כללי פרסומת 'איש את רעהו'

• הוסף לסימניות
בעז"ה יצא בקרוב...פרוייקט חסד בשיתוף הקהילה.:eek:

קבצים מצורפים

• איש את רעהו3.jpg
    KB 341.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;386427:
בעז"ה יצא בקרוב...פרוייקט חסד בשיתוף הקהילה.:eek:
מושך מאד ומענין, מה שכן, באותיות של "איש רעהו" כדאי לא לחצות את האות לשנים כמו שעשיתם, שחציה התחתון של האות בצבע אחד והעליון בצבע שונה. (זוכרת שלמדתי זאת בהתמחות, אך לא זוכרת את הסיבה לכך). מה שכן אולי אפשר לעבות את קו המתאר של האות ולבעו בכתום, ואת האות הפנימית להשאיר בצבע האדום.
נוסף לכך, הצבעים די שולחים אותי לעזרת הנשים, האם הפרויקט נועד לנשים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;386430:
מושך מאד ומענין, מה שכן, באותיות של "איש רעהו" כדאי לא לחצות את האות לשנים כמו שעשיתם, שחציה התחתון של האות בצבע אחד והעליון בצבע שונה. (זוכרת שלמדתי זאת בהתמחות, אך לא זוכרת את הסיבה לכך). מה שכן אולי אפשר לעבות את קו המתאר של האות ולבעו בכתום, ואת האות הפנימית להשאיר בצבע האדום.
נוסף לכך, הצבעים די שולחים אותי לעזרת הנשים, האם הפרויקט נועד לנשים?

דווקא מעניינת אותי הסיבה לאסור החציה...אם תזכרי-כתבי :)

הפרוייקט במקור נועד לשני המגזרים- אבל המגזר הנשי יותר אמורר להמשך לזה.לכן גם הצבעים...

• הוסף לסימניות
יפה!
-המסגרת הפנימית הלבנה מיותרת לטעמי.
-החציה של האותיות- אפשר לעשות מעבר גראדיאנט ולא מעבר חד כזה, אבל כדאי שהוא יהיה בדיוק באותו גובה בשתי המילים.
-ה"פרטים בקרוב" -הפונט ממש גרוע בשביל זה, ונראה לי שכל העסק גדול מדי.
-חסר לי משהו בצבעוניות. אולי סגול כהה מאד שיהיה מחוץ לעיגולים העליונים. אפשר לחזור על הסגול כהה בצל שמתחת למלבן הכתום שבאמצע., ואולי גם במילים "פרטים בקרוב". ואלי גם את ה"איש את רעהו" בסגול כהה.
אבל אם זה לנשים ולגברים, עדיין לא בטוח שהצבעים מתאימים מספיק אפילו לאחר הוספת צבע כהה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא יודע מה בקשר למודעה רק אם שמת לב דמות אחת היא חסיד גור (כן רואים) והשני הכי קרוב שהצלחתי להביא אותו זה
שבבניק שעוד לא הוריד את הפאות?
או אולי חסיד מודרני שאוטוטו...
לא בקטע של סטיגמות או קיטלוגים רק תראי מה זה משדר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;386477:
לא יודע מה בקשר למודעה רק אם שמת לב דמות אחת היא חסיד גור (כן רואים) והשני הכי קרוב שהצלחתי להביא אותו זה
שבבניק שעוד לא הוריד את הפאות?
או אולי חסיד מודרני שאוטוטו...
לא בקטע של סטיגמות או קיטלוגים רק תראי מה זה משדר
אני כ"כ שמחה שמובן שזה חסיד גורר...!!!!
השני אמור להיות יותר בכוון הספרדי...
זה פרוייקט שאמור לשתף את כולם-
חסידים,ליטאים,ספרדים,מזרחיסטים....
הכל מכל כל.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אותו ספרדי אז תקצצי לו את הפאות (השם ירחם ;))

• הוסף לסימניות
אהבתי את הגוונים, והרקע למטה מאוד מיוחד. בסה"כ המודעה משדרת אווירה נעימה
מפריע לי מעט השטח הגדול שתופס הרקע אולי כדאי להקטינ אותו מעט. או להגדיל מעט את הדמויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה