- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1211631:הרבה יותר נקי עכשיו.
לגבי הפיצול של שם המכון, תפצלי במקום פחות גרוע, כמו אולי:
אתי בורוכוב, מנהלת מכון -
"פנימיות הכתב והציור"
נכתב ע"י eden7115;1211659:יפה מאוד.
בקטנה, הפריע לי שהגרשיים הפוכות...
בפסקה של הקורס הראשון אפשר להקטין במעט את הרווח בין התווים כך ששם המכון ייכנס בשורה אחת ואז גם המילה הבודדת בשורה האחרונה שם תעלה ותיצור יותר רווח שיאפשר כמובן להעלות מעט את הקורס השני ולתת אוויר למטה עם כל עומס הטקסט.
בהצלחה.
נכתב ע"י Smeshi;1211681:אם יש אפשרות לחצי שוכב אני חושבת שזה היה עוזר להעמיד את הכל בצורה יותר הגיונית.
כי נראה ששני הקורסים שווים ולא שאחד מרכזי והשני פחות. נכון?
לכן לא מסתדר לי שאחד מעל השני.
הם צריכים לעמוד זה לצד זה עם חלוקה ברורה.
ונראה לי שאם החלטת ששם הקורס מופיע בתוך הצורה הצבעונית,
אז שזה יהיה כך גם בקורס השני.
נכתב ע"י רפאלV;1211814:אותי המסרים השונים די בלבלו במבט ראשון מה שאומר שהמסר(ים) לא קליט דיו וחבל
מומלץ להסביר ללקוח שכדאי לפצל את המסרים לשני מודעות נפרדות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים