- הוסף לסימניות
מה דעתכם?
צפה בקובץ המצורף 189923
צפה בקובץ המצורף 189923
את מתכוונת לכזה כיוון?יפה מאוד ומרשים!
המילים "יערב לו" צורמות קצת, הן מדי גדולות ועבות וגם נמצאות במרכז בלי שום קשר, הייתי מקטינה אותם ונותנת אולי קצת עיוות לעומק בכיוון של הספר, בהצלחה!
נכתב ע"י sm05276;1227019:
צודקת, המהדורה החדשה עוד לא הגיעה מהדפוס, וגם לא קיבלתי עדיין את הגרפיקה של הכריכה.נכתב ע"י A.Y.K;1227079:ההדמיה של הספר גרועה
זה הבעיה שלספר אין גוונים...נכתב ע"י אסתר10;1227113:עבודה יפה.
הצבעים אינם באותו התדר...
כדאי ללכת על רקע יותר עדין ונקי (בגוונים של הספר).
להקטין עוד את הוכתרת.
תודהנכתב ע"י גיליון;1227161:דווקא בגלל שהכריכה לא צבעונית אפשר לעצב מודעה בכל צבע, בלי הגבלה.
חייבים עוד לעבוד על העיצוב.
מצורפת הדמיה מהמהדורה הקודמת. אין הבדל משמעותי. אא"כ הוא מוציא הפעם בכריכה קשה.
נכתב ע"י YG&K;1227162:הי מירי
אז ככה
א. ממש יפה
ב. הרקע מהמם! הוא מתאים לסגנון והצבעים מצוינים , מה שכן הייתי ממליצה אולי לנסות להוסיף צבע יותר קונטרסטי מהספר.
ג. ההדמיה באמת לוקה בחסר , צריך צל יותר טוב וכו' אבל סומכת עליך שתעשי את זה הכי טוב
ד. המון הצלחה![]()
???נכתב ע"י sm05276;1227003:בעיה שנתקלתי אתה, לגבי הלוגו של ההפצה. הוא הגיע בשחור, וזה ממש לא הסתדר לי במודעה. הפכתי ללבן למרות שלא עושים כזה דבר בדר"כ. השאלה שלי אם זה יכול להתקבל על הדעת לפעמים או שאסור בשום אופן לשנות צבע כך (למרות שזה לא צבע ייחודי, אלא רק משחור ללבן.) אם זה באמת בעייתי אשמח לשמוע הצעות ייעול איך מכניסים כאן לוגו שחור בצורה המיטבית. תודה!
נכתב ע"י sm05276;1227315:תודה
גם הספר הנוכחי (שבתמונה) הוא בכריכה קשה. וגם עכשיו הוא מוציא גם כריכה קשה וגם רכה. את הקשה מוכרים בחנויות.
יש בעיה בהדמיה הזו שהיא עושה את הספר עבה יותר ממה שהוא באמת. בקיצור, אני אראה איזה עובי זה יוצא הפעם ולפי זה אנסה לעשות הדמיה עדכנית.
למה כוונתך לגבי העיצוב? מה היית משנה?
נכתב ע"י sm05276;1227323:???
מישהו יודע לענות לי על הנקודה הזו?
תודה![]()
נכתב ע"י sm05276;1227323:???
מישהו יודע לענות לי על הנקודה הזו?
תודה![]()
נכתב ע"י sm05276;1227773:הגדלתי את הספר והקטנתי את המילים.
והוספתי קצת הברקות ותאורה. איך זה, 'שובר' מעט או גורע?
צפה בקובץ המצורף 190040
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים