטנה מידי פעם...:)

- אצלינו במשפחה זה עובד מצויין!

• הוסף לסימניות
אני גם סובלת מזה ממש
החלטתי שאני עושה לזה סוף אפילו שזה ממש לא נעים כי זה חברות קרובות וגיסות
אבל עושה את זה בעדינות ממש ומסבירה להם.....
והם ממש ממש מבינות ואפילו מתנצלות
שווה לכם פשוט לדבר על זה בגלוי
ברגע שאני מקבלת מייל כזה אני שולחת מייל חוזר למי ששלחה לי בבקשה יפה
וזהו
לאט לאט זה יפסק
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אז מה הם עושים ?

באמת מרגיז.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא לא עם קבלת ההודעה והצורך למחוק. [למרות שאני יכול להבין גם את מי שגם זה מפריע לו]
עיקר הבעיה היא ששולחים את זה בעותק גלוי, וה10 האלו מעבירים הלאה עם כל היסטורית השולחים. וכך מסתובבות רשימות עם מאות כתובות מיילים שלך תדע לאן הן מגיעות.

• הוסף לסימניות
כותבים :"תודה שחשבת עלי"
אני מעדיפה לא להיכנס להגרלה ולא להעמיס על המייל שלי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדרך כלל מדובר בכמה מקורות מאד ספציפיים שנוהגים לשתף פעולה עם ההגרלות הללו.
אני שלחתי מייל מאד ברור לכל אלו בבקשה להפסיק לשלוח לי. זה עזר.
כלפי בית עסק או רשימת תפוצה שאני מגלה שצירפו אותי לשורותיהם ללא אישור, אני נוהגת לעשות שני דברים:
1. לדווח על כתובת השולח בגוגל כספאם.
2. לדווח לחברה המספקת תשתית טכנולוגית לשולח המיילים (רב מסר, שלח מסר וכדו') על שימוש לא הוגן.

• הוסף לסימניות
2. לדווח לחברה המספקת תשתית טכנולוגית לשולח המיילים (רב מסר, שלח מסר וכדו') על שימוש לא הוגן.
לא רוצה להרוס להם. בטח לא למי שלא מכיר את הכללים של המשחק ולא מבין מה המשמעות של שליחה בלא אישור הנמען.
אני שולחת מייל (לפעמים נזעם). ורק אם זה לא עובד עוברת לפסים חמורים יותר.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מדובר בכמה מקורות מאד ספציפיים שנוהגים לשתף פעולה עם ההגרלות הללו.
אני שלחתי מייל מאד ברור לכל אלו בבקשה להפסיק לשלוח לי. זה עזר.
כלפי בית עסק או רשימת תפוצה שאני מגלה שצירפו אותי לשורותיהם ללא אישור, אני נוהגת לעשות שני דברים:

למיטב ידיעתי לשלוח מייל כזה לרב מסר חוסם מיידית את נותן השירות ומוחק אותו, ללא שום החזר כספי, גם אם הוא שילם שנה מראש, הרבה פעמים מישהו נרשם בטעות באיזה מקום ולא שם לב שהוא נכנס לרישום תפוצה, זה ממש לא בכוונה..
(גילוי נאות - גם לי יש שם חשבון, ואני רועדת מהודעה כמו שאת מתארת, אני חותמת על אזהרות אין ספור כשאני מכניסה כתובת, ושולחת אולי פעם בשנה...מרוב לחץ! - אז בבקשה רחמנות!)

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים מישהו נרשם בטעות באיזה מקום ולא שם לב שהוא נכנס לרישום תפוצה, זה ממש לא בכוונה..
א. כיוון שיש לי ממש אובססיה לנושא, אינני משאירה את המייל שלי בשום מקום שהוא מבלי לוודא היטב שאני מעוניינת בכך.
ב. לא אמור להיות מצב כזה ש'מישהו נרשם בטעות ולא שם לב שנכנס לאיזושהי רשימת תפוצה'. זה אמור להיות כתוב בצורה הכי ברורה שיש.
כמו שאת מתארת את זה, את לא נשמעת מאלו הסוחרים בכתובות מייל, שאליהם בעיקר מופנית הסלידה שלי.
וכן, גם לי יש רשימת תפוצה.
אז אני מודעת למה שאני עושה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה