מידע שימושי פרסומת אפקטיבית גנובה

• פותח הנושא rzp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאמינה שגם אתם, כמוני, קבלתם לפני פסח מכמה וכמה חנויות הודעות מייל המכילות את הקטלוג שלהם, בצירוף הצעה מפתה:
שלחו את ההודעה הזאת ל-X כתובות מייל, וכנסו חינם להגרלה על Y ש"ח זיכוי בחנות!!!
כמובן שהתפתתי להצעה
למי מחברותי שלא התלהבו מהחנות הנוספת שתפציץ אותם בהודעות פרסומת,
עניתי שמה אכפת לה שאולי בזכותה נתחדש לחג חינם...

ביום שבו היתה ההגרלה הראשונה אמורה להיערך-
ציפיתי בקוצר רוח לקבלת ההודעה על הזכיה
אך זו בוששה מלהגיעה;)
לאחר מספר ימים שלחתי מייל לחנות עם בקשה לגיטימית- לאחר שהטרדתי רבים, במחילה
בפרסומות חוזרות ונשנות - ברצוני לפחות לדעת מי זכתה בהגרלה
מובן שלא נעניתי, וגיליתי שעוקץ כספי הוא לא העוקץ היחיד.

האם אתם או מישהו שאתם מכירים כן זכה פעם בהגרלה מהסוג הזה?
באיזו חנות?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה רק פרסומות הגונבת דעת אנשים

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שגם אתם, כמוני, קבלתם לפני פסח מכמה וכמה חנויות הודעות מייל המכילות את הקטלוג שלהם, בצירוף הצעה מפתה:
שלחו את ההודעה הזאת ל-X כתובות מייל, וכנסו חינם להגרלה על Y ש"ח זיכוי בחנות!!!
כמובן שהתפתתי להצעה
למי מחברותי שלא התלהבו מהחנות הנוספת שתפציץ אותם בהודעות פרסומת,
עניתי שמה אכפת לה שאולי בזכותה נתחדש לחג חינם...

ביום שבו היתה ההגרלה הראשונה אמורה להיערך-
ציפיתי בקוצר רוח לקבלת ההודעה על הזכיה
אך זו בוששה מלהגיעה;)
לאחר מספר ימים שלחתי מייל לחנות עם בקשה לגיטימית- לאחר שהטרדתי רבים, במחילה
בפרסומות חוזרות ונשנות - ברצוני לפחות לדעת מי זכתה בהגרלה
מובן שלא נעניתי, וגיליתי שעוקץ כספי הוא לא העוקץ היחיד.

האם אתם או מישהו שאתם מכירים כן זכה פעם בהגרלה מהסוג הזה?
באיזו חנות?
הם עשו את זה בעיקר בשביל שתיכנסי לרשימת התפוצה שלהם כדי לשלוח לך עוד פרסומות בעתיד...

• הוסף לסימניות
נושא מעצבן.
למי מהאנשים שעוד לא עושים את זה - כשאתם מקבלים כזו פרסומת השליכו אותה אחר כבוד לאשפה.
חבל לבזבז עליה עוד רגע אפילו.
תיכף יהיה פה מישהו שודאי יכיר מישהו שדווקא כן זכה, אבל זה לא משנה.
פשוט כי לא עושים את זה!!
לא חושפים עשר כתובות מייל לספאם ולמי יודע מה עוד.
ועוד משהו - אם יש לכם עסק או שירות כלשהו ובטעות שאלתי אתכם איזו שאלה קטנה במייל, זה עדיין לא נותן לכם שום אישור לצרף אותי לרשימות התפוצה שלכם.
זה גורם לי להתחרט על הרגע שהתחלתי איתכם.

• הוסף לסימניות
יש אצלנו חנות אופניים שעשה הגרלה על אופניים והרויח מזה הרבה הרבה כתובות מייל. בסוף הוא פרסם את שם הזוכה, אז לא נראה לי שהוא חירטט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה