כללי פרסומות חרדיות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;925536:
חברים, זוכרים את הבלוג "תגנוב" ? (שכבר לא מתעדכן די הרבה זמן...)
הוא הועבר לבית חדש: http://קריאייטיבי.co.il (האתר בעיקרון עדיין בבנייה, אבל אני מקווה שבעז"ה הוא יהפוך למשהו גדול עם הזמן)
אני מוכן להוסיף לאתר הזה גם את הפרסומות של משרדי הפרסום לפי סיווגים של חברות פרסום ומפרסמים. ללא שום פרשנויות! (זה גם יותר פשוט, ואני רואה שיש לזה גם דרישה).
אז קדימה, אם יש לכם משהו תוכלו לשלוח אלי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ממש תודה , כל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;925536:
הוא הועבר לבית חדש: http://קריאייטיבי.co.il (האתר בעיקרון עדיין בבנייה, אבל אני מקווה שבעז"ה הוא יהפוך למשהו גדול עם הזמן)
אני מוכן להוסיף לאתר הזה גם את הפרסומות של משרדי הפרסום לפי סיווגים של חברות פרסום ומפרסמים. ללא שום פרשנויות! (זה גם יותר פשוט, ואני רואה שיש לזה גם דרישה).
אז קדימה, אם יש לכם משהו תוכלו לשלוח אלי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

איזה נחמד שיש אנשים מעשיים ! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חסיד;925536:
כל הכבוד על היוזמה!

כמדומני שזהו להדליק את הדמיון 3.:rolleyes:
הכוונה היא לפתוח פורום לפרסומות חרדיות נטו ובו אפשרות לנספח לדיונים ותגובות
בכך מקבלים כלים לבניה נכונה של בריף, מעלות חסרונות באסטרטגיות שונות וכלים חדשים.

אני חושבת שכולנו נרוויח מכך...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה