עזרה פרסומות של קופת העיר

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להבין מדוע הם עושים בכל אתר חדשות אפשרי פרסומות כאלה מזעזעות
של יציאת נשמה של האוטובוס עושה תאונה.
והאמת שאני בדר"כ מדלג אבל היום ספציפית הסתכלתי ותקשיבו זה לא מעורר רחמים זה פשוט מזעזע
ונראה לי שיש גבול עד כמה מקצינים בשביל כסף.
מה שמעלה לי חשש שמחר ישימו תמונה של גופה בלי טלית אולי זה יותר יזעזע?
אשמח למישו שיסביר לי.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להבין מדוע הם עושים בכל אתר חדשות אפשרי פרסומות כאלה מזעזעות
של יציאת נשמה של האוטובוס עושה תאונה.
והאמת שאני בדר"כ מדלג אבל היום ספציפית הסתכלתי ותקשיבו זה לא מעורר רחמים זה פשוט מזעזע
ונראה לי שיש גבול עד כמה מקצינים בשביל כסף.
מה שמעלה לי חשש שמחר ישימו תמונה של גופה בלי טלית אולי זה יותר יזעזע?
אשמח למישו שיסביר לי.
לפני 15 שנה היינו אומרים אחד לשני בתור בדיחה שעוד יפיצו סירטונים של הרגעים האחרונים... וזה קרה כבר מזמן.
לכן תהיה סמוך ובטוח שעוד יגיעו להסרטת זק''א בפעולת קודשם...

המטרה ברורה כי אם אז היית שומע על יתומים היית נותן לפחות 10 ש''ח, היום מרוב מקרים שומעים על יתומים מאב ואם וכו' ואין יכולת להתייחס מרוב מקרים, מנסים לעבוד על מניפולציות עד סחיטת כל נבכי הנפש, פשוט מי שמתפתה להסתכל בתיעודים מרגיש רגשי אשמה או עצב וזה גורם לו לתרום כמה שקלים.

האם זה נכון? מצד מי? מצד הקורא - אף אחד לא הכריח אותך לקרוא, מצד היתומים זה זוועת עולם - זה הרי תיעודים שנשארים לנצח - אבל אולי בעולם כמו שלנו שכל התיעודים המזעזעים כבר לא מעניינים כי כבר יש חדשים מזעזעים יותר...

בעיקר מה שמפריע זה אולי סוג של מחשבה לאן הגענו ולאן עוד נגיע... גם נראה שכל העוסקים והעסקנים פיתחו גסות מסויימת ואיבדו את כל הרגש והזהירות, שומעים סיפורים ששאלו רק את האח ולא את האלמנה, וקרובים אחדים מקבלים החלטות קריטיות בשביל האלמנה במצב שברירי ולא נותנת הסכמה מדעת בישוב הדעת על הסתכלות רחוקה על כל ההשלכות במכלול.

• הוסף לסימניות
לפני 15 שנה היינו אומרים אחד לשני בתור בדיחה שעוד יפיצו סירטונים של הרגעים האחרונים... וזה קרה כבר מזמן.
לכן תהיה סמוך ובטוח שעוד יגיעו להסרטת זק''א בפעולת קודשם...

המטרה ברורה כי אם אז היית שומע על יתומים היית נותן לפחות 10 ש''ח, היום מרוב מקרים שומעים על יתומים מאב ואם וכו' ואין יכולת להתייחס מרוב מקרים, מנסים לעבוד על מניפולציות עד סחיטת כל נבכי הנפש, פשוט מי שמתפתה להסתכל בתיעודים מרגיש רגשי אשמה או עצב וזה גורם לו לתרום כמה שקלים.

האם זה נכון? מצד מי? מצד הקורא - אף אחד לא הכריח אותך לקרוא, מצד היתומים זה זוועת עולם - זה הרי תיעודים שנשארים לנצח - אבל אולי בעולם כמו שלנו שכל התיעודים המזעזעים כבר לא מעניינים כי כבר יש חדשים מזעזעים יותר...

בעיקר מה שמפריע זה אולי סוג של מחשבה לאן הגענו ולאן עוד נגיע... גם נראה שכל העוסקים והעסקנים פיתחו גסות מסויימת ואיבדו את כל הרגש והזהירות, שומעים סיפורים ששאלו רק את האח ולא את האלמנה, וקרובים אחדים מקבלים החלטות קריטיות בשביל האלמנה במצב שברירי ולא נותנת הסכמה מדעת בישוב הדעת על הסתכלות רחוקה על כל ההשלכות במכלול.
הכל נכון
אבל אין לך ממש אפשרות לברוח מזה שבכל סרטון יש לך את זה לפחות 5 שניות ואתה חייב לראות את זה כל כל כל הזמן!

• הוסף לסימניות
הכל נכון
אבל אין לך ממש אפשרות לברוח מזה שבכל סרטון יש לך את זה לפחות 5 שניות ואתה חייב לראות את זה כל כל כל הזמן!
אתה צודק, אבל יש חוסמי פרסומות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כל מילה!!
אני נזכר בתמונות הזוועה ממירון שלא התפרסמו בשום עיתון חרדי אלא רק באתרים של ארגוני הצדקה.

הם צריכים להבין שזה לא גוכם לתרומות אלא רק להיפך (או שאולי אני טועה וזה באמת מכניס לקרן הרבה מאוד כסף).

• הוסף לסימניות
הם צריכים להבין שזה לא גוכם לתרומות אלא רק להיפך (או שאולי אני טועה וזה באמת מכניס לקרן הרבה מאוד כסף).
אתה טועה
אני לא מספיק פסיכולוג לדעת למה זה עוזר, אם מצד ההזדהות, או מצד הפחד (והאיום הסמוי) שח''ו יקרה גם, או גורם לצופה להרגיש שבתרומתו הוא מכפר על ההחישפות הקרובה הזו.

אבל אין ספק שעצם העניין גורם לזרימת מאות אלפי ש''ח. זו מציאות.

(הבעיה שלכל חשיפה יש לוח זמנים קצר שזה עוד מרגש מישהו, למשל הסרטה של יתומים אומרים קדיש כבר לא מזיז כלום לרוב הצופים, כך גם צילומים של בית מוזנח וילדים מבקשים אוכל, וכך שוחקים לנו את הרגישות הטבעית והופכים אותנו לקהי חושים).

• הוסף לסימניות
אתה טועה
אני לא מספיק פסיכולוג לדעת למה זה עוזר, אם מצד ההזדהות, או מצד הפחד (והאיום הסמוי) שח''ו יקרה גם, או גורם לצופה להרגיש שבתרומתו הוא מכפר על ההחישפות הקרובה הזו.

אבל אין ספק שעצם העניין גורם לזרימת מאות אלפי ש''ח. זו מציאות.

(הבעיה שלכל חשיפה יש לוח זמנים קצר שזה עוד מרגש מישהו, למשל הסרטה של יתומים אומרים קדיש כבר לא מזיז כלום לרוב הצופים, כך גם צילומים של בית מוזנח וילדים מבקשים אוכל, וכך שוחקים לנו את הרגישות הטבעית והופכים אותנו לקהי חושים).
נכון אבל זה גועל נפש
לא ירחק היום שיתלו לך בכל פינה אברים מדממים כדי שתתרום כליה....

• הוסף לסימניות
מה שביקר מפריע לי זה שאתה חייב לראות את זה.
תמיד היה היו ויהיו עלונים בכל מקום, אבל פה מחייבים אותך לראות את זה (לא שמספיק לנו עם קובי אריאלי...)
וזה מה שמטריף אותי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה