כללי פרסומת באידיש

• הוסף לסימניות
הערות (ומחמאות - אם יש) בבקשה

קבצים מצורפים

• pardes.pdf
    KB 566.8 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
העליתי בטעות PDF
אני מעלה JPG

קבצים מצורפים

• pardes.jpg
    1.4 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
זייער שיין!
אולי הרקע יותר כהה.
מיט הצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
לצערי אני לא מבין אידיש...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, ומושך את העין, התמונות - יפות וברורות, המסגרת מענינת מאוד וגם העיצוב מרשים!
מיט פיל הצלחה !

• הוסף לסימניות
מזיאנא רקלמה (פרסומת יפה במרוקאית+צרפתית...)
:)

• הוסף לסימניות
מער פון, העפעס העקסטער.... הערליך, אייזען, שיין....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, נעים ואסטתי.
אפשר ואפילו עדיף להכהות את הרקע במעט, כדי שהתמונות יהיו יותר בולטות

• הוסף לסימניות
מאד נעים ואסטטי,
הדגמים יפיפיים.

• הוסף לסימניות
כנ"ל מאוד יפה.
אבל הרקע באמת כדי אביסל טינקעלער.

• הוסף לסימניות
תודה לכל אלו שהגיבו. הפתעתי באמת ממיעוט הביקורת שקבלתי.
הרקע באמת צריך להיות ככה יותר, גם הלקוח ביקש את זה, וקיבל את זה.

אני גם רוצה להודות לכל אלו ששלחו לי הצעת מחיר בפרטי לקבל את העבודה. הלקוח התעקש להישאר אצלי... סליחה על ההטרדה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה