כללי פרסומות ליבואני פנינים

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני זקוקה לתמונה איכותית ומרשימה של פנינים, שיהפכו את המודעה ליוקרתית ומושכת.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תביאי מייל, יש לי אוסף בנושא...
איזה סוג? שרשרת פנינים? פנינה בצדף? שאדע להתמקד..

• הוסף לסימניות
באיכות גבוהה - זה מה יש לי.

קבצים מצורפים

• 34590276.rar
    3.5 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
די מזמן אמרו לי שכדאי כמה שיותר להעלות לפורום ככה זה לתועלת כולנו לאורך ימים ושנים
זה הצעה שלי יש לכם זכות להתנגד לה

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה איטי יחסית להעלות את הקבצים, וקבצי jpg רק עד מגה,
אם ישכללו, בשמחה

• הוסף לסימניות
גיפג אפשר להכניס לראר.
וזה באמת איטי - אז בינתיים אני עושה דברים אחרים - ואם אני מעוניינת לגלוש - ואפילו בפרוג - אני פשות פותחת חלון חדש- וגולשת...
וכשהוא גמר להעלות... הוא קורא לי...

אבל בטוח שלא היתי מתנגדת לשיפור...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה...

אבל אני צריכה גם קצת פנינים צבעוניות - אפורות, ורודות וכד'

• הוסף לסימניות
וואו, קטע, הפכתי אותה לצבע אדום, איך?
הדרך הפשוטה:
תפתח את התמונה הנ"ל או אחרת בפוטושופ, תמלא שכבה באיזה צבע שתבחר ומקם אותה מתחת לשכבה המקורית.
באפשרויות השילוב תבחר באופציה האחרונה.
זהו.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 22.3 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה