כללי פרסומת חצי עמוד לחנות נעליים

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזו מודעה מבין השלושה הייתם בוחרים?

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    KB 301.3 · צפיות: 31
  • 7.jpg
    KB 261.9 · צפיות: 35
  • 4.jpg
    KB 733.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הראשונה מקסימה!
באחרות לא אהבתי שהנעליים נחתכות...

• הוסף לסימניות
השניה..:) רק אולי הייתי משנה/מוסיפה נעליים בצבע/ים אחרים..שלא הכל יהיה שחור ואפור..
דרך משמחת (:

• הוסף לסימניות
הראשונה.

• הוסף לסימניות
אהבתי דוקא את המקוריות של השלישית והשניה

• הוסף לסימניות
השלישית מעניינת, אבל הראשונה הרבה יותר תופסת את העין.

• הוסף לסימניות
השנייה ללא ספק!!! קומפוזיציה מעולה!
הייתי משנה את חצאי הנעלים לנעליים מהסוגים שלא שילבת במודעה כדי ליצור יותר עניין ולקשר בין האדום שלמטה לנעל האדומה.

• הוסף לסימניות
מודעות יפות
את השניה הכי אהבתי,
אך, לפי שם החנות מדובר בחנות נעלי ילדים, לא?
אם כן, צריך אוירה יותר ילדותית, כי דגמי הנעליים מאוד מבוגרות.

• הוסף לסימניות
כל המודעות טובות.
אני חושבת שהראשונה הכי מוצלחת.
למרות שגם השלישית מעיינת. (רק מפריע לי הנעליים החתוכות מבחינת האפקטיביות של המודעה. העין קולטת טוב יותר כשהנעליים מסודרות כמו בראשון) 

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה. דרך אגב. איפה החנות הזאת? אני מחפשת בדיוק כאלו נעליים...

• הוסף לסימניות
השניה.
הייתי מוסיפה לה עוד אדום...

• הוסף לסימניות
ה ש נ י ה

• הוסף לסימניות
אם זה לילדים, דחוףףף לשנות את הצבעים!! זה צבעים ממש מבוגרים

• הוסף לסימניות
כנ"ל אהבתי את השניה

• הוסף לסימניות
ברור שאת הראשונה.
הכי בא לך לקנות את הנעליים בראשונה. ברורה, חדה ומושכת. (דרך אגב , באמת הכי בא לי לקנות את הנעליים האלו...:))

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שייש לשנות את הצבעים של השם של החנות למשהו יותר ילדותי

• הוסף לסימניות
בס"ד
ואני דווקא אהבתי את הראשון. צבעוני, מושך.. וגם השלישי בעצם. קשה הבחירה...

• הוסף לסימניות
שלש המודעות יפות!
הראשונה הכי מושכת את העין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה