כללי פרסומת, האם לדעתכם היא עובדת?

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שזה לא זה, מה כדאי לשפר?
תודה מראש

קבצים מצורפים

• מגירון-פלסטיק.png
    KB 442.7 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
זה יפה!
הייתי מוסיפה קצת קונטרסט- הכל פה כ"כ בהיר והרמוני...
רקע כהה או לחילופין הפיסת נייר שתהיה צבעונית
זה יקפיץ את המודעה

• הוסף לסימניות
הכותרת מתחילה מושכת אבל ממשיכה ארוכה
כדאי משו כמו הפסח הזה אתם מאורנים פיקס (משו בסגנון)
ואז מחוץ לנייר המגוגל המשך ההסבר
או להיפך עם מגירות ראטן של רואיל יש לכם פיקס של פסח
אבל כרגע המשפט פשוט לא מתגלגל על הלשון

ועוד כמה הערות קוסמטיות: הרקע הירוק כמעט ולא נראה אז לא צריך אותו ולעמות זה להכניס צבע נוסף, אני לא הייתי משתמש בצהוב כי המגרות יפות יותר ולא משדרות זול וצבע צהוב מוזיל

אולי יש עוד כמה דברים שיכולים להקפיץ את המודעה, תעלי ונראה איך יצא

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות, ניסיתי לשפר
זה הלך?

קבצים מצורפים

• מגירון-פלסטיק.png
    KB 260.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בשביל מה הכפילות מפלסטיק ראטן?מספיק ראטן והתמונה.המילה פלסטיק עושה את זה זול
חוץ מזה מודעה מאד נקיה ומושכת!

• הוסף לסימניות
הערה קטנה: יש שם באמצע "ניתן להזמין בצבעים..."
אז המילה בז'-הגרש צריך להיות אחרי הז', ותבטלי את החכמה שלו.

• הוסף לסימניות
השני יותר מגרה בעיני, יפה!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הראשון.

(במבט כללי. בלי לרדת לפרטים).

• הוסף לסימניות
לדעתי את המילה ''עם'' בכותרת צריך להוריד להסבר, כלומר הכותרת ''הפסח הזה אתם מסודרים פיקס'' ומחוץ לכותרת בהסבר ''עם מגירון ראטן מבית רויאל''

• הוסף לסימניות
קודם כל שאלת אם המודעה מוכרת? הראתי לאשתי והיא רוצה שנקנה...
לגבי הנוסח הייתי כותב 'הפסח מתארגנים עם'... 'הפסח קל להתארגן' 'מגירות...'
'אתם' קצת צורם, למה אנחנו??? מה את מתערבת לי בחיים??? ואת לא??? אל תעבדי עלי...
את הפרטים כדאי לצמצם א'-ד' ושעות בלי כותרות של 'בין הימים' 'בשעות' עושה קצת הרגשה שניסו לנצל כל מקום במודעה. ולהקטין קצת את הפרטים.
בגדול יפה וקולע.

• הוסף לסימניות
ועוד הערונת קטנה. אם ניסית לתת במגילה שבה נמצאת הכותרת הרגשה של הגדה של פסח. אז שלא קרועה בקצה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה