כללי פרסומת אנגלית/עברית לגגוני בוגבו

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• גגונים.jpg
    KB 462 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
המודעה יפה מאוד!
רק מה, לא השתכנעתי מהכיסוי הירוק המשובץ... יש דברים הרבה יותר יפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;1647669:
המודעה יפה מאוד!
רק מה, לא השתכנעתי מהכיסוי הירוק המשובץ... יש דברים הרבה יותר יפים.

צודקת! זה רק סקיצה ללקוח מתוך מלאי ענק של גגונים מהממים!!!
אחליף בעז"ה

• הוסף לסימניות
דוקא אני מאד אהבתי את הירוק

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
זה רק אני, או שמשהו עם הצל של העגלה לא נראה טוב?

• הוסף לסימניות
הצל והרצפה...

בכלל, בוגבו נתפסת כעגלה אורבנית היה מתאים יותר לשתול את העגלה ברקע עירוני.

• הוסף לסימניות
ולמה אין את הסל של העגלה ? זה מאד מוזיל אותה...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אהבתי מאד את מבנה המודעה.
קצת הפריע לי שהטקסטורה על הגג נראית "שתולה" כי הטקסטורה בחלק הנטוי לא זורמת ומתקפלת אלא ממשיכה באותו קו של החלק השני (הסתבכתי בניסוח, מקווה שהובנתי...;)) וחסרה קצת הצללה.

דבר נוסף- במודעה בעברית כתוב "אקסורי" במקום "אקססורי". וגם, מצטרפת לקומיי בנוגע לצל. הוא נראה שהוא צריך להיות מתחת לעגלה עם נטיה שמאלה.
חוצמזה תפאורה יפה והעמדה מצוינת בעיניי של המלל.

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!

שימי רק לב לתת יותר שוליים לטקסט, בעיקר באנגלית, אך גם בעברית...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות, בעניין הצל גם אני משהו לא היה נראה לי, אבל לא ידעתי להגיד בדיוק מה, לגבי העגלה כך קיבלתי את התמונה מוכנה ללא הסל.......

• הוסף לסימניות
אסתי
המודעות מסודרות מהממם באמת שידרוג
ענין הצל בטיפול עכשיו בסיעור...
לדעתי במודעה של האנגלית גם הצבעים וגם הטיפוגרפיה חזקים יותר
ומה יהיה עם ספייסר:)
הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה