כללי פרסומת 'חנוך'

• הוסף לסימניות
תודה!

קבצים מצורפים

• כולם שונאים אותי - 1.jpg
    KB 658.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ממש יפה! גם הלוגו הסופי שנבחר יפה ביותר!
לא קשור לגרפיקה- צורם לי "הרצאה חינם", נראה לי מדי זול... :)
עדיף בעיניי לכתוב ללא תשלום.

באמת מקסים!! רק משהו בצל נראה לי לא נכון..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
או: הרצאת מבוא. הכניסה ללא תשלום.
נסי לחשוב כיצד לשדר שההמשך של הסידרה - בתשלום.

• הוסף לסימניות
או פשוט לוותר לגמרי על המילים בחים

• הוסף לסימניות
מדהים
פרסומת מדהימה קולעת למטרה
אולי באמת כדאי לכתוב הרצאת מבוא ללא תשלום או משהו דומה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
"הרצאת מבוא לקורס תתקיים ב.... הכניסה חופשית"

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
אני לא כתבתי את הטקטס, אם כי שיניתי הרבה (מאוד) דברים, כגון כותרת וגוף הטקסט, שממש לא היה אפקטיבי, וכרגע יצא מזה משהו, זה באמת יכול לעזור לקורסים הבאים, תודה.

• הוסף לסימניות
הבעיה המרכזית שלי עם הפרסומת היא שבעוד האימג' פונה להורה, הטקסט מצוטט מפי הילד.
זה מבלבל ומקשה על העברת המסר הפרסומי.

גם את האימג' עצמו הייתי מחדדת, ערמת ספרים כשלעצמה זה עוד לא השקעה. אבל אם למשל הייתי רואה ספר פתוח עם כתמי דמעות עליו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה